Biler som ligner på BMW X3

BMW X3

BMW X3 er crossover-ekvivalenten til den berømte 3-serie sedan. Denne kompakte crossover SUV er drevet av 248 HP og 258 lb-ft dreiemoment. Det er en av de mest pålitelige BMW SUVene på markedet. Likevel, hvilke biler ligner på BMW X3?

Noen av bilene som ligner på BMW X3 er Mercedes-Benz GLC, Audi Q5, Jaguar F-Pace, Volvo XC60, Volkswagen Tiguan, Porsche Macan og Genesis GV70. Så, avhengig av dine behov, kan du finne en av disse bilene for å være en god erstatning for BMW X3.

Hvilke biler ligner på BMW X3?

Mercedes-Benz GLC

Den første bilen som ligner på BMW X3 er Mercedes-Benz GLC-klasse. Denne bilen har samme grunnmotor som BMW X3, og drivstoffeffektiviteten er også nær. I tillegg har begge bilene fem passasjerer og er veldig praktiske. Mercedes-Benz GLC-klasse er imidlertid litt mer luksuriøs med avanserte førerassistansefunksjoner.

På den annen side tilbyr BMW en mer raffinert og høy ytelse tur. Når det gjelder pris, går BMW X3 for $ 46,395, mens Mercedes-Benz GLC-klasse går for $ 45,000.

Audi Q5

I likhet med Mercedes-Benz GLC deler Audi Q5 også en lignende motorstørrelse som BMW X3, men den er også mer luksuriøs og avansert enn BMW X3. Det ser også mer elegant ut, men BMW X3 yter bedre med bedre kjøreegenskaper. Ikke desto mindre er Audi Q5 også billigere ettersom basisprisen er rundt $ 44,695 XNUMX

Porsche Macan

Hvis du elsker BMW X3, men ønsker en lignende bil med et sporty utseende og ytelse, er Porsche Macan det ideelle valget. Selv om Macan har en lignende motorkapasitet som BMW X3, yter den mye bedre og den er mer luksuriøs. Likevel er BMW X3 mer praktisk og trygg enn den kompakte Porsche Macan.

  BMW VS Corvette pålitelighet – som er bedre?

Dessuten må du betale mer for premiumfunksjonene og ytelsen når du kjøper Porsche Macan. Dette er fordi den har en basispris på $ 58,590, som er langt over de fleste kompakte luksus-SUVer på denne listen.

Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace er en annen god nær konkurrent til BMW X3. Den leveres med en 2.0-liters motor som leverer 247 hk og 269 b-ft dreiemoment. Den har også et firehjulsdriftsystem som standard, noe som er prisverdig. Jaguar F-Pace er også mer eksklusiv enn X3, noe som forklarer den høye tagprisen på $ 53,675.

Volvo XC60

Volvo XC60 er en av de best designede bilene på denne listen. Det er også trygt og veldig praktisk med mange avanserte funksjoner. Basismodellen går for rundt $ 46,845, og den kommer med en 2.0-liters inline-4-motor. Den leverer 247 hk og 258 lb-ft dreiemoment. Likevel yter BMW X3 bedre og er mer luksuriøs enn XC60.

Genesis GV70

Genesis GV70 er en annen kompakt SUV som ligner på BMW X3. Denne bilen stiger sakte til en luksusstatus, da den leverer utmerket komfort, luksus og stil. Men i motsetning til BMW X3, kommer denne bilen med en litt større motor, som er en 2,5-liters inline-4-motor. Den leverer 300 hk og 311 lb-ft dreiemoment.

Til tross for å tilby mange eksepsjonelle funksjoner, er Genesis GV70 ganske billigere enn BMW X3, da den går for rundt $ 43,995. 

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan er den billigste bilen på denne listen. Det har imidlertid flere avanserte og luksuriøse funksjoner. Det er også praktisk og en av de mest pålitelige kompakte SUVene på markedet. Utstyrt med en 2,0-liters inline-4-motor, produserer denne SUV 184 hk og 221 lb-ft dreiemoment. Dette er ganske lavere enn BMW X3s basismodell.

  BMW E90 elektriske problemer

Siden Volkswagen Tiguan ikke er like luksuriøs eller avansert som BMW X3, er den også ganske billigere, med basismodellen som går for $ 34,245.

Faq

Er BMW X3 pålitelig?

BMW X3 har en gjennomsnittlig pålitelighetsvurdering, noe som er litt bedre enn de fleste BMWer, da de faller under gjennomsnittlig pålitelighet. Som de fleste BMWer registrerer BMW X3 flere problemer enn de fleste av konkurrentene. I tillegg er BMWs deler og tjenester dyrere enn mange av konkurrentene. 

Hvor mange kilometer varer en BMW X3?

Hvis BMW X3 vedlikeholdes riktig og føreren utøver gode kjørevaner, bør den vare mellom 150.000 og 200.000 miles før den får alvorlige reparasjoner. Dette betyr at denne bilen kan vare over 250.000 miles i 15 år. Men hvis det ikke vedlikeholdes riktig, vil brukerne oppleve alvorlige problemer så tidlig som 150,000 XNUMX miles.

Hva er hovedproblemene med BMW X3?

BMW X3 er en av de mest pålitelige BMW SUV-ene på markedet. Men hvis du vil sikre at bilen din varer lenger, kan det å vite noen av de vanlige problemene du vil møte, hjelpe deg med å takle dem på forhånd. Vanlige problemer med X3 er svikt i timingkjedeføringen, overoppheting fra radiatoren, motoroljelekkasjer og soltaklekkasjer.

Er det dyrt å vedlikeholde en BMW X3?

Ja, å vedlikeholde en BMW X3 er veldig dyrt sammenlignet med andre kompakte luksus-SUVer. Det kan koste deg rundt $ 1,034 å vedlikeholde denne bilen årlig. Og i løpet av en 10-årsperiode kan det hende du må betale over $ 17 500 for å vedlikeholde denne bilen. Dessuten vil kostnadene for vedlikehold også bestemmes av hvor godt du vedlikeholder bilen din, da den kan øke eller redusere.

  Vanlige problemer med BMW B48-motorer

Hvor rask er BMW X3?

BMW X3 M kan levere en toppfart på 174 mph når den er utstyrt med ytelsesdekk. På toppen av det kan den akselerere fra 0 til 60 km / t på bare 4.1 sekunder, noe som er veldig imponerende. Merk at denne hastigheten bare kan oppnås med TwinPower Turbo 6-sylindret inline-motor med totalt 382 hk.

Bunnlinjen

Hvis BMW X3 ikke er så tiltalende for deg, men du vil ha lignende biler som tilfredsstiller dine behov best, vil det være et godt valg å velge en bil fra listen ovenfor. Mercedes-Benz GLC-klasse er den mest luksuriøse og avanserte bilen på listen, mens Volkswagen Tiguan er den billigste. Sist, men ikke minst, er Volvo XC60 den sikreste.

Generelt er BMW X3 en enestående bil med mange fascinerende funksjoner. Den er også kraftig, praktisk og har flere trimmer å velge mellom. Men som forventet er vedlikehold av denne bilen ganske dyrere enn mange biler på listen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter