Hvorfor er brukte Mercedes S-klasse så billig?

Mercedes-Benz S-klasse er flaggskipmodellen for Mercedes. En helt ny Mercedes S-klasse har en basispris på $ 110,850, mens en brukt S-klasse har en gjennomsnittspris på $ 50,000. Men hvorfor brukes Mercedes S-klasse så billig? 

Brukt Mercedes-Benz S-klasse er billig på grunn av høye kostnader for reparasjon og vedlikehold. Etter hvert som Mercedes S-klasse blir eldre, øker også problemene brukeren må håndtere. Mercedes S-klasse er også billig på grunn av oversvømmet brukt Mercedes S-klasse markedet.

Til tross for at Mercedes-Benz S-klasse er lavpris, kan du fortsatt finne en god bruktbil. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du tester bilen, får den inspisert og sjekker historikken. Dessuten, hvis du får en sertifisert forhåndseid Mercedes S-klasse, er det enda bedre.

Å kjøpe en sertifisert forhåndseid Mercedes S-klasse reduserer risikoen for å kjøpe en bil med mange problemer. I de fleste tilfeller har sertifiserte kjøretøy ekstra fordeler, for eksempel finansieringsprogrammer og produsentstøttede garantier. Derfor kan du slappe av i visshet om at du får en kvalitet som brukes S-klasse.

Prisene på brukte Mercedes S-klasse varierer i henhold til året for produsent, tillegg og tilstand av bilen. En brukt Mercedes-Benz S-klasse kan ha mange miles, men likevel, selge bedre enn en med mindre miles. Så vurder alle viktige faktorer når du kjøper en brukt Mercedes S-klasse, eller du kan ende opp med en rå avtale.

Hva gjør brukt Mercedes S-klasse for å være så billig?

Høye kostnader for reparasjoner og vedlikehold

Hovedårsaken til at brukt Mercedes S-klasse er lav priset er på grunn av deres høye kostnader for reparasjon og vedlikehold. Som de fleste luksusbiler er S-Class utstyrt med noen av de nyeste teknologiene som gjør at den bryter ned enkelt. Som et resultat kan du besøke mekanikeren flere ganger enn en vanlig bil.

  Bør jeg kjøpe en 10 år gammel Volvo?

På grunn av overkonstruert og komplisert teknologi vil reparasjon av S-klassen koste deg mye enn den gjennomsnittlige brukte bilen. Uheldigvis kan de fleste reparasjoner kreve spesialiserte maskiner, noe som også øker kostnadene ved reparasjon og vedlikehold. Dessuten kan du ikke ta denne bilen til en vanlig mekaniker, da de fleste av dem trenger en sertifisert Mercedes-forhandler for å håndtere dem ordentlig.

I tillegg, siden Mercedes S-klasse kommer med mange overkonstruerte deler og høyteknologiske systemer, gjør dette at bilen har flere utfordringer. Og etter hvert som bilen eldes, blir problemene enda mer. Derfor er det ikke tilrådelig å gå for en gammel Mercedes-Benz-modell som er 5 år eller mer. En slik bil tiltrekker seg mange problemer.

Totalt sett er Mercedes blant de dyreste bilene å vedlikeholde, med BMW som leder an. I løpet av 10 år er kostnadene ved å vedlikeholde en Mercedes-Benz rundt $ 12,900, som bare forbedres av BMW til $ 17,800. De fleste Mercedes-modeller tiltrekker seg rundt $ 908 i årlige reparasjoner. Dette kan imidlertid øke avhengig av problemene bilen opplever.

Hvis du tar hensyn til andre kostnader som drivstoff, oljeskift og forsikring, vil du legge merke til at mye penger går tapt ved å eie en brukt Mercedes S-klasse modell. Og hvis den brukte Mercedes-Benz S-klasse ikke er dekket av garanti, vil kostnadene til og med skyte opp.

Brukt Mercedes-Benz S-klasse markedet er oversvømmet

En annen grunn til at brukte Mercedes S-klasse er billig er fordi de er mange på markedet. Dette er fordi 50% av alle nye Mercedes-biler leies ut. Som et resultat er det en konstant strøm av leieavkastning hvert tredje år, noe som får bilene til å oversvømme markedet og redusere  den totale videresalgskostnaden.

  Det beste stedet å kjøpe en brukt BMW

Derfor vil en ny Mercedes-Benz S-klasse koste rundt $ 110,850, mens den brukte motparten vil koste rundt $ 50,000, som er omtrent 47% av den opprinnelige prisen. Det er i en periode på rundt 5 år. Som du kan se, er det en veldig god avtale.

Mangel på reservedeler

Bortsett fra de høye vedlikeholds- og reparasjonskostnadene, og oversvømmelse av markedet, er Mercedes S-klasse også rimelig på grunn av knappheten på reservedeler. Det er ikke lett å finne reservedeler til en 5 til 10 år gammel Mercedes S-klasse. På grunn av dette selger mange mennesker sine gamle S-Klasse-modeller til en kastepris.

FAQ

Er Mercedes S-klasse en pålitelig bil?

Mercedes S-klasse er blant de sikreste sedans på markedet. Imidlertid er det en av de minst pålitelige luksusbilene på markedet. Sammenlignet med konkurrentene, er det bare foran BMW 7-serien, men bak Audi A8. Dessuten faller det under gjennomsnittet på de fleste pålitelighetsvurderinger. 

Er Mercedes S-klasse dyrt å vedlikeholde?

Selvsagt, ja. Mercedes-Benz S-klasse er dyrt å vedlikeholde på grunn av den spesialiserte omsorgen som den krever. Når en S-klasse brytes ned, kan den ikke håndteres av noen mekaniker. Du må se etter en spesialisert Mercedes-forhandler for å reparere og vedlikeholde bilen din. Reservedeler er også veldig dyre og ikke lett tilgjengelige for eldre modeller.

Har Mercedes mange problemer?

Ja, det gjør de. De fleste Mercedes-modeller utvikler mange problemer etter å ha truffet 100.000 miles. Noen modeller som E-klasse og CLS-klasse er imidlertid veldig pålitelige. Som mange luksusbiler kommer Mercedes-Benz-biler med mer avanserte og kompliserte teknologier som gjør at de enkelt kan brytes ned.

  Hvilken Mercedes-Benz SUV har massasjeseter?

Hvilken brukt Mercedes-modell har den beste videresalgsverdien?

Mercedes-Benz CLS-klasse har den beste videresalgsverdien. Takket være den eksepsjonelle ytelsen, høyteknologiske funksjoner, luksuriøs og romslig hytte og pålitelighet. Etter 3 års eierskap holder denne modellen sin verdi godt på 43%. Den nærmeste Mercedes-modellen med nærmeste videresalgsverdi er E-klasse. 

Er S-klasse bedre enn BMW 7-serien?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil ha luksus, pålitelighet og sikkerhet, er S-Klasse en passende bil å få. Men hvis du vil ha kraft, ytelse og utmerket håndtering, er BMW 7-serien det bedre alternativet. Dessuten er S-klasse litt dyrt enn 7-serien.

Sammendrag

Generelt, brukt Mercedes S-klasse er billig på grunn av høye kostnader for reparasjon og vedlikehold, leide modeller oversvømme markedet, og mangel på gamle S-klasse reservedeler. Hvis du må kjøpe en brukt Mercedes S-klasse modell, kan du vurdere å få en sertifisert forhåndseid bil. Dette vil sannsynligvis ha færre problemer og kan komme med en garanti.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter