Beste bil for ryggsmerter

Å velge riktig bil ut av hundrevis av forskjellige modeller og segmenter er vanskelig, men å gjøre det mens du opplever ryggsmerter er enda mer plagsomt. Hvis du stadig opplever ryggsmerter, blir det en nødvendighet å kjøpe en komfortabel og ergonomisk designet bil.

Som sådan bør en bil for personer med ryggsmerter dra nytte av en smidig tur, justerbare sitteplasser,  og spesielt lumbalestøtte. Uttrekkbar benstøtte kan også være gunstig for visse typer ryggsmerter. Du bør også alltid prøve å finne en bil som treffer en perfekt balanse mellom setemykhet og hardhet.

Hvis du ikke vil oppleve smertefralangdistansekjøring,er det viktig for degå sitte oppreist. Ryggraden din må være riktig på linje med setet for ikke å oppleve noen betydelig mengde avvik fra normen.

Du bør nesten alltid velge en større bil, da de pleier å tilby en smoother-tur. Biler  som  Volvo XC60, Range Rover, BMW X5, Audi Q5, BMW 7-serien, Audi A8, Mercedes Benz S-klasse, og Lexus LS er alle flotte biler for personer med ryggsmerter.

Volvo XC60

Volvo-merket hsom alltid har vært kjent for overlegen sikkerhet og allsidig brukervennlighet. Men de nyeste Volvo luksus SUVer har også vist mye komfort og luksus funksjoner. Slik er Volvo XC60, en kompakt til mellomstor luksus-SUV med utrolig støttende seter, enkel tilgang og mye justering av kjøreposisjon.

I tillegg til ergonomien tilbyr XC60 også blind flekkhjelp som er nyttig for folk som har problemer med å vri ryggen. Parkassistanse er også tilgjengelig for å ytterligere jevne ut parkeringsopplevelsen. Kjøremessig tilbys XC60 med en jevn, joltfri automatgirkasse, perfekt for folk som trenger en sømløs kjøreopplevelse.

  Kan du bruke en hundekasse i bilen?

BMW X5

Setene som tilbys i BMW X5 kalles bokstavelig talt »Comfort Seats» på grunn av den  uendelige  mengden  flerveis  justerbare seter. De kan flyttes i alle mulige retninger, avkjølt, massert,  oppvarmet… Enslik, disse setene blir ofte sett på som en av de beste setene av alle mellomstore SUVer på markedet.

Foruten setene selv, er måten X5 tar vare på ujevne overflater like imponerende, spesielt hvis du hopper over delaveprofildekkene. X5 tilbyr også blindsoneassistanse og en rekke ekstra avanserte driverassistanseprogrammer, enkel tilgang og mye synlighet.

Range Rover

Når det gjelder britiske luksus-SUVer, er Range Rover absolutt noe av en legende på dette feltet. Uansett hvilken Range Rover-variant du velger, tilbys alle av dem med en sømløs automatgirkasse og en utrolig subtil tur.

Hvis du har lyst på den største Vogue-varianten, ser du på en SUV med en ledende kjøreposisjon, mye synlighet, store vingespeil og endeløse sitteplasser og rattjusteringer. Kanskje påliteligheten kan sette deg av, men hvis du opprettholder RR som beregnet, bør den tjene deg uanstrengt.

Mercedes Benz S-klasse

Mercedes Benz S-klasse regnes som en benchmark full størrelse executive sedan. Som sådan har S-klasse mange luksus- og komfortfunksjoner som  driver S-klassen helt til toppen av det utøvende luksussegmentet i full størrelse.

Måten S-Class takler støt på er utenomjordisk, og det samme er setene og antall justeringer de tilbyr. Det er veldig vanskelig å finne en luksuriøs sedan-funksjon som ikke har blitt perfeksjonert med S-klasse. Uansett om du vurderer W222 eller W223-generasjonen, virker S-klasse absolutt som en perfekt bil for noen med konstante ryggsmerter.

  Hva er de beste SUV-ene for sikkerhet og pålitelighet?

Lexus LS

Lexus LS er ganske lik S-klasse som en luksus sedan i full størrelse. Deterikke på samme nivå som S-klasse er, og det mangler også litt bak A8 og 7-serien, men LS tilbyr noe ingen av disse tre kan, og det er pålitelighet.

Foruten den klasseledende påliteligheten, er LS også en utrolig klar og komfortabel luksus sedan. Setene er utrolig justerbare og kan flyttes i en milliard forskjellige retninger. De er også oppvarmet,avkjølt  og massert. Overføringen er jevn og sømløs, og det samme er den generelle drivbarheten og alt-rundt brukervennlighet.

Delen Vanlige spørsmål

Hvordan øke nivåene av komfort mens du kjører?

Først og fremst bør du dra full nytte av alle tilgjengelige setejusteringer. Deter også ganske viktig for deg å justere sittestillingen innimellom hvis du kjører i  lengre perioder.

Du bør også vri ryggen så minst som mulig. Dette betyr at du bør stole på kameraer og andre førerassistansesystemer for å veilede deg under parkering og sjekke blindsonene dine. Å velge en bil med en elektrisk bakluke er også et godt alternativ.

Hvorfor gjør ryggen min vondt mens jeg kjører?

Det er flere  forskjellige grunner til at ryggen din gjør vondt mens du kjører, men de hyppigste er for det meste forbundet med dårlig holdning og bor i en posisjon i lang tid. Men disse gjør størst innvirkning bare hvis du kjører i lengre mengder tid.

  Har bilen min et tidsbelte eller kjetting?

Hvis ryggen din gjør vondt selv etter en kort reise, er sjansen stor for at smerten i seg selv er mest på grunn av noe annet. Uansett tilfelle, sørg for å se en lege og prøv å innlemme en form for trening som skal holde deg komfortabel under lengre reiser.

Gjør massasjefunksjonen i bilen noe?

Massasjeseter finnes nå i nesten alle anerkjente luksusbiler på markedet, men oftere enn ikke er denne funksjonen helt meningsløs og ikke verdt å betale for. Det er noen biler der ute som BMW 5-serien, Audi E-Tron,  og Porsche Panamera for eksempel som faktisk tilbyr en merkbar forskjell.

Det er alltid best for deg å gå og se en ekte massør som i bilen massasje funksjons  er rett og slett ikke på samme nivå. Pass på å ta vare på ryggen mellom lange stasjoner, da dette har vist seg å være den mest effektive måten å omsmelteying bilrelaterte ryggsmerter. Også be sikker på å teste bilen ut på forhånd også, hvem vet, du kan elske in-car massasje.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter