Beste bil for bykjøring

Bybiler er ikke hva de pleide å være, nå er de betydelig mer sofistikerte og komfortable. Borte er dagene med »by» biler som er enormt subparere sammenlignet med større biler, og i dag tilbyr de stort sett alle funksjoner du måtte ønske deg.

Når det er sagt, er bybiler vanligvis på den kompakte siden, de tilbyr god synlighet, overlegeneffektivitet  og maneuverability. Mens du er nippy og lett å parkere, bør bybiler også tilby en anstendig mengde teknologi og luksuriøse fasiliteter for å holde deg underholdt i en trafikkork.

De beste bybilene som for tiden er på markedet er Honda Fit, Fiat 500, VolkswagenGolf  og Toyota Aygo. Hvis du vil ha en mer luksuriøs følelse bybil, bør du velge Audi A3 eller Mercedes Benz A-klasse.

Hvis du verdsetter dynamisk kjøring, kan du vurdere å kjøpe BMW 2-serien. Selv om hatchbacks kan være det beste alternativet å gå for når du velger den perfekte bybilen, kan du også velge en kompakt SUV som Toyota RAV4 Hybrid eller BMW X1 hvis du vil ha noe litt mer spesielt.

Honda passform

Honda Fit representerer en av de beste verdiene  per $ alternativer ut av alle bybilene på markedet akkurat nå. Med en startpris på mindre enn $ 17k, tilbyr Fit mye. Selv om du velger nesten alle tilgjengelige alternativer, ser du fortsatt på mindre enn $ 20 000 MSRP.

Selv om Fit ser liten og ikke så romslig ut, er det indre rommet klasse-ledende. Hvis du kombinerer det med en like overlegen pålitelighetsvurdering, ser du på en perfekt bybil på et budsjett. Å kjøpe en billig bybil er alltid en god idé fordi bybiler har en tendens til å være involvert i flere ulykker gjennom hele levetiden.

  Beste superbiler for høye sjåfører

Fiat 500 brukt leiebil

Hvis du noen gang har vært i Italia, Frankrikeeller  noe annet sted på  Mediterranian, er sjansen stor for at du har sett et stort antall Fiat 500-tallet. Europa elsker 500 på grunn av sin ikoniske styling, anstendig pålitelighet, god teknologi og rimelig pris.

De nye 500 kommer bare til å bli tilbudt som ev, og det er  faktisk en god idé hvis du planlegger å bare bruke den i byene. 500 drar nytte av hurtiglading opp til 85khW som  kan gi deg 80% batterijuice etter bare 30 minutters lading.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf er også en av de mest populære bybilene i Europa i flere tiår nå. Golfen markerte seg egentlig aldri i USA, noe som er synd fordi Golf alltid har vært en av de bestetopp-of-the-linerimelige til entry-level executive hatchbacks på markedet.

Det er mange motor- og drivlinjealternativer å velge mellom. Serien starter fra mindre diesel- ogbensinmotorer og  hybridvarianter med mindre enn 100hp og FWD og går helt opp til 400hp, AWDog  en dual-clutch girkasse.

Toyota Aygo

Toyota Aygo er en virkelig morsom hatchback takket være en manga-inspirert design, gode veimanerer,  og anstendig effektivitet og komfort. Aygo har blitt tungt redesignet, og denne newer-versjonen er langt bedre i nesten alle tenkelige aspekter.

En av de største fordelene den nye Aygo bærer er ovennevnte-gjennomsnittlig pålitelighet. Nesten alle aldri Toyota-modeller blir stadig sett på som de mest pålitelige bilene på markedet, og Aygo er ikke annerledes. Med mye teknologi tilgjengelig, stor pålitelighet  og utseende, er Aygo en av de beste subcompact bybilene der ute akkurat nå.

  Hva er den mest komfortable bilen for eldre?

BMW 2-serien

Som nevnt tidligere, bør bybiler være små, nippy, lett å se ut av,  og effektive. Selv om en BMW ikke slår til som et merke som vanligvis forbindes med bybiler, kan BMW 2-serien betraktes som en flott bybil av mange forskjellige grunner.

Først av alt er 2-serien kompakt, så mye at jegikke  lett passer i trange parkeringsplasser og rundkjøringer. Videre er 2-serien lett å se ut av, responsiv, og ganske drivstoff-effektiv. Det beste med 2-serien er imidlertid muligheten til å nyte  den når du forlater byen.

Toyota RAV4 Hybrid

Toyota RAV4 Hybrid  er  effektiv, pålitelig, sofistikert, romslig, og billig å vedlikeholde. Foruten disse koster RAV4 også ganske billig. Som sådan representerer RAV4 Hybrid en av de beste verdiene-orienterte biler generelt, og det er noe du bør sette pris på i en bybil.

Det fine med RAV4 er når du til slutt kommer deg ut av byen, RAV4 er i stand til å ta deg off-road til en viss grad mens du fortsatt beholder positur på motorveihastigheter. RAV4 er godt utstyrt, og den tilbyr alt du ønsker fra en bybil.

Delen Vanlige spørsmål

Er sedans gode bybiler?

Det avhenger av størrelsen på sedan og trafikkinfrastrukturen til en bestemt by. Hvis du er mest interessert i kompakte sedans i byer brede og åpne veier, ja, de er gode bybiler.

  Hvilke biler er enkle for eldre å komme seg inn og ut av?

Hvis du bor i europeiske trange bygater, er det tvilsomt å kjøpe noen form for sedan, spesielt en luksussedan i full størrelse. Du bør ta bilen ut for en prøvekjøring, gjøre en bysløyfe eller to og finne ut er det verdt det å kjøre en 2-tonns lekter i sentrum.

Er SUV-er gode bybiler?

En ting SUVer gjør utrolig bra er sikkerhet og synlighet, og begge disse er viktige når det gjelder bykjøring. På den annen side har SUVer en tendens til å være større og vanskeligere å manøvrere  noen ganger, som alle gjør dem ikke så bra for bymiljøer.

Det er ganske stor forskjell mellom en kompakt SUV / Crossover som Audi Q3 eller Audi Q7. Så  hvis du ikke planlegger å bruke ekstra plass og off-road evner, er det virkelig ikke nødvendig å gå for en stor SUV.

Hva er de vanlige problemene knyttet til bykjøring?

Det er mange problemer som ofte forbindes med bykjøring som mange fotgjengere, syklister, busser,enveisgates,trikker, begrensede rom, nervøse sjåfører, rushtid galehus og slikt. Alle disse problemene kan lett med ro og tålmodighet.

Bare følg reglene, se hvor du skal, og vær oppmerksom på cyclim og pedestrians som de alltid har en tendens til å vises fra absolutt ingensteds.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter