Er BMW X6 M en god bil?

Er BMW X6 M en god bil?

BMW X6 M er en mellomstor luksus crossover SUV med holdningen til en kupé. Den har en skrånende taklinje som gir den et luksuriøst og sporty utseende. Den fungerer også utmerket og er behagelig. Men er BMW X6 M en god bil?

Totalt sett er BMW X6 M en fantastisk bil. Dette er fordi det er komfortabelt, luksuriøst, kraftig, elegant, praktisk, raskt, avansert og trygt. På den annen side er denne bilen veldig kostbar, da det koster over $ 100,000 XNUMX å skaffe seg. På toppen av det er vedlikeholdskostnadene svært høye, og det bruker mye drivstoff og olje.

Historien om BMW X6 M

BMW X6 M har vært i produksjon fra 2009 til dags dato. Den er utstyrt med BMW S63 4,4-liters twin-turbo V8-motor, som er en av de kraftigste motorene i sin klasse. Både BMW X6 M og X5M er fra BMW M GmBH.

Likevel er BMW X6 M kraftigere og dyrere enn BMW X5M. Hvis du ønsker en mer avansert og kraftig variant, BMW tilbyr M konkurranse, som kommer med ekstra funksjoner, for eksempel M Dynamic mode, 20-tommers legering, 6-speed M Sports automatgirkasse med aluminium pull-stil padler o rattet, og mye mer.

Funksjoner av BMW X6 M

Utseende

BMW X6 M er vakkert designet med et aggressivt og moderne utseende. Noen av de enestående utvendige funksjonene er 21-tommers M dobbeltfargede tofargede hjul, M bakspoiler, Shadowline utvendig trim, adaptive LED-frontlykter, skrånende taklinje og quad eksosutganger.

Mens utsiden er spektakulær, er interiøret også luksuriøst og moderne. Den har funksjoner som det skinndekkede dashbordet, 18-veis strømjusterbare forseter, 12,3-tommers heldigital målerklynge, en stor head-up-skjerm og mye mer. 

  BMW M8 Pålitelighet

Prestasjon

Når det gjelder ytelse, bmw X6 M er en av de best presterende mellomstore luksus SUVer på markedet. Takket være BMW S63 4.4-liters V8-motor som denne bilen kommer med. Den produserer maksimalt 600 hk og 553 lb-ft dreiemoment. Den leveres også med et firehjulstrekksystem som hjelper det til å fungere eksepsjonelt bra i alle slags terreng. 

Komfort og lasterom

BMW X6 M kan se spektakulær ut på utsiden, men den er også godt bygget med mange luksuriøse funksjoner inne i bilen. Den har plass til opptil fem personer, men baksetene er ganske trange på grunn av den skrånende taklinjen. Dessuten har den totalt 27 kubikkfot lastplass, noe som er godt nok.

BMW X6 M leveres med en akselavstand på 117 tommer, en lengde på 195 tommer, en bredde på 79,5 tommer og en høyde på 66,66 tommer. Til tross for å være mindre enn BMW X5M, bmw X6 M er mer avansert og mye dyrere.

Sikkerhet 

Bortsett fra top-end eksteriør og interiør funksjoner som BMW X6 M leveres med, er den også fullpakket med high-end sikkerhetsfunksjoner. Noen av sikkerhetsfunksjonene som kommer som standard er kjørefeltsvarsel, kjørefeltsassistent, advarsel om frontkollisjon, automatisert nødbremsing, en head-up-skjerm og mye mer.

Drivstoffeffektivitet

Noe av det som fraråder noen kjøpere å investere i X6 M er dårlig drivstoffeffektivitet. BMW X6 M kommer med en EPA-vurdering på 13 mpg i byen, 18 mpg på motorveien, og en kombinert 15 mpg. Dette er på nivå med noen av konkurrentene, for eksempel Audi RS Q8, som har en EPA-vurdering på 13 mpg i byen, 19 mpg på motorveien og en kombinert 15 mpg.

  BMW VS Cadillac pålitelighet – hva er bedre?

Mens BMW X6 M og Audi RS Q8 har en lignende EPA-vurdering, Mercedes-AMG GLE 63 Coupe er litt mer effektiv med en vurdering på 15 mpg i byen, 19 mpg på motorveien, og en kombinert 17 mpg.

Pris

Som forventet er BMW X6 M en av de dyreste bilene i sin klasse. Med en basispris på rundt $ 110,600, er X6 M dyrere enn Porsche Cayenne, Volvo XC90 og Genesis V80. Uansett er BMW X6 M verdt hver dollar, da den tilbyr mye mer enn de fleste av sine rivaler.  

FAQ

Er BMW X6 M verdt å kjøpe?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du ønsker en høy ytelse, stilig, moderne, avansert og rask mellomstor luksus-SUV, er X6 M den beste bilen. Men hvis du er opptatt av drivstofforbruk, vedlikeholdskostnader og pålitelighet, er IKKE BMW X6 M noe for deg.

Hva er de vanlige problemene med BMW X6 M?

Å vite hvilke problemer en bil har før du investerer i den, er veldig viktig. BMW X6 M er en fin mellomstor SUV, men den kommer også med massevis av problemer. Noen av de vanligste problemene med denne bilen er elektriske problemer, defekte VANOS Solenoids, motoroveroppheting, overflødig oljeforbruk, feil EGR-modul, stanglagerproblemer og utslitte tennplugger.

Hvor fort går BMW X6 M?

DEN BMW X6 M er utstyrt med en kraftig S63 V8-motor som leverer maksimalt 600 HP og 553 lb-ft av dreiemoment. BMW X6 M Competition-varianten er rask med en toppfart på 177 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 3,6 sekunder. Det er en av de raskeste mellomstore luksus-SUVene på markedet.

  Hva koster BMW-dekkerstatningen?

Hvor lenge varer BMW X6 M?

Med riktig pleie og vedlikehold vil BMW X6 M vare over 250 000 miles. Noen brukere har rapportert at de klokker over 200 000 miles, noe som er eksepsjonelt. Å opprettholde denne bilen som den aldre er imidlertid ganske vanskelig, da det blir mer plagsomt og dyrt å vedlikeholde.

Holder BMW X6 M verdien?

Som de fleste BMW-modeller, BMW X6 M holder ikke sin verdi godt. Dette er fordi den mister mer enn 50% av sin opprinnelige verdi på 5 år. Denne modellen mister mer enn halvparten av verdien på 5 år på grunn av de høye kostnadene ved reparasjon og vedlikehold. Etter 5 år vil denne bilen være utenfor garantien, og kostnadene ved å opprettholde den stiger eksponentielt.

Avsluttende tanker

BMW X6 M er en ekte sport nytte kjøretøy med kupé-lignende styling. Dessuten er denne mellomstore luksus-SUV-en vakkert designet med et luksuriøst og sporty utseende. Den er også kraftig og fungerer utmerket.

Men som de fleste BMW-modeller har denne bilen også flere problemer som brukerne bør vite om før de investerer. Det er også ganske kostbart og dyrt å vedlikeholde. Totalt sett er det en av de beste mellomstore SUVene på markedet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter