Biler som ligner på Hyundai Ioniq 5

Er Hyundai Ioniq 5 en god bil?

Hyundai Ioniq 5 er en av de mest populære elbilene på det nåværende markedet fordi den ikke koster så mye, men likevel tilbyr en virkelig omfattende og hyggelig elbilopplevelse. Ioniq 5 får ofte skryt for sitt utvendige og innvendige design, men også for hvor sikker, praktisk og effektiv den faktisk er.

Ettersom flere og flere bilprodusenter i disse dager går over til å lage elektriske biler, blir Ioniq 5 sakte mer og mer truet både av Hyundais egne modeller, men også andre merker også. I denne artikkelen vil vi nevne alle biler som ligner på Hyundai Ioniq 5 og fortelle deg hvordan de sammenligner og hvorfor du bør gå for den ene over den andre.

Den største rival til Ioniq 5 er Kia elektrisk bil6 som også er den mest lik Ioniq 5 ut av alle biler vi kommer til å nevne her. Ford Mustang Mach-E er også en hard konkurrent til Ioniq 5, men er mer orientert mot ytelse. Vi må også nevne VW ID.4 som er en av de mest populære elbilene globalt.

Det er vanskelig å lage en liste over elbiler uten å nevne minst en Tesla, og den mest lignende Tesla-modellen til Ioniq 5 er Model Y. Disse fem bilene utgjør det meste av markedet for små crossover / SUV-er, og nå er det på tide å gå i dybden med hver av dem.

Hyundai Ioniq 5

For en startpris på rundt $40,000, Ioniq 5 lover å være en rimelig, men likevel urokkelig romslig og hyggelig elbil. Ioniq 5 kommer i et par forskjellige trim-modeller og iterasjoner, avhengig av batteriets størrelse og maksimal rekkevidde. Den Ioniq 5 tilbyr enten 168hp eller 320hp avhengig av antall motorer, mens den maksimale rekkevidden ut av alle disse er rundt 305 miles.

  Er Hyundai Ioniq 4 en god bil?

Grunnen til at Ioniq 5 er så populær er at den var en av de første virkelig gjennomtenkte elbilene på markedet. Dette betyr at Ioniq 5 ser flott ut innvendig og utvendig, den tilbyr mye teknologi, og den er trygg, romslig, pålitelig og konkurransedyktig priset.

Kia elbil6

Kia elektrisk bil6 koster ca $ 1000 mer enn Ioniq 5 fra get-go, og det er virkelig lik Ioniq 5 når det kommer til rekkevidde, hestekrefter, AWD, og størrelse. Det tilbyr også et maksimum på rundt 310 miles på en full lading som er nesten identisk med Ioniq 5, men det gjør slå Ioniq 5 som det også tilbys med den elektriske bil6 N-modellen som tilbyr 576hp.

Årsakene til at noen ville plukke den elektriske bil6 over Ioniq 5 er ytelse kjøring, sporty styling, og en mer iøynefallende utseende. Den Ioniq 5 er mer romslig enn den elektriske bil6 og det føles også litt mer komfortabel, noe som er å forvente siden den elektriske bil6 er den mer sporty bil generelt.

Ford Mustang Mach-E

For en pris på rundt $44,000, kan du også kjøpe Ford Mustang Mach-E som også konkurrerer med Ioniq 5, men lener seg mer mot SUV-siden av ting. Likhetene mellom Mach-E og Ioniq 5 er for det meste effektivitet, AWD, maksimal rekkevidde og mye plass. Den Mach-E kan kjøpes med kraft utganger som spenner mellom 266hp og 480hp som betyr at Mach-E er kraftigere.

Du kan forvente en maksimal rekkevidde på rundt 300 miles som er på nivå med elbil6 og Ioniq 5. Hvor Mach-E er forskjellig er styling fordi det er mer SUV-ish og mer ytelse-orientert. Det tilbyr mer benplass i baksetet enn Ioniq 5, men Ioniq 5 er mer romslig andre steder.

  Er Hyundai Nexo en god bil?

VW ID.4

Så langt som europeisk-laget kompakt crossover elektriske biler er bekymret, ID.4 er den som konkurrerer med Ioniq 5 mest. For en startpris på under $40,000, ID.4 er en av de billigste bilene her, men høyere-end modeller gjør strekke at prisen mye. ID.4 er lik Ioniq 5 på grunn av å være veldig romslig, like effektiv, og fordi den tilbyr lignende kraft.

Der ID.4 kommer til kort er dens maksimale rekkevidde fordi basen ID.4 Pro kan bare gjøre maksimalt 275 miles på en full lading. Motor utganger varierer mellom 201hp og 300hp som er nesten identisk med Ioniq 5. Ioniq 5 og ID.4 er sannsynligvis de to beste familie-elbilene på denne listen på grunn av å tilby mest plass totalt sett.

Tesla Model Y

Først og fremst starter Model Y på $ 54,000 5, som er mye dyrere enn Ioniq XNUMX, men de fleste handler mellom Ioniq XNUMX og Model Y. Model Y ligner på Ioniq XNUMX på grunn av rekkevidde, plass og popularitet, men de er også forskjellige når det gjelder teknologi, ønskelighet og kvalitet, som alle er bedre enn Tesla.

Du kan forvente at Model Y gjør 300-330 miles på full lading, avhengig av modell.

Ofte stilte spørsmål

Er Hyundai Ioniq 5 den beste elbilen i sin klasse?

Å velge en enkelt beste elbil i en hvilken som helst klasse er en vanskelig oppgave fordi mange ting går inn for å gjøre en modell til den beste. Jeg vil si at Ioniq er en av de beste elbilene i sin klasse fordi den ikke kan tilfredsstille alle typer kjøpere der ute. Ioniq 5 er designet for de som leter etter komfort, plass og god familievennlighet.

  Hyundai Sonata Pålitelighet

På den annen side vil ytelse og sporty sjåfører sannsynligvis foretrekke elbilen6, Mustang Mach-E og Tesla Model Y fremfor Ioniq 5.

Er Hyundai Ioniq 5 en luksuriøs elbil?

Nei, Hyundai Ioniq 5 er ikke en luksuriøs elbil fordi den er priset langt under alt du anser for å være en ekte elbil på luksusnivå. Et godt eksempel på en «entry-level» luksus elbil er Model Y som koster minst $14,000 mer enn Ioniq 5, mens fullt utstyrte modeller kan koste dobbelt så mye som en entry-level Ioniq 5 ($80,000+).

Hva gjør en god elektrisk bil crossover?

En god crossover-elbil må se bra ut og yte godt. Dette betyr at den må være utstyrt med toppmoderne teknologi samtidig som den tilbyr en sammenhengende kjøreopplevelse som ikke kommer til kort i noen kategori. Den må tiltrekke seg en anstendig mengde attraktivitet samtidig som den gir andre trafikanter et bilde av en elbil.

Den må ha en rekkevidde på mer enn 50 mil og støtte både likestrøms- og vekselstrømshurtiglading. En 800-volts arkitektur er også velkommen, og det samme er avanserte teknologier som semi-autonomi, gode byggematerialer og et premium-merke.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter