Beste lille Mercedes sedan

Mercedes er et merke som er kjent for  å lage avanserte biler fullpakket med alle slags innovasjoner og teknologier som skal gjøre ditt daglige liv enklere og mer praktisk.  Du har muligheten til å velge mellom et utall forskjellige kjøretøy, inkludert sedans, SUVer, eiendommer, sportsbiler og til og med eksotiske biler.

Mercedes tar imidlertid den største stolthet og glede i å lage sedans som er den sanne essensen av Mercedes luksus.  Mercedes EQS og S-klasse representerer flaggskipet Mercedes sedans, men du kan få det meste av hva disse to tilbyr selv med de tre billigste og minste sedans.

Den minste Mercedes sedan er A-klasse som fikk en heftig restyle ikke så lenge siden som gjorde det i tråd med de nyeste Mercedes-modellene på markedet. CLA er mer eller mindre like stor som A-klasse, men den tilbyr en mer tiltalende utvendig design og en mer dynamisk kjøreopplevelse.

Selv om både A-klasse og CLA-klasse er imponerende, er det ingen vei rundt det faktum at den splitter nye C-klasse er en av de beste Mercedes sedans generelt. Det ser ut som S-klasse både inne og ute, men det koster ikke nesten like mye.

Mercedes Benz A-klasse – Inngangsnivå Mercedes sedan

Mercedes Benz A-klasse er absolutt inngangsnivå Mercedes sedan, men det betyr ikke at det ikke er en ekte Mercedes. Selv om den siste generasjons A-klasse var litt av en blandet pose, den nyere er en overlegen bil fra alle tenkelige vinkler fordi den tilbyr nesten alt selv de mest imponerende Mercedes sedans gjør.

A220 koster $ 33,950 og tilbyr 188hp som er nok for en kompakt bil. Både den indre og utvendige utformingen av A-Class er staselige, spennende og luksuriøse.   Hvis du vil ha en ekte Mercedes-opplevelse med A-klassen, må du krysse av for noen dyre alternativer som enkelt kan øke prisen til $ 50k.

  Hva er den beste Mercedesen for pengene?

Alt i alt er A-klasse sedan en ekte Mercedes sedan, men det mangler kort så langt interiør plass er bekymret. Hvis du allerede er vant til å kjøre en større Mercedes sedan kjører A-klasse vil sikkert føles som en nedgradering uansett hvor sofistikert bilen er.

Mercedes Benz CLA-klasse – En mer stilig og dynamisk A-klasse

A-klasse sedan og CLA-klassen er mer eller mindre de samme, men CLA ser og føles  litt mer spennende enn A-klassen. Utvendig design er mer vinkel og aggressiv for å skildre et mer dynamisk bilde, og det er absolutt slik hvis du velger AMG trim.

CLA250 kommer med en ganske stor prisoppgradering sammenlignet med A-klassen fordi den starter på $ 38,200.  CLA er morsommere å kjøre fordi den tilbyr en litt lavere kjørehøyde og et lite mer dynamisk chassis.

Resten av CLA er mer eller mindre same som med A-klasse, så hvis du ikke er en stor fan av en sporty kjøreopplevelse, er den økte prisøkningen ikke verdt det. Uansett er CLA for det meste designet for yngre sjåfører, noe som betyr at knapt noen middelaldrende sjåfør vil bli sett i en.

Mercedes Benz C-klasse – Den beste Mercedes liten sedan

Den nye 2022 Mercedes C-klasse er uten tvil en av de beste kompakt sedans på markedet fordi den kombinerer effektivitet, luksus og  praktisk.  Inngangsnivået C300 koster $ 43,000 og den pakker 255hp fra sin 2.0L 4-sylindret motor. Den leveres også med Mercedes mildhybridteknologi, noe som betyr at den nye C-klassen er i stand til å returnere 30MPG.

  Hva er den beste Mercedes SUV å kjøpe?

I det øyeblikket du går inn i den nye C-klasse vil du bli møtt av en ekte Mercedes-opplevelse fordi interiøret i C-klassen ser nesten identisk ut som flaggskipet S-Klasse sedan. Plass som tilbys er mer enn nok for 4 voksne, og lasterommet er også mye større enn hva det var på forrige generasjons C-klasse.

Det er virkelig den beste Mercedes kompakt sedan og det kan selv være den beste Mercedes sedan i det hele tatt.  Knapt noen bil der ute kan matche den nye C-klassen når det gjelder teknologi, komfort og luksus, spesielt med tanke på inngangsprisen.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes sedans bedre enn Mercedes SUVer?

For noen år siden var Mercedes SUVer ikke i nærheten så avanserte som  sedanvariantene deres, men dette har endret seg det siste tiåret fordi SUVer nå er de mest populære bilene på planeten. Som sådan har Mercedes introdusert mange nye SUV-modeller og klart å oppgradere sine eksisterende for å være like gode som sedanene sine.

Dette varierer imidlertid avhengig av det spesifikke segmentet. Hvis du sammenligner C-klassen eller E-klassen med GLC og GLE , vil du innse at de er like gode. På den annen side, hvis du sammenligner S-klassen med GLS, vil du se at S-klassen er overlegen GLS i alle henseender.

Hvorfor bør du kjøpe en sedan over en SUV?

Sedans er et mye bedre valg hvis du vil ha en overlegen langdistanse cruiser fordi de er roligere, mer effektive og mer komfortable ved høyere hastigheter. Det er ikke å si at SUVer er ubehagelige generelt, men at de ikke er på langt nær så komfortable som sedans er.

  Hva betyr Mercedes-chassisnumre?

Hvis du foretrekker en sportier kjøreopplevelse, bør du også kjøpe en sedan fordi de tilbyr et lavere tyngdepunkt og mye mindre vekt. Imidlertid, hvis du elsker å ta bilen off-roading og du elsker den hevede kjøreposisjonen SUVer tilbyr, bør du kjøpe en SUV i stedet.

Hva er den beste Mercedes sedan?

Selv om den nevnte 2022 C-klasse er faktisk en overlegen bil, ingenting kommer i nærheten av full størrelse Mercedes Benz S-klasse sedan.  S-klasse har alltid vært den benchmark Mercedes som alle andre modeller sammenlignes mot, og det virker som den nye S-klasse fortsetter den tradisjonen.

Noen foretrekker kanskje ikke retningen Mercedes går med å innlemme store skjermer i tillegg til knapper med hard berøring, men det er ubestridelig at fremtiden favoriserer skjermer mer. Alt i alt er S-klasse kongen av Mercedes sedan line-up fulgt tett av Mercedes Benz AMG 4-dørs sedan og helt nye helelektriske EQS.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter