Biler som ligner på BMW X5

BMW X5 er en av de beste BMW-modellene på markedet. Den er luksuriøs, avansert, romslig, komfortabel, trygg, praktisk og leveres med ulike drivverk å velge mellom. Men hvilke biler ligner på BMW X5?

BMW X5 har mange konkurrenter i markedet som tilbyr lignende funksjoner, ytelse, komfort og pris. Noen av de samme mellomstore SUV-ene som BMW X5 er Mercedes-Benz GLE-klasse, Audi Q7, Acura MDX, Land Rover Discovery, Genesis GV80 og Volvo XC90.

Hvilke biler ligner BMW X5?

Mercedes-Benz GLE-klasse

Mercedes-Benz GLE-klasse er en kraftig mellomstor SUV med et elegant eksteriør, luksuriøst interiør og et førsteklasses infotainmentsystem. Den har flere trimnivåer med basismodellen med en 2.0-liters inline-4-motor med en startpris på $ 56,600. Den høyeste trimmen er GLE 580 4Matic med en 4,0-liters twin-turbo V8-motor.

Det som gjør denne bilen lik BMW X5 er det luksuriøse og avanserte interiøret, nesten samme toppfart og en lignende drivstoffeffektivitetsvurdering. Prisen for basen BMW X5 går for $ 62,595, som er langt over GLE-klassen.

Audi Q7

Audi Q7 er en annen slank og kraftig mellomstore SUV med lignende funksjoner som BMW X5. Dette tyske luksusbilmerket kan akselerere fra 0 til 60 km / t på bare 6.2 sekunder, noe som er imponerende. Den leveres med en 2,0-liters rekke-4-motor som standard, som leverer opptil 261 hk. Prisen for basen Audi Q7 er rundt $ 58,695.

Noen av funksjonene som gjør Audi Q7 lik BMW X5 er dens high-end interiør, eksepsjonell ytelse med Quattro-systemet, og effektiv drivstofforbruk.

Land Rover-funn

Land Rover Discovery er pen, moderne, kraftig og luksuriøs. Det har også et eksklusivt interiør og et stilig eksteriør. Men når du sammenligner den med BMW X5, Audi Q7 og Mercedes-Benz GLE-klasse, vil du legge merke til at den er mer fokusert på terrengegenskaper, noe som gjør den mindre raffinert enn de tre beste tyske merkene.

  Er Audi eller BMW mer prestisjefylt?

Med en basispris på $ 59,875, er Land Rover Discovery lik BMW X5, da de begge har et luksuriøst interiør, en lignende drivstoffeffektivitet og lignende kraft.  

Acura MDX

Acura MDX er kanskje ikke så raffinert eller kraftig som de fleste biler på denne listen, men den er veldig pålitelig og rimelig å ha. Basismodellen er utstyrt med en 3,5-liters V-6-motor som produserer 290 hk og 267 lb-ft dreiemoment. På toppen av det hele er det en stor bil med plass til opptil syv passasjerer.

Selv om BMW X5 har en tredje rad alternativ, er det ikke så romslig som Acura MDX tredje rad. Andre lignende funksjoner er et luksuriøst interiør og stort lasterom.

Volvo XC90

Volvo XC90 er en av de beste mellomstore luksus-SUV-ene, og den gir valuta for pengene. Takket være den elegante designen, førsteklasses sikkerhetsfunksjoner og luksuriøse funksjoner. Denne bilen tilbyr også flere motoralternativer som spenner fra 247 hk turboladet inline-4 med et 48-volts mildhybridsystem til Recharges turboladede inline-4 plug-in hybrid med totalt 455 hk.

Noen av funksjonene som gjør denne bilen lik BMW X5 er det elegante interiøret, utmerket drivstoffeffektivitet og romslig interiør. Ikke desto mindre er Volvo XC90 ganske billigere ettersom basismodellen går for rundt $ 57,095, som er langt billigere enn BMW X5.

Genesis GV80

En annen bil som har lignende funksjoner som BMW X5 er Genesis GV80. Denne bilen er en av de mest elegante mellomstore luksus-SUVene på markedet. Dens utvendige design er utenomjordisk og en av de beste. Den kommer også med et koselig interiør og svært avanserte funksjoner. 

  BMW X6 M Pålitelighet

Den grunnleggende Genesis GV80 trim er drevet av en 2,5-liters turboladet inline-4 motor som leverer 300 hk. Likevel har den andre trimalternativer med mer kraft og eksepsjonell ytelse. Noen av funksjonene som gjør at GV80 ligner på X5, er utmerket ytelse, avansert interiør og drivstoffeffektivitet.

Basen Genesis GV80 går for $ 56,645, noe som betyr at du får mer for mindre. Genesis GV80 er også den billigste bilen å ha på denne listen etter Acura MDX.

Faq

Er BMW X5 en pålitelig bil?

Nei, BMW X5 er blant de minst pålitelige mellomstore SUV-ene på markedet. De fleste pålitelighetsbyråer gir den en vurdering under gjennomsnittet, noe som er bekymringsfullt. BMW X5 registrerer flere problemer enn de fleste av konkurrentene. Dette betyr at brukerne vil tilbringe mer tid i garasjen enn i lignende biler.

Hva er de vanligste problemene med BMW X5?

De nyeste BMW X5-modellene har sett mye forbedring når det gjelder holdbarhet og pålitelighet. Ikke desto mindre er det flere problemer som brukerne bør merke seg, for eksempel motorproblemer, grov tomgang, knirkende bakluke, tap av bremsekraft, problemer med clunking støy, stalling og rykking under kjøring og problemer med dørhåndtak.

Hvor rask er BMW X5?

Den raskeste BMW X5-modellen på markedet er BMW X5 M. Denne trimmen har en enestående toppfart på 0 til 60 km / t på bare 3.8 sekunder. Basismodellen leverer imidlertid bare 5,3 sekunder i samme periode. BMW X5 M har også en toppfart på 177 mph med ytelsesdekk.

  Hvilket merke har det beste interiøret - Audi, Mercedes eller BMW?

Hvilket årsmodell for BMW X5 er best?

BMW X5 har hatt noen fremragende modeller siden den ble introdusert i 1999. Mens mange av modellene har vært fantastiske, er modellene som skiller seg ut mest modellår 2000, 2005 og 2016. Takket være de to utmerkede motorene; BMW N52 og N62 motorer var svært pålitelig og holdbar.

Avsluttende tanker

Nå som du vet hvilke biler som ligner på BMW X5, kan du velge en bil som dekker dine behov og budsjett best. Mercedes-Benz GLE og Audi Q7 er de mest luksuriøse, mens Land Rover Discovery er ideelle for offroad. Dessuten er det rimeligste og mest pålitelige alternativet Acura MDX.

Generelt er BMW X5 en fantastisk mellomstor luksus SUV med eksepsjonell ytelse, en premium følelse, et romslig interiør, og den har mange svært avanserte teknologiske funksjoner. Det er imidlertid også upålitelig og har en høy startpris.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter