Beste lille BMW hatchback 

BMW tilbyr ikke bare den ultimate kjøreopplevelsen, men den har også flere typer biler under beltet. BMW tilbyr sedans, coupes, kabrioleter, vogner, hatchbacks og SUVer. Men hva er den beste lille BMW hatchback? 

Den beste lille BMW hatchback er BMW 1-serien. Denne lille, men vakre og kraftige bilen kommer med en forhjulsdrift, noe som betyr at den fungerer eksepsjonelt bra, men bruker mindre drivstoff. Dessuten har bilen et førsteklasses eksteriør og interiørdesign. Det er også romslig sammenlignet med sine forgjengere. 

Bortsett fra BMW 1-serien, er det noen bemerkelsesverdige BMW hatchbacks, som inkluderer BMW Series 3 Gran Turismo, BMW i3, BMW M140i, BMW 118d, og BMW 120i. Alle disse BMWs er vakkert designet med førsteklasses og avanserte funksjoner. 

Funksjoner av BMW 1-serien 

Utseende 

BMW 1-serien er en av de flotteste hatchbacks på markedet. Takket være den sporty designen som får den til å se spektakulær ut. På toppen av det kommer BMW 1-serien med en imponerende nyregitter, atletisk bak og kraftige fulle LED-lys. 

Bortsett fra å ha et elegant eksteriør, kommer denne sports hatchbacken også med et avansert interiør. Den har sportsseter, auto bakluke og opplyst trimfinish. Andre funksjoner inkluderer automatisk klimaanlegg, nøkkelfri tenningsstart og en 10,25-tommers kontrollskjerm. 

Merk at det er tre forskjellige BMW 1-serie modeller å velge mellom. Basemodellen er SE-modellen, som leveres med 16-tommers legering hjul. Imidlertid er det også sportsmodellen med 17-tommers legering hjul og M Sport-modellen med 18-tommers legering hjul. 

Selv om BMW 1-serien er en av de billigste BMWs på markedet, kan prisen variere i henhold til modellen du velger. Den billigste BMW 1-serien koster rundt $ 25,500, mens den dyreste BMW 1-serien går for omtrent $ 69,000. 

  Best brukt BMW 5-serien å kjøpe

Prestasjon

BMW 1-serien hatchback presterer enestående sammenlignet med konkurrentene. Denne bilen kommer med forskjellige motoralternativer og modeller. Basismodellen, som er SE-modellen, kommer med 6 forskjellige motorer. Basemodellen har en 1,5-liters motor som leverer opptil 136 hestekrefter. 

I tillegg kan basismodellen akselerere fra 0 til 60 på bare 8,9 sekunder. Imidlertid, hvis du vil ha en høy ytelse modell, kan du velge BMW 1-serie M Sport trim. Denne modellen er kraftigere ettersom den kommer med en 2,0-liters motor som produserer maksimalt 265 hestekrefter og kan akselerere fra 0 t0 60 på 6,1 sekunder. 

Komfort  

BMW 1-serien kan være en liten bil, men den har plass til opptil 4 voksne. Hvis du har barn, kan den til og med romme tre av dem bak. Likevel er denne bilen veldig komfortabel med nok takhøyde og benplass enn sine forgjengere. 

Dessuten kommer denne bilen med et luksuriøst interiør og høyteknologiske funksjoner som gjør det morsomt å kjøre. Selv om den nyeste BMW 1-serien er 20mm kortere enn den eldre bilen, har den en ekstra 33mm knerom, noe som gjør den mer behagelig. 

Dessuten kommer BMW 1-serien med god lasteplass. Bortsett fra den vanlige lagringsplassen, kan du samt brette baksetene for å legge til mer lastområde. 

Pålitelighet 

Luksusbiler er noen av de minst pålitelige bil gjør på markedet. BMW har imidlertid forbedret seg gjennom årene, og det er blant de mest pålitelige bilene på markedet. Videre er BMW 1-serien en av de mest pålitelige BMW-modellene. 

  Er BMW M235i pålitelig?

Så, hvis pålitelighet er svært viktig for deg, så BMW 1-serien er en ideell bil å ha. Bare en håndfull BMW-modeller er mer pålitelige enn denne bilen, for eksempel BMW 3-serien. 

Sikkerhet 

BMW 1-serien hatchback er en trygg bil som det kommer med noen av de nyeste sikkerhetsfunksjonene. Denne bilen har en kjørefeltsadvarsel, bybrems, informasjon om fartsgrense og cruisekontroll med bremsefunksjon. Dessuten har den flere tillegg som lar deg gjøre bilen enda tryggere. 

FAQ

Er BMW 1-serien en god bil?

Totalt sett er BMW 1-serien en utmerket bil. Dette er fordi det er lettere å vedlikeholde, pålitelig, lett å kjøre rundt i byen og på motorveien, og det er praktisk. På toppen av det er det en av de rimeligste BMW-seriene på markedet. 

Er BMW 1-serien dyr å vedlikeholde?

Ja, det er det. Siden BMW 1-serien er en luksusbil, vil det alltid være en utfordring å opprettholde den. Denne bilen er dyrere å vedlikeholde enn vanlige biler. Det er imidlertid en av de billigste BMW-modellene å vedlikeholde. Takket være påliteligheten og færre problemer registrerer den seg over tid. 

Har BMW 1-serien mange problemer?

BMW 1-serien har ikke mange problemer. Uansett har den fortsatt flere problemer som du bør vite om. En av de vanlige BMW 1-serien problemer er bakaksel problemet. På toppen av det opplever den også en feil med sidekollisjonsputer og strømassisterte bremser. 

Hvilken bil er bedre – BMW 1-serien eller Audi A3 Sportback eller Mercedes-Benz A-klasse? 

Alle disse tre bilene er eksepsjonelt laget med førsteklasses funksjoner. Imidlertid har de alle noe å tilby, og det avhenger av hva du leter etter. Hvis du ønsker en vakker bil, er BMW 1-serien det beste alternativet. 

  BMW 8-serien Pålitelighet

Tvert imot, hvis du ønsker ytelse og komfort, vurdere å gå for Audi A3 Sportback. Sist, men ikke minst, er Mercedes-Benz A-klasse best egnet for folk som ønsker luksus og effektivitet. Likevel er forskjellen mellom disse tre hatchbacks liten, og det avhenger av dine endelige behov og budsjett. 

Hvor mange miles varer en BMW 1-serie sist

Hvis bilen er ordentlig vedlikeholdt, kan du forvente at den varer omtrent 200.000 miles. Dette er den gjennomsnittlige levetiden til alle BMW-modeller. Bilen kan imidlertid vare enda lenger eller kortere, avhengig av hvor godt du vedlikeholder og kjører den. Hvis du har dårlige kjørevaner, kan det hende at den ikke kommer til 250 000 miles. 

Bunnlinjen 

Alt i alt går tittelen på den beste lille BMW hatchback til BMW 1-serien hatchback. Dette er bilen er kanskje liten, men den kommer med de fleste funksjonene en person kan ønske seg i en liten luksuriøs bil. Den er også romslig med god lasteplass. Dessuten fungerer det bra, og det er pålitelig. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter