Biler som ligner på Hyundai IONIQ 6

2023 Hyundai IONIQ 6

Hyundai Ioniq 6 former seg til å bli en veldig populær bil fordi den ser veldig kul ut og tilbyr mye rekkevidde uten å koste massevis av penger. En slik slående design språk kan ikke ofte sees på biler som kommer med en så rimelig prislapp som er sikker på å tiltrekke seg kjøpere fra alle prisgrupper. Ioniq 6 er imidlertid ikke den eneste bilen i dette segmentet som kan tilby deg mye.

Som sådan skal vi nevne biler som ligner på Hyundai Ioniq 6 og fortelle deg hva du kan forvente av hver. Tesla Model 3 er dens naturlige rival, da den sannsynligvis er den mest populære relativt rimelige elektriske firedørs sedanen. Polestar 2 er også ofte satt opp mot Ioniq 6, og disse tre elektriske sedaner er alle relativt like.

Vi må også nevne den nylig avslørte Volkswagen ID. Aero som er i utgangspunktet VWs ta på hva en familie elektrisk sedan av fremtiden er ment å se ut. Det er noen dyrere elektriske sedaner der ute, for eksempel Mercedes EQE eller Audi e-Tron, men disse er luksuriøse elbiler mens Ioniq 6 ikke er det.

Som sådan, vi kommer til å gå i dybden med alle fire av disse og prøve å få deg til å forstå hvorfor den ene er bedre enn den andre. Så, hvis du er i markedet for en familie elektrisk sedan, er du sannsynligvis kommer til å nyte dette.

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6 kommer sannsynligvis til å starte et sted mellom $ 45 000 og $ 60 000, avhengig av modell, trimnivå og drivlinje. Den Ioniq 6 tilbys med to batteri valg, en mindre 53kWh batteri med 220 km rekkevidde eller større 77kWh batteri med en estimert 320 km rekkevidde. Men det mest bemerkelsesverdige med Ioniq 6 er utseendet, den attraktive prisen og en god del rekkevidde.

  Er Hyundai Tucson en god bil?

Noen mennesker kommer ikke til å like den altfor digitaliserte føreropplevelsen, da det kanskje ikke er lett å forstå for alle. Den Ioniq 6 er også mindre praktisk i forhold til sin billigere bror, Ioniq 5. I hovedsak er det en Ioniq 5 pakket inn i skinnende papir med mer stil, og forhåpentligvis mer substans.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 starter på rundt $ 48,000, mens toppspesifikasjonsmodellen Performance starter på $ 65,000. Du kan kjøpe Model 3 med batteristørrelser fra 52kWh til 82kWh med førstnevnte med 200 miles rekkevidde, mens sistnevnte større batterimodell tilbyr opptil 310 miles rekkevidde, som begge er veldig lik Ioniq 6.

Modell 3 er den morsomste å kjøre ut av alle disse, spesielt i sin Ytelse trim. Det er også en av de mest teknologisk avanserte bilene her med overlegen autonom kjøring teknologier og den beste fabrikken infotainment system. Passform og finish kunne vært bedre, og interiøret kunne vært litt mer vanlig og morsom.

Polestar 2

For $50,000 du kan kjøpe entry-level Polestar 2 mens topp-spec modeller gå for over $75,000 som gjør Polestar 2 den dyreste bilen her. Dette er forståelig til en viss grad som Polestar 2 bruker materialer av høyeste kvalitet her og føles mest luksuriøse. Med sin 75kWh batteri, Polestar 2 kan gjøre 270 miles som er et veldig godt resultat.

Polestar 2 håndterer ujevnheter veldig bra og har en veldig fin finish på interiøret. Rekkevidden kunne vært litt bedre og AWD er å forvente med en så høy inngangspris. Det er rimelig å forvente at ingen andre biler her føles så luksuriøse som Polestar 2, men mange av dem er bedre elbiler.

  Vanlige problemer med Hyundai Sonata

Volkswagen ID. AERO

Den siste bilen vi kommer til å nevne her er den kommende VW ID. Aero som kan være plukke av kullet er alt VW sier faktisk kommer til å bære frukter. For det første, ID. Aero kan lett starte under $37,000 som ville gjøre det til den billigste bilen her. Topp spec-modeller kan også starte på rundt $50,000 som også er imponerende.

Med sin 77kWh batteri, VW sier ID. Aero kan gjøre 385 miles på en enkelt lading som ville gjøre det til den beste bilen her. Plass-messig, ID. Aero kan også stjele kronen og være den mest romslige ut av alle biler i sitt segment. Ting ser opp for ID. Aero, men vi blir nødt til å vente og se hvordan dette spiller ut i et par måneder når de første testbilene begynner å treffe veiene.

Ofte stilte spørsmål

Er Hyundai Ioniq 6 den beste bilen i sitt segment?

Hyundai Ioniq 6 er absolutt en veldig interessant bil med mange fordeler til sitt navn. For det første ser Ioniq 6 flott ut innvendig og utvendig og har mye teknologi. Imidlertid er Model 3 Performance sannsynligvis den mest populære bilen i dette segmentet en stund, og det er også den morsomste å kjøre med den beste håndteringen.

VW ID. Aero er den billigste bilen her og forhåpentligvis den med best rekkevidde. Den Polestar 2 er trolig den mest luksuriøse bil som betyr at alle fire av disse bilene er fantastisk og velge en til å ta kronen er umulig.

  Vanlige problemer med Hyundai Equus

Er Hyundai Ioniq 6 en luksus bil?

Ved første øyekast, Ioniq 6 kan se ut som en ekte luksus bil som er en veldig god ting, men i virkeligheten, det kan egentlig ikke røre «ekte» luksus EVs. Dette er tydelig i det øyeblikket du tar en titt på prisen og det faktum at Hyundai egentlig ikke er et luksusbilmerke.

Når kan jeg kjøpe Hyundai Ioniq 6?

Hyundai sier at du kan bestille din Ioniq 6 fra november 2022, mens de aller første bilene skal rulle ut en gang i begynnelsen av 2023. Det er ennå ikke klart hvor lange ventelistene kommer til å være, men det er rimelig å forvente at man bør vente 6 måneder for en Ioniq 6 hvis Ioniq 5 leveringstider er noe å gå etter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter