Er BMW M235i pålitelig?

BMW er kjent for sin rene kjøreglede. Likevel tilbyr dette merket også fremragende ytelse, sikkerhet og en kvalitetstur. Og hvis du vil oppleve eksepsjonell ytelse, bør du velge BMW M-serien, som er ytelsesserien. Men er BMW M235i pålitelig? 

Ja, BMW M235i sportsbil er veldig pålitelig. Faktisk er det blant de mest pålitelige luksusytelsesbilene på markedet. Ifølge forbrukerrapporter slo denne bilen sportsbiler fra Audi, Mercedes og Porsche. I luksusbilsegmentet var bare biler fra Lexus mer pålitelige. 

BMW M235i er fra BMW 2-serien, som rangert høyere enn andre serier og bil gjør. Hovedårsaken til at denne bilmodellen er mer pålitelig er på grunn av de færre problemene som brukerne rapporterte. Som et resultat bør kjøpere av denne bilen ikke forvente å tilbringe mer tid i garasjen som med de fleste BMW-modeller. 

Imidlertid har BMW M235i også sine vanlige problemer som brukerne bør vite om før de investerer sin hardt opptjente i den. Slike problemer inkluderer overføringsfeil, drivstoffpumpeproblemer og fabrikkladingsrør. Problemer som motorproblemer og overføringsfeil oppstår vanligvis på grunn av dårlig vedlikehold. 

Funksjoner av BMW M235i

Utseende 

BMW M235i kommer med en sporty og maskulin utseende. På toppen av det har den aluminiumshjul, noe som gjør at den ser enda mer spektakulær ut. Den har en total lengde på 175,9 tommer, en bredde på 69,8 tommer og en høyde på 55,9 tommer. I tillegg har den en total wheelbase på 105.9-tommer. 

Selv om BMW 235i 2-dørs kupé kommer med en alpin hvit farge, er det flere fargealternativer å velge mellom. Til tross for å være en 2-dørs kupé, kan denne bilen bære opptil 4 personer. Den er også ganske romslig, da den har 40,1 tommer takhøyde foran, 41,5 tommer benplass på første rad, 36,5 tommer takhøyde på andre rad og 33 tommer benplass på andre rad. 

  Hvilken er mer prestisjefylt, Mercedes eller BMW?

Bortsett fra å ha god plass til fire personer, har bilen også førsteklasses skinnseter, sport skinnratt, dobbeltsone foran automatisk klimaanlegg, opplyst låsehanskeboks, frontkartlys, tracker-system, lumbalestøtte og mye mer. 

Prestasjon 

En av funksjonene som skiller seg ut fra BMW M-serien er at den tilbyr en av de beste forestillingene på markedet. Så, BMW M235i er ikke et unntak. Denne bilen leveres med en 3,0-liters inter-cooled turbo premium blyfri I-6-motor. 

Med en så kraftig motor leverer bilen maksimalt 320 hestekrefter og 330 lb-ft dreiemoment. Den leveres også med et firehjulstrekksystem og en 8-trinns automatgirkasse. Når det gjelder hastighet, kan denne sportskupéen akselerere fra 0 til 60 på 4,5 sekunder og har en topphastighet på 130 mph og en valgfri 155 mph pakke. 

Komfort og luksus 

Interiøret i BMW M235i er imidlertid ikke så luksuriøst som konkurrentene fra Mercedes-AMG- eller Audi RS-modellene. Likevel tilbyr den fortsatt luksus og komfort som konkurrentene. BMW M235i kan skryte av klimakontroll, navigasjonssystem, cruise control, nøkkelfri inngang, strømpassasjersete, multi-sone A / C, håndfri liftgate, etc. 

Bortsett fra standard luksus- og komfortfunksjoner, tilbyr denne bilen også valgfrie funksjoner som en universell garasjeportåpner, oppvarmet ratt, automatisk parkering, head-up-skjerm, oppvarmede forseter og adaptiv cruisekontroll. Disse funksjonene gjør BMW M235i ooze overflod og luksus.  

Sikkerhet 

Som de fleste luksusbiler er BMW M235i også en trygg bil med mange avanserte sikkerhetsfunksjoner. Noen av disse funksjonene inkluderer elektronisk stabilitetskontroll, BMW Assist eCall Emergency Sos, ABS og Driveline trekkraft kontroll, dekkspesifikk lav dekktrykk advarsel, og mye mer. 

  Beste BMW for en første bil

FAQ

Hvor lenge kan en BMW M235i vare?

Til tross for at BMW M235i er pålitelig og holdbar, vil levetiden bli bestemt av kjørevanene dine og hvor godt du opprettholder dem. Med riktige kjørevaner og riktig vedlikehold, kan denne bilen enkelt klokke over 200,000 miles. 

Hvor fort går BMW M235i?

BMW M235i gran coupe er en rask bil. Den kan akselerere fra 0 til 60 på 4,5 sekunder. Videre har den en toppfart på 135 mph med en valgfri 155 mph pakke. Utstyrt med en robust turboladet inline-seks motor, vil denne bilen konkurrere gunstig med andre biler i sin klasse.  

Er BMW M235i en god bil?

Ja, BMW M235i er en utmerket bil. Takket være sin avanserte teknologi, sikkerhetsfunksjoner, luksuriøst interiør og sterk motor. Men som hver bil kommer den også med flere mangler som du bør være klar over. For eksempel er utsiden av bilen ikke veldig tiltalende som Mercedes ‘ eller Audis utvendige ytelse biler. 

Er BMW M235i en bakhjuls- eller firehjulsdrevet bil?

BMW M235i sportsbil er en all-hjulet stasjonen. Derfor innebærer dette at det vil cruise jevnt på de fleste veier og forskjellige værforhold. Firehjulsdrevne biler sender dreiemoment til alle hjul, noe som gjør bilen stabil på alle veier, med inkludering av glatte overflater. 

Hvilken bil er bedre mellom Mercedes-AMG A35 sedan VS BMW M235i Gran Coupe?

Begge disse bilene er ytelsesbiler med noen førsteklasses funksjoner. Likevel ser Mercedes-AMG A35-modellen mer tiltalende ut enn BMW M235i Gran Coupe. Når det gjelder ytelse, BMW M235i yter litt bedre enn A35 bilen. 

  Beste olje for 2006 BMW 325i

Bortsett fra utseende og ytelse, disse bilene selges til nesten samme pris, men BMW M235i er litt dyrt. Overraskende nok er Mercedes-AMG A35 mer luksuriøs enn BMW M235i. Mercedes-AMG A35 kommer også med mer sofistikerte standardfunksjoner enn BMW M235i. 

Bunnlinjen 

BMW M235i er en pålitelig sportsbil. Ikke bare opplever det færre problemer enn andre BMW sportsbiler, men det er også billigere å vedlikeholde. Det er imidlertid noen vanlige problemer du bør være klar til å håndtere. Slike problemer inkluderer utfordringer med fabrikkladingsrør og drivstoffpumpeproblemer. 

Men hvis riktig vedlikeholdt, BMW M235i 2-dørs kupé er en bil som kan vare i flere år uten å utvikle store problemer. I tillegg vil kjørevanene, plasseringen og været også spille en rolle i bilens langsiktige pålitelighet. Så du bør vurdere alle disse faktorene før du investerer i en bil. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter