Beste år for Audi A7

Er Audi A7 en god bil?

Audi A7 er en stilig 4-dørs coupe basert på Audi A6-plattformen. A7 skiller seg fra A6 fordi den får en skrånende taklinje, et sett med rammeløse dører og et slankere designspråk generelt. Innsiden av A7 er den samme som i A6, noe som betyr at det er nesten umulig å skille disse to fra innsiden.

Dette betyr aty deler de fleste delene sine, inkludert motoren, girkassen, hele drivverket og mer eller mindre alle mekaniske komponenter under.  Det beste Audi A7-modellåret er 2017-modellen fordi den er den flotteste, den gir den beste verdien, den har høy kundetilfredshet og er virkelig pålitelig.

Den nåværende 2022 Audi A7 er den mest avanserte, mest ønskelige og mest luksuriøse A7-pengene kan kjøpe. Det kan også være den dyreste, men den ser ut til å være mer pålitelig enn 2020 A7 som introduserte 2. generasjon A7 generelt.

Til slutt er 2012 Audi A7 den som mer eller mindre startet det hele. Bilen kan ha blitt avslørt i 2011, men 2011-modellen hadde ganske mange problemer som ble løst for 2012-modellen. 2012-modellen er også veldig pålitelig, men grunnen til at den er på denne listen er at den gir den beste verdien ut av alle A7-modeller der ute.

2017 Audi A7

2017 Audi A7 er en post-facelift 1st generasjon av A7, noe som betyr at det er den mange anser for å være den flotteste A7 gjennom tidene. Jeg pleier å være enig med det fordi jeg tror at 1st gen post-facelift A7 er liksom renere utseende og mer strømlinjeformet than 2nd generasjon A7 som er litt for over-stil ed.

  Er Audi S6 en god bil?

Som sådan er 2017-modellen utstyrt med Matrix-frontlykter, et fint sett med hjul og den utvendige S-Line-pakken etter min mening den flotteste Audi sedan noensinne. Det hjelper også at 2017-modellen får et utrolig høykvalitetsinteriør som ikke er fullpakket med en haug med skjermer og fortsatt er avhengig av gode gamle  klikkknapper.

Pålitelighet ser også ut til å være en sterk drakt for 2017-modellen fordi denne plattformen har eksistert siden 2011 og Audi løste de fleste problemene før 2017-modellen kom ut. Endelig er verdiene til disse 2017-modellene veldig sterke, og det er fornuftig å kjøpe dem.

2022 Audi A7

Hvis du vil ha den nyeste, den mest spennende og den mest luksuriøse Audi A7 penger kan kjøpe, er 2022-modellen den du skal gå for. 2022-modellen ser også ut til å være en mer pålitelig bil sammenlignet med 2020/2019-modellen som introduserteden nye Audi A7-serien.

2022 Audi A7 er den aller øverste enden av Audis mellomstore sedan-tilbud, noe som betyr at disse vanligvis er godt utstyrt rett fra fabrikken. Den nye A7 er på ingen måte en dårlig bil, men mange anser det for å være en nedgradering sammenlignet med 2017-modellen, og jeg pleier å være enig i det.

En velutstyrt 2022 A7 ser imidlertid ut som et ekte romskip innvendig og utvendig, og teknologien og funksjonene disse kommer med er langt fra de i 2017-modellen. Ytelsen er på topp, motorene er sofistikerte, effektive og virkelig sømløse .

2012 Audi A7

2012 Audi A7 er det andre året av A7, noe som betyr at dette er en av de tidligste A7-modellene der ute. 2011 var ikke spesielt elsket av mange eiere på grunn av ulike pålitelighetsproblemer, men 2012 ser ut til å være betydelig bedre. Dessuten skiller ikke pre-facelift 1st gen A7 seg for mye fra A7 etter ansiktsløftning, og mange mennesker kommer ikke til å kunne se forskjellen.

  Audi A3 Pålitelighet

Spesielt på innsiden der disse to er mer eller mindre identiske. Dette betyr at du kan få en 2012 Audi A7 som kommer med mer eller mindre et identisk interiør til en 2018-modell, men prisforskjellen mellom disse to er betydelig.

Vi utstyrte biler med lavere kjørelengde med Matrix LED, S-Line-pakker og andre avanserte alternativer er fortsatt ikke i nærheten av prisen på en anstendig utstyrt 2017-modell, enn si 2022-modellen. Som sådan er 2012 Audi A7 verdivalget til gjengen fordi du får mest mulig ut av dine hardt opptjente penger.

FAQ Seksjon

Bør jeg kjøpe en Audi A7?

Hvis du er interessert i mellomstore luksussedaner, bør du definitivt vurdere å kjøpe Audi A7, da det er en av de mest interessante bilene i det segmentet. Den tilbyr mye plass til opptil fire voksne, en stor hatchback-koffert, et flott eksteriør og et interiør som både ser fantastisk ut og tilbyr all funksjonaliteten du forventer av en premium sedan.

På den annen side er A7 en relativt stor bil, og den har kanskje ikke den beste allsidige sikten, noe som kan vise seg å være plagsomt for mange mennesker, spesielt de som bor i trange bysentre. Videre koster disse bilene ganske mye mer penger å vedlikeholde enn de fleste biler der ute, noe som absolutt er noe å huske på.

  Er Audi A5 en god bil?

Hvilken Audi A7-modell er best?

Hvis du vil ha en diesel A7, bør du sjekke ut 3.0L TDI Competition-modellen med oppover 300 hk, men med imponerende drivstoffeffektivitet. Denne bilen er perfekt for langdistanse cruising. Hvis du vil ha en sømløs motor som også kan gjøre cruising veldig bra, er S7 den du bør vurdere.

Til slutt, hvis du vil gå helt ut, er RS7 Sportback den villeste og mest spennende A7-en som finnes. Den får en 4.0L V8 med mellom 500hp-600hp, Audis ikoniske Quattro AWD, lanseringskontroll og en haug med ytelse godbiter.

Er Audi A7 bedre enn Mercedes CLS?

Mercedes CLS var bilen som oppfant denne markedsnisjen, da de var de første som tilbød firedørs coupeer med skrånende taklinjer. Den nyeste CLS er en fantastisk bil, og å velge mellom A7 og CLS er for det meste ned til merkepreferanse.

Vi må imidlertid nevne at CLS ikke kommer med en V8-motor fordi en V8 er strengt reservert for den mer eksklusive GT 4-dørs 63 AMG-modellen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter