Beste året for Audi A4

Beste året for Audi A4

Audi A4 har eksistert siden 1994 og er en av de bestselgende Audi-modellene ennå. Denne kompakte størrelse luksus familie sedan lover å tilby luksus knyttet til modeller som A6 uten å være altfor stor, eller dyr. A4 er også en relativt pålitelig modell generelt, men noen modellår er bedre enn andre. Så, hva er det beste året for Audi A4?

Det virker som 2015 Audi A4 er den som får mest ros og er derfor den best brukte Audi A4 å kjøpe. 2018-modellen er rett bak 2015 A4 fordi den tilbyr et litt revidert utseende og noen få oppgraderinger her og der uten å være mindre pålitelige. Det tredje beste A4-modellåret er 2019, da det mer eller mindre er en 2018 A4 med en midtsyklusoppdatering.

Disse tre er de med de beste poengsummene av alle Audi A4-modeller til dags dato.  Eldre pre-2015 Audi A4-modeller er nå nesten 8 år gamle og var egentlig aldri så populære fordi de var mer eller mindre de samme som A4 som kom ut på midten av 2000-tallet.

Uansett, hvis du er interessert i å kjøpe en brukt Audi A4, vurdere disse tre modellårene fordi de synes å være verdsatt riktig og er de fleste er fornøyd med mest.

## 2015 Audi A4

Den 2015 Audi A4 representerer en av de største oppgraderinger over den forrige modellen i historien til Audi A4 utvalg.  Det er mange motorer å velge mellom, og alle ser ut til å være sofistikerte og tilstrekkelig kraftige, selv dieselalternativene.  De fleste kundetilfredshetsundersøkelser vurderte 2015 A4 som det beste året for en Audi A4 siden modellen først kom ut i 2015.

  BMW ix3 VS Audi e-Tron – som er bedre?

Motoren, transmisjonen, de elektriske systemene og bremsene fikk alle toppkarakterer, mens 2015 fikk betydelig lavere score for fjæringen og drivsystemet.  Noen rapporterte også problemer med Bluetooth-tilkobling og andre infotainmentfunksjoner, men alle disse er bare niggles.

Den 2015 A4 får også en førsteplass fordi det representerer den beste verdien av alle brukte Audi A4-modeller. Det er den aller første modellår av 5th B9 generasjon av Audi A4 og derfor er den med den rimeligste prislappen.  Alt i alt er 2015 det beste året for en Audi A4 fordi den kombinerer den beste verdien og den beste generelle kundetilfredshetspoengsummen.

## 2018 Audi A4

Den 2018 Audi A4 representerer en mer moden versjon av 2015-modellen med nesten samme kundetilfredshet score.  Imidlertid ser det ut til at A4 i 2018 har fått litt kritikk over bremsene, nærmere bestemt bremserotorene som korroderer lett og får bremsene til å vibrere og redusere bilens generelle komfortfotavtrykk.

Årsaken til at 2015 er bedre enn 2018 er også på grunn av prisen, da 3-årsgapet mellom de to representerer et relativt stort prishopp. Dette er forståelig fordi bilen er 3 år nyere, men totalt sett er det ikke for mange forskjeller mellom de to og bare hardcore Audi-enthusjegasts er i stand til å se forskjellen.

2018-modellen ser ut til å ha fått de beste poengsummene i drivstoffsystemområdet, transmisjonsområdet, motorkjøleområdet og elektronikk i bilen.  Vi har allerede nevnt bremsene som det største sårpunktet i 2018 A4, og hvis bremsene ikke var et problem, kunne 2018 lett ha rivaliserte 2015 for førsteplassen.

  Vanlige problemer med Audi RS e-Tron GT

## 2019 Audi A4

Den 2019 Audi A4 ligger også i B9 familien, men er en midt syklus oppdatering modell som ytterligere polerte B9 og selv løst noen problemer, for eksempel bremserotor korrosjon, som plaget tidligere modeller.  2019 fikk et nytt ansikt, nye lys, en større infotainmentskjerm, et oppdatert virtuelt cockpitsystem, nyere navnebetegnelser og en generell polering til motorpaletten.

Overføringen, motoren, fjæringen og drivstoffsystemet er de med høyest tilfredshetspoeng, mens rattles og squeaks i interiøret er de med dårligst poengsum ennå.  Selv om midtsyklusoppdateringen løste korrosjonsproblemet, hadde bremsene på A4 2019 fortsatt problemer, men med bremselinjene.

Prisen på 2019 A4 er betydelig høyere enn 2015 og til og med 2018-modellen fordi det er en midtsyklusoppdatering. Imidlertid kommer 2019 med en god del sett direkte fra fabrikken som letter prisforskjellen litt.

## Faq-delen

### Er Audi A4 en familiebil?

Den Audi A4 er faktisk en familie bil og mange anser det å være en bedre familie bil enn sine viktigste rivaler, Mercedes Benz C-klasse eller BMW 3-serien. A4 tilbyr nok plass på innsiden, selv for eldre familier takket være romslige bakseter, en virkelig imøtekommende koffert og mange familievennlige funksjoner overalt.

Disse inkluderer USB-porter, mange lagringsplasser, god synlighet, vidåpne dører, enkel inngang, nok plass til å montere barneseter, IsoFix etkorpunkt på tvers av alle passasjerseter og mange flere.

  Er Audi e-tron en god bil?

### Er Audi A4 en trygg bil?

Audi A4 har alltid vært en veldig trygg bil fordi den kontinuerlig får en fantastisk 5-stjerners sikkerhetsvurdering fra de fleste bilsikkerhetskrasjtestere som IIHS eller Euro NCAP. Begge disse vurderte nesten alle A4-modeller med 5-stjerner takket være god byggekvalitet og gode passive krasjbeskyttelsessystemer.

Programvaresiden av ting blir også tatt vare på veldig bra, men problemet er at det koster ganske mye penger å oppgradere til disse systemene.

### Er Audi A4 bedre enn BMW 3-serien eller Mercedes C-klasse?

Disse tre har vært handel slag for en god stund nå, og det virker som Audi A4 er den som balanserer sin markedet appell som det er mer luksuriøst enn BMW 3-serien, men ikke så luksuriøs som C-klasse. På den annen side er BMW 3-serien den sporty ut av gjengen, men C-klassen er den minst sporty.

Dette betyr at Audi sitter i midten mellom disse to i ulike segmenter. Det utmerker seg kanskje ikke på så mange områder som de to andre, men det kommer heller ikke til kort i nesten hva som helst.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter