Beste hatchback-biler for høye sjåfører

Noen biler er bare ikke laget for høye mennesker, og det er et faktum. Det erimidlertidikke sant at alle hatchbacks bør unngås av høye mennesker. Det er flere forskjellige hatchback-alternativer der ute som enkelt kan passe til enseks-bunntekstuten å ofre komfort eller sikkerhet.

Du bør også vurdere det faktum at hatchbacks er lett nok for høye mennesker hvis du ikke planlegger å transportere bakpassasjerer så ofte. Alt du trenger å gjøre er å skyve setet bakover for å nå en komfortabel posisjon, men sørg for at søylene ikke hindrer synligheten din i prosessen.

Noen biler som Kia Picanto, Honda Jazz/ Fit eller VW Polo virker altfor små fra utsiden, men når du går inn, blir du møtt med en anstendig mengde takhøyde og benplass. Hvis du vil ha en større hatchback, er en Ford Focus eller en VW Golf begge gode alternativer.

Hvis du vil ha en mer luksuriøs følelse hatchback som ikke ofrer passasjerplass, bør en Audi A3 Sportback eller en BMW 1-serie kunne gjøre susen for de fleste der ute.

Kia Picanto

Hatchbacks er små, men en subcompact hatchback virker som et klart nei-gå for noen høyere enn 6 fot. Men selv om slike uttalelser er riktige for de aller fleste subcompact hatchbacks der ute,  synes Kia Picanto å tro noe annet.

Selv om Picanto fortsatt ikke er tilgjengelig for salg i  USA eller Canada, uttrykker mange forbrukere interesse for  endelig  å bestikkePicanto til Nord-Amerika. Picanto tilbyr mange justeringer for setene og    rattet som gjør  Picanto til et flott alternativ å vurdere for alle opp til 6 fot 8.

  Beste bil for nattkjøring

Honda Jazz/Passform

Honda Jazz er en liten stasjon vogn utseende hatchback i stand til lett å imøtekomme høye sjåfører selv for lengre reiser. Takket være en boxy form, fire dører, og en høy ceiling, gjør Jazz det enkelt for deg å bli komfortabel uten å ofre mye av bakre seteplass.

Både førerens takhøyde og benplass er anstendige på rundt 40 tommer takhøyde og nesten 41,5 tommer benplass. En annen flott ting med Jazz / Fit er den relative overkommeligheten og størrelsen fordi denne bilen er i stand til å passe på nesten alle parkeringsplasser.

VW Golf

VW Golf er en av de mest ikoniske  bilmodellene noensinne for å pryde jordens overflate. Flott utseende, praktisk, effektivitet  og pålitelighet har alltid vært de sterke draktene til VW Golf. Når det er sagt, er den nyeste Mk8-generasjonen Golf litt på den billige siden og ikke så vellykket som Mk7-generasjonen VW Golf.

Likevel er alle relativt nylige VW Golf-modeller rikelig romslige innvendig og utvendig og kan enkelt passe alle opp til nesten 7  fot høye. Med mer enn 41 inches av driverens benplass og 39 inches av driverens takhøyde, relativt boxy form, golf er lett å bli komfortabel i.

Ford-fokus

Sannsynligvis en av de mest grusomme WV Golf-konkurrentene, Ford Focus er også rikelig romslig for høye sjåfører, enda mer enn Golf. En brukt 2018 Ford Focus tilbyr 38 inches av driverens takhøyde og nesten 42 inches av benplass, som begge er  flott for høye mennesker.

  Hvilken bil har det største førersetet?

Hvis du parer det med utrolig justerbare sitteplasser og rattposisjoner, virker det som Focus er en kraft å regne med. Det er ganske trist at Focus ikke lenger er i produksjon fordi det alltid var en stor hatchback, men det hindrer deg ikke i å kjøpe en brønn-holdt brukt.

Audi A3 Sportback

Den Audi A3 Sportback er noe av en mer polert VW Golf opplevelse. I tillegg til premiummerket, tilbyr A3 en mer moden, teknologifokusert design som  ser litt mer gjennomtenkt ut-gjennom. Foruten utvendig design, på innsiden, er A3 et klart skritt opp fra VW Golf.

Motormessig er disse to nesten identiske, deeneste forskjellene er de besteRS Sport- og R-Line-modellene. Når det er sagt, tilbyr A3 samme mengde interiør  og lasterom, men nivåene av justerbarhet og generell komfort er langt bedre med A3.

Delen Vanlige spørsmål

 

Hvorfor skulle jeg noen gang vurdere å kjøpe en hatchback?

Det er mange forskjellige grunner til at man bør vurdere en hatchback, de viktigste er åpenbart størrelsen og prisen. En hatchback koster vanligvis betydelig mindre enn en mindre sedan eller en crossover, men nivåene av utstyr og luksus er ofte på et sammenlignbart nivå gjennom hele.

Som sådan, hvis en hatchback er istandtil å tilfredsstille dine behov når det gjelder plass, kraft  og luksus, er det virkelig ingen grunn til å velge noe annet. Det føles  veldig bra å kjøre en stor SUV eller en flaggskip sedan, men disse er langt dyrere, vanskeligere å se ut av, og mye vanskeligere å navigere.

  Trenger moderne biler rustisolering?

Hva er en varm hatchback?

En varm hatchback er vanligvis en fabrikkbiff-opp versjon av en vanlig  hatchback. For eksempel er en standard 1,5 L gassdrevet VW Golf forhjulsdrift VW Golf selve symbolet på en vanlig hatchback, mens en VW Golf R er en ekte varm hatchback fordi den tilbyr dobbelt så mye kraft, biffet-oppfjæring, bedre bremser  og en alt-rundtbedre chassis.

Noen av forskjellene mellom en moderne hatchback og en 10-15årgammelhatchback er  strøm, styling  og pris. I dag kan du enkelt kjøpe en 400hp, $ 50k hatchback som ser ut som et romskip. For 10-20 år sidenvar slike ekstreme measures bare reservert for sportsbiler og noen få sedaner.

Hva er det mest romslige bilsegmentet der ute?

Hvis du vil ha mest mulig plass tilgjengelig for øyeblikket, bør du se etter en utvidet wheelbase flaggskip sedan eller en full størrelse SUV. Disse bilene brukes ofte til sjåførformål, noe som betyr at baksetene er de du vil reise i.

Imidlertid er slike biler massive uansett hvor du sitter, men det er mange underganger for slike biler. De er altfor store for vanlige parkeringsplasser, og deter utrolig vanskelig å navigere slike behemoths gjennom trange bysentra  og parkeringshus.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter