Porsche 911 koppholder løsning

En Porsche 911 er en gjennom og gjennom sportsbil, og eldre 911 modeller ble vanligvis bare brukt i helgene eller noen spesielle anledninger. But de nyere er så godt utstyrt at mange av dem blir kjørt på daglig basis.

Dette betyr at det praktiske med de nyere 911-modellene er ganske imponerende, men koppholderne blir vanligvis plassert i weird-posisjoner i hele hytta som enten er utilgjengelige eller helt ærlig  uvitende.

Den nyeste 911 992 tilbyr for det meste bare en enkelt koppholder, og 991 911 tilbyr to koppholdere i et spinkelt overmotors ed-rom   over en haug med elektronikk. Å plassere en koppholder over de elektroniskes er ekstremt risikabelt, og spesielt fordi koppholderne er langt tou spinkel å stole på.

Det er ganske åpenbart at cupholdersituasjonen i en 911 er langt fra ideell, og værcabruk av dette, det er en haug med ettermarkedsalternativer som sikkert virker tilstrekkelige. Noen selskaper som Ultimatecupholders, Fischer eller en haug med forskjellige Amazon-selgere konkurrerer om å tilby den beste 911 koppholderløsningen.

Problem med Porsche 911-koppholdere

Før du kommer inn på alle de forskjellige 911 koppholderalternativene, er det verdt å nevne at Porsche virkelig ikke bryr seg om koppholdere fordi Porsche ikke er ditt gjennomsnittlige rimelige bilmerke som Toyota eller Honda.

Porsches er laget for å bli kjørt og nytes på en svingete vei eller spor, og mye av  alt annet inne i 911 er ikke av stor bekymring. Ja, Porsche tilbyr en førsteklasses byggekvalitet, fantastisk skinn og trimalternativer, men deter fordi deter det   de fleste mennesker ønsker, og den perfekte OEM-koppholderløsningen er ganske bagatellmessig.

  Er Cayman en hardtop Boxster?

991 911 tilbyr weirdest koppholderløsning i hele bilindustrien. Porsche har «‘beleilig» plassert koppholderne over hanskeboksområdet inne i et spesielt rom. Ese  koppholderholdere er langt uspinkel og enwkwardly plassert for daglig bruk.

Den nyeste Porsche 992 911 tilbyr noen ganger en enkelt koppholder. Men noen 992 911-modellerfår ikke engang en enkelt koppholder av en eller annen grunn. Dette er grunnen til at det er mange 992  eiere  som raver på nettet om ikke å kunne plassere en drink hvor som helst inne i 992.

Ultimatecupholdere

Etter at vi har etablert et cupholderproblem i de nyere 911-modellene, er det bare riktig å nå løse det, og du  kan løse det med Ultimatecupholders-innehavere av firmacup. Det er mange fornøyde Porsche 911-eiere    på nettet som anbefaler en koppholder laget av Ultimatecupholders, og med rette.

Nettstedet sier tydelig at alle koppholderalternativene deres passer perfekt til flere forskjellige generasjoner av 911. Du kan velge mellom noen få forskjellige alternativer, men gulvet-plassert ser ut til å være den mest populære av gjengen.

Koppholdere som disse vil koste deg rundt $ 25 for en, eller $ 45 for et par to, de er godt bygget ved hjelp av materialer avhøykvalitet. De kan passe til flere forskjellige størrelser selv om de er beregnet på  vanlige coffe ereisekrus. Uansett hvor dukommerfra, gjør Ultimatecupholders også internasjonal frakt.

Det fine med Ultimatecupholders er at dette nettstedet drives av en ganske bra-informert person som også klarer å anbefale noen få andre anstendige bil accesoriessom også er rettferdigely godt priset og av høy kvalitet.

  Beste Porsche Boxster vinddeflektor

eBay / Amazon Porsche 911 koppholdere

Sannsynligvis er den enkleste måten å skaffe seg et par koppholdere til 911 det gode gamle eBay / Amazon 10-minutters søket. Men du må huske på at de fleste av disse koppholderløsningene er laget utelukkende av fortjeneste-tjene grunner. Dette betyr at disse løsningene vanligvis ikke er så høy kvalitet,  ingenr  generelt reliablesom  Ultimatecupholders eller Fischer.

Dette betyr ikke at det ikke er noen tilfredsstillende koppholderløsninger som streifer rundt i dypet av Amazon eller eBay,deter mer en historie om å finne den rette. Det er mange $ 5 – $ 10 – $ 15 koppholderalternativer, men dette er vanligvis ikke de du bør vurdere fordi en 911 ikke er verdig slik forferdelig plast.

Det er noen interessante eBay / Amazon cupholderløsninger i $ 50 – $ 100-regionen, men ingen av disse er vanligvis så bevist som Ultimatecupholders eller Fischer. Hvis du ender opp med å kjøpe en billig eBay / Amazon koppholderløsning, bør du sannsynligvis svinge av forhandleren din og få deg et helt nytt sett med gummimatter i tilfelle potensielt søl.

Delen Vanlige spørsmål

Tilbyr Porsche Boxster/Cayman en bedre OEM-koppholderløsning?

Nei, faktisk tilbyr  noen Porsche Boxster / Cayman-modeller de mest appalling cupholderløsningene i hele Porsche-serien. De nyeste 718-modellene tilbyr et sammenlignbart system som finnes i 991 911, noe som er ganske latterlig.

Noen eldre Boxster/Cayman-modeller tilbød til og med et par koppholdere inne i oppbevaringsrommet på midtkonsollen. Dettebetyr  at du må ta av midtkonsolllokket helt for å bruke denne koppholderløsningen, som ikke er ideell, for å si det mildt.

  Hva er den billigste Porsche?

Tilbyr Porsche Cayenne/Panamera en bedre OEM-koppholderløsning?

Ja, fordi disse modellene er laget for å tilby en mer praktisk eksklusiv opplevelse, mer lik en Audi eller en Mercedes.  Disse modellene tilbyr opptil 4 forskjellige koppholdere som er mye bedre designet sammenlignet med de som finnes i 911- eller Boxster / Cayman-modellene.

Panamera er bygget  for å tilby det høyeste nivået av luksus i hele Porsche-serien, og alle lagringsromsløsningene i Panamera  eller  Cayenne er mye bedre sammenlignet med de sportier-kantede Porsche-modellene som 911.

 Kommer Porsche noen gang til å tilby en anstendig 911 OEM-koppholderløsning?

Vel, kanskje. For at Porsche skal rette opp dette problemet mest effektivt, må en stor del av den eksisterendePorsche 911 kundebasen kreve slike endringer. Men dette er svært usannsynlig fordi en gjennomsnittlig 911 eier ikke bruker en 911 på daglig basis, og han bryr seg sannsynligvis ikke så mye.

992, hvis likepedmed en koppholder, ser ut til å tilby en overlegen koppholderløsning sammenlignet med 991, men overlegenheten i dette tilfellet er heller minuscule. Uansett om Porsche til slutt flater  opp  cupholderspillet eller ikke, er det alltid snart enbunch av reliableettermarkedsalternativer.  

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter