Biler med minst vedlikehold

Biler er dyre, og det er ingen måte å komme seg rundt det på. Selv om noen av dem kan være rimelige å kjøpe, kan de også være dyre å kjøre samtidig. Vær det som mulig, ingen kan benekte at vedlikeholdskostnader er en ekstremt viktig faktor å vurdere når man ønsker å kjøpe en ny bil.

Selv om noen biler virker som gode kjøp fordi de koster lite, kan skjulte kostnader som vedlikehold,drivstoff  og forsikringskostnader drastisk endre det. Når det er sagt, hvis du vil ha en billig bilopplevelse, bør du like fokusere på henholdsvis innkjøpskostnadene og vedlikeholdskostnadene.

Noen biler koster så mye som $ 25k, $ 50k,  eller til og med $ 100k+ å opprettholde gjennom 10 år, så sørg for å investere tiden din i å vite hvilke biler du skal kjøpe, og hvilke du bør unngå. Rimelige, pålitelige biler med stor verdi oppbevaring er vanligvis de å vurdere.

Som sådan er Toyota Corolla og Honda Accord begge kjent for sin overkommelighet og pålitelighet. SUV-vis, Toyota  RAV-4,  og Honda CR-V er de to billigste SUVene å vedlikeholde akkurat nå. Når det gjelder sportsbiler, er Mazda MX-5 Miata og Honda S2000 den  billigste å vedlikeholde.

Toyota Corolla

I gjennomsnitt koster mange  biler der ute mer enn $ 700  per år å vedlikeholde. Slike priser er å forvente, og noen tror til og med at $ 1k er peanøtter fordi det er biler som kan koste 10 ganger så mye. Vær det som mulig, knapt noen bil kan slå Toyota Corolla årlige vedlikeholdskostnader  på  bare $310.

  Hvilke biler er bra for overvektige sjåfører?

Disse prisene gjør warry fra ett år tildet andre, avhengig avkjøretøyets alder, tilstand, kjørelengde  og utstyrsliste, men  uansett ser du på det, er Corolla konge. Dette er mest fordi Corolla tilbyr overlegen pålitelighet og verdi, akkurat som alle andre Toyota.

Honda-avtalen

Pålitelige japanske biler er et tilbakevendende tema i disse dager, som sådan følger Honda Accord bak Corolla til rundt $400  per år for vedlikehold. Honda Accords er praktisk talt hvor som helst i flere tiår nå, og det er grunnen til at avtalen koster så lite å vedlikeholde.

Reservedeler er absolutt overalt, og nesten alle mekanikere der ute har mye erfaring med å jobbe med en Accord. Dette betyr at mekanikeren kan  jobbe raskere, noe som igjen senker lønnskostnadene. Foruten disse grunnene er Accord også en veldig rimelig, men ganske anstendig bil.

Toyota RAV4

Ikke rart at det er et par Toyotas på denne listen fordi Toyota gjør de mest pålitelige bilene på markedet, med ganske mye margin. SUV-vis, RAV4 er også praktisk talt på hvert hjørne av verden akkurat nå, noe som betyr at deler er enkle å komme forbi, og billige.

Når det er sagt, koster RAV4 rundt $ 430 når det gjelder vedlikeholdskostnader, noe som er substantially mindre sammenlignet med andre, mer premium SUVer i dette segmentet. Toyota har en tendens til å prioritere pålitelighet, overkommelig pris, popularitet  og service, som alle bringer vedlikeholdsprisen ned.

Honda CR-V

Til bare $ 407 per år klarer CR-V å tjene nummer én-plassen som den billigste sanne  SUV-en å vedlikeholde og kjøre. Årsaken til at er mer eller mindre den samme akkurat som med alle de andre bilene som er oppført her. CR-V er en godtbygget, populær og rimelig SUV.

  Hvilke bilstoler i skinn eller stoff er bedre?

Folk vet hva de kommer til å få når en ny CR-V kommer ut, og det er derfor folk elsker dem så mye. Gjennom hver generasjon har Honda klart å bygge et rykte for sterke,holdbare  og  rimeligSUVer, som alle  fungerer til fordel for verdioppbevaring.

Mazda MX-5

Jeg har listet opp MX-5 her fordi du ikke kan få en bedre verdi sportsbil på noen annen måte. Med bare $ 429 per år er MX-5 den beste sportsbilen i verden når det gjelder vedlikehold. I tillegg til så lave vedlikeholdskostnader, er MX-5 billig å kjøpe uansett, ny eller brukt.

Uansett hvordan du ser på det, hvis du vil ha en sportsbil, er detvanskelig å gå mot MX-5. Det er mange av disse som banker på, og de er veldig enkle å jobbe med og stille inn. Flott håndtering, overlegen smidighet og en nedtaksopplevelse er det som gjør MX-5 til en flott konvertibel sportsbil.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke biler koster mest å vedlikeholde?

Ifølge noen anerkjente finanseksperter og servicebutikker har BMW-, Mercedes-, Cadillac-,Volvo-  og Audi-biler de høyeste vedlikeholdskostnadene over tid. Imidlertid er den dyreste 21st-århundre bilen å vedlikeholde utvilsomtBugatti Veyron.

Hvis du vil ha en oljeskift, ser du på en $ 20k-25k-regning. Hvis du vil ha et sett med nye dekk, ser du på en regning på $ 42 000. Etter at du har byttet dekk noen ganger, må du til slutt bytte hjul også, og det kan koste oppover $ 50k.

  Er hybridbiler trygge?

Hvorfor koster noen biler mer å vedlikeholde enn andre?

Det er etvelkjentfaktum at superbiler har en tendens til å koste mest å vedlikeholde. Dette er fordi disse bilene er laget i begrensede mengder, de bruker ofte eksklusive deler og komponentermed høy ytelse som er laget for å overholdestrengere sikkerhets- og ytelsesstandarder.

Reservedeler er heller ikke lett tilgjengelige, og forsikrings-,drivstoff-  og registreringskostnader er også dyre. Videre tilbyr slike biler ofte futuristiske teknologier som koster mye å vedlikeholde, og ikke alt som mange mekanikere der ute har lisens til å jobbe med slike biler.

Koster elbiler mindre å vedlikeholde enn vanlige biler?

I gjennomsnitt koster elbiler mindre å vedlikeholde fordi de tilbyr langt færre  deler som trenger utskifting og service. Videre er det ikke behov for oljeskift fordi elektriske motorer ikke engang bruker olje.

Det er rett og slett ikke så mange deler som kan gå galt med en EV. Selvfølgelig, hvis du trenger å bytte ut batteriet ditt, vil slike fordeler fordampe fordi batterier kan koste oppover $ 10k å erstatte. I alle fall, hvis alt går etter planen, koster elbiler betydelig mindre å vedlikeholde.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter