Beste Porsche Boxster vinddeflektor

Hvis du elsker å kjøre en sportsbil kabriolet, er en Porsche Boxster sikkert  verdt å vurdere. Men å kjøre en ovenfra og ned kabriolet uten vinddeflektor kan faktisk avskrekke deg fra å noen gang lowering taket.  

Dette er et vanlig problem for alle konvertible plattformer, og en vinddeflektor av høy kvalitet vil gjøre det mulig for deg å føle vind-i-håret-friheten uten for mye vindbuffing. Noen vinddeflektorer er spinkle og klumpete å bruke, andre kan kreve at du til og med borer inn i din elskede Porsche.

Den beste vinddeflektoren kommer sannsynligvis til å være fabrikkvinddeflektoren Porsche vanligvis sender med Boxster-modellen din, men hvis du ikke klarer å skaffe enn  OEM Porsche vinddeflektor, er det noen ettermarkedsdeflektorer å velge mellom.

Uansett hvilken du ender opp med å velge, må du passe riktig på deflektoren for å sikre en trygg og komfortabel kjøreopplevelse. En god idé ville være å konsultere en Porsche-spesialist eller bla gjennom noen Porsche-fora og prøve å få litt informasjon direkte fra en Porsche-eier.

Porsche OEM vinddeflektorer

Å kjøpe ut en ekte Porsche vinddeflektor kan være litt av en utfordring hvis du bruker en eldre Porsche Boxster-modell, men en fabrikk Porsche vinddeflektor er alltid en god idé. Noen nettsteder  selger en haug med Porsche-deler, og du kan ende opp med å finne en OEM Porsche vinddeflektor der.

Noen spesifikke nettsteder som Suncoastparts.com tilbyr et bredt utvalg av alle slags Porsche-deler og accessories, og nesten alle er ekte Porsche-deler. For de som ikke er det, annonserer Suncoast alltid en uekte Porsche-del tilsvarende.

  Lager Porsche en minivan?

For 986 Boxster tilbyr Suncoast en vinddeflektor til $ 439 plexiglass / mesh som i stor grad reduserer driveren og passererenger luftturbulens. Denne deflektoren bruker et plexiglasspanel for bakvinduet, noe som betyr at den bakre synligheten ikke kommer til å bli svekket. Videre er denne deflektoren ganske vanlig på 986 Boxsters.

Hvis du eier en 918/718 Boxster, tilbyr Suncoast-deler en ekte Porsche vinddeflektor for så lite som $ 150, og maskinvareinstalationkit koster ytterligere $ 160. Denne vinddeflektoren tilbys med en 981/718 Boxster fra    fabrikken, så i de fleste tilfeller er dette den beste deflektoren for denne generasjonen av Boxster.

Tilpassede Porsche vinddeflektorer

Det er noen få selskaper derute som spesialiserer seg påskreddersydde Porsche-deler. Noen av dem tilbyr deg til og med å tilpasse vinddeflektoren din fullstendig ved hjelp av bestemte materialer, grafikk  og produksjonsmetoder.

Noen av disse vinddeflektorene kan også utstyres med blingy LED-lys, som ikke er  noe dutrengeråønske deg foren Porsche. Men noen av disse vinddeflektorene er flinke til å avlede vinden, og ikke ofre estetikk og interiørrom.

Selv Porsche OEM vinddeflektorer bruker ikke glass for bakre deflektorer, men selskaper som disse er villige til å gjøre noe hvis du kan  betale for det. I tillegg vil du stolt eie en svært begrenset vinddeflektor, noe som kan øke appellen i noen tilfeller.

Du kan finne disse gjennom Amazon / eBay, og prisene varierer vanligvis fra $ 250 – $ 500 avhengig av hva du vil gjøre med vinddeflektoren. Tilpassede graveringer vil sette deg tilbake ytterligere $ 85, men det gode er at noen av disse produsentene er villige til å tilby en livstidsgaranti, noe som ikke er tilfelle for de fleste vinddeflektorprodusenter.

  Er Porsche verdt pengene

Vanlige eBay / Amazon Porsche Boxster vindavledere

Truth bli fortalt, en vinddeflektor er ikke en kompleks prestasjon av engineering, og å bruke noen hundre dollar for en skikk eller en Porsche OEM vinddeflektor kan virke litt av en stretch, spesielt hvis du bare kjører ovenfra og ned et par ganger i året.

I så fall kan du alltid bla gjennom eBay eller Amazon for en vanlig, for det meste kinesisk-laget vinddeflektor. Disse er vanligvis laget av plast og mesh, men noen av dem kan tilby et polykarbonat bakvindu. Åpenbartvil  disse ikke vare deg ikke på langt nær så lenge enn OEM Porsche vinddeflektor vil.

Du kan kjøpe disse for så lite som $ 50, men det er noen mer trofaste alternativer i $ 100-200-regionen  , men du er bedre til å bruke litt mer og kjøpe en OEMPorsche vinddeflektor. Du kan noen ganger til og med finne en brukt fabrikk Porsche vinddeflektor til en virkelig rimelig pris.

Delen Vanlige spørsmål

Trenger jeg en vinddeflektor til Porsche Boxster?

Det avhenger av noen forskjellige aspekter. Hvis du kjører med vinduene nede, vil en vinddeflektor ikke hjelpe mye, men hvis du kjører med vinduene opp, vilen skikkelig, velutstyrt vinddeflektor definitivt senke luftbuleninne i hytta.

Hvis du sjelden bruker Boxster ovenfra og ned, eller du primært kjører den ved lavere hastigheter, er en vinddeflektor ikke så nødvendigsary som det kan være hvis du brukte Boxster for lengre avstand topdown kjøring. Når det er sagt, er en vinddeflektor alltid et nyttig utstyr, så du bør prøve det før du tar noen beslutninger.

  Beste Porsche 911 takstativ transportsystem

Hvor pålitelige er Porsche Boxster vinddeflektorfester?

Det er noen pågående diskusjoner på nettet om påliteligheten til Porsche Boxster vinddeflektorfester. Noen modeller, spesielt de eldre, er tilbøyelige til å rattling problemer med klipsene som brukes til montering av vinddeflektoren.

Men det erikketilstrekkelige data på nettet om noe annet problem med tanke på klippene eller resten av Porsche vinddeflektorutstyr. Uansett tilfelle, bare sørg for at du monterer vinddeflektoren riktig slik at den ikke flyr av  ved  høyere hastigheter.

Hva er et hovedformål med en vinddeflektor?

En vinddeflektor – avleder vind, men hovedårsaken til en vinddeflektor er evnen til å gå topp-ned oftere. En vinddeflektor reduserer ikke bare opptil 75% vind inne i hytta, men du vil også kunne kjøre bilen din med taket ned tidligere på våren og senere på høsten.

En vinddeflektor øker også den generelle komforten inne i bilen, da det er mindre vind, kan du lytte til musikken din eller passengers uten mye problemer. Hvis du  kan, gå videre og testdet ut, og du vil sannsynligvis innse at du trenger en vinddeflektor tross alt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter