BMW 118d – Alt du trenger å vite

BMW 118d

BMW er populært for produksjon av noen av de fineste bilene på markedet. Selv om BMW 118d ikke er den fineste BMW-modellen, skiller den seg fortsatt ut fra konkurransen. Denne bilen er stilig, komfortabel, romslig, økonomisk og pålitelig.

BMW 118d er en 4-dørs hatchback, men den kommer med et alternativ til en 2-dørs kupé. Så interesserte kjøpere har to kroppsstiler å velge mellom. I tillegg kommer dette kjøretøyet med en romslig hytte som komfortabelt kan romme opptil fem personer. Dessuten er bilen luksuriøst bygget og kommer med mange sikkerhetsfunksjoner.

Historien om BMW 118d

BMW 118d er en del av BMW 1-serien. Da BMW introduserte 1-serien i 2004, var BMW 118d blant de første modellene som ble laget. Den ble laget sammen med BMW 116i, 116d, 118i, 120i, 120d, 123d og 130i.

I tillegg kommer denne bilen i to alternativer, E87 5-dørs hatchback og E82 2-dørs kupé. I motsetning til E87-hatchbacken avduket BMW 118d Coupe i 2007. BMW avviklet imidlertid begge bilene i 2013 og erstattet dem med nyere og bedre modeller.

Funksjoner av BMW 118d

Utseende

BMW 118d er en av de flotteste småbilene på markedet. Det spiller ingen rolle om du velger kupé eller hatchback, de vil fortsatt skille seg ut fra konkurransen. Takket være sin unike utvendige design og luksuriøse funksjoner som er veldig tiltalende.

Dessuten kommer 118d hatchback med et førsteklasses interiør som oser av luksus og overflod. Den har funksjoner som krom aksenter, et automatisk klimaanlegg, Sensatec svart møbeltrekk, gulvmatter i Velor, og en fremre armlene.

Totalt sett ser det stilig ut både inne og ute. Den har også en akselavstand på 105 tommer, en lengde på 170 tommer, en bredde på 71 tommer og en høyde på 56,5 tommer. Det er kanskje ikke den største kompakte hatchback på markedet, men det tjener sin plikt veldig bra.

  BMW M5 pålitelighet

Prestasjon

Denne bilen fungerer også utmerket. Den har to motoralternativer, som inkluderer 2004 til 2007 2,0-liters M47 inline-4 turbomotor og 2007 til 2013 2,0-liters N47 inline-4 turbomotor. Den første motoren leverer opptil 121 hk og 207 lb-ft dreiemoment, mens den andre motoren produserer maksimalt 141 HP og 221 lb-ft av dreiemoment.

Derfor var den nyeste motoren kraftigere enn den forrige motoren. Alt i alt presterte begge motorene enestående og var kraftigere enn konkurrentene.

Komfort og lasterom

BMW 118d kan være en kompakt hatchback, men dette betyr ikke at den ikke er romslig eller komfortabel. Denne bilen kommer med en stor hytte som også er utstyrt med førsteklasses og luksuriøse funksjoner. Den kan passe opptil fem personer med to sittende foran og tre bak.

I tillegg har den mye lasteplass, da hatchback-designen gjør at baksetene kan brettes for å legge til mer lasteområde. Den leveres med et lasterom på 13,42 bak setet på andre rad. Men når du bretter dette setet, kan du lagre mer bagasje, så lenge det ikke er noen i ryggen

Drivstoffeffektivitet

BMW er en av de mest drivstoffeffektive luksusbilene på markedet. Dessuten er BMW 118d enda mer effektiv da den bruker mindre drivstoff enn sine større søsken. Takket være den mindre motoren den følger med. Den har også en EPA-vurdering på 50.4 mpg til 58.9 mpg, noe som er eksepsjonelt.

  BMW 328i vs 335i - hvilken er best?

Pris

Siden ingen nye BMW 118ds blir laget, vil du sannsynligvis ta turen til bruktbilmarkedet for å få din 118d. Likevel er det viktig å kjøpe en bil som har vært godt vedlikeholdt og er i god tilstand. En kvalitet brukt 118ed vil koste rundt $ 30,000 XNUMX.

FAQ

Er BMW 118d verdt å kjøpe?

Hvis du leter etter en kompakt og luksuriøs bil som du kan kjøre rundt i byen med mye letthet og komfort, så er BMW 118d et godt valg. Men hvis du ikke er klar til å bruke mye penger på å reparere og vedlikeholde en luksuriøs bil, er dette ikke bilen for deg.

Er BMW 118d pålitelig?

Ja, BMW 118d er pålitelig når du sammenligner den med andre BMW 1-serie eller lignende luksusbiler i sin klasse. Det rapporterer også færre problemer, og det er derfor det er vurdert litt over gjennomsnittet av de fleste pålitelighetsbyråer. Imidlertid er kostnaden for reparasjon og vedlikehold fortsatt høy sammenlignet med konkurrentene.

Hva er de vanlige problemene med BMW 118d?

BMW 118d kan ha en sporty og elegant design, men det har også flere problemer som interesserte kjøpere bør være klar over. Noen av disse problemene inkluderer timing kjede feil, ineffektive bremser, overføringsproblemer, turbolader problemer, dørhåndtak problemer, motor stalling, og mye mer.

Til tross for at BMW 118d opplever flere problemer gjennom årene, kan de fleste av dem repareres på et BMW-servicesenter med mye letthet. Og med riktig vedlikehold vil de fleste av disse problemene ikke oppleves.

  Er BMW en superbil?

Er BMW 118d dyrt å vedlikeholde?

Ja, BMW 118d er dyrt å vedlikeholde. Dette er fordi denne bilen bryter ned oftere enn konkurrentene. Så dette betyr flere besøk og utgifter hos mekanikeren. Dessuten er BMW reservedeler noen av de dyreste på markedet, noe som betyr at det vil øke kostnadene ved reparasjon og vedlikehold.

Hvilken bil er bedre – BMW 118d eller 116d?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil ha en kraftigere og høy ytelse BMW 1-serien, da BMW 118d er det beste valget. Men hvis du ønsker en mer økonomisk, effektiv og rimelig hatchback, da BMW 116d er det ideelle alternativet.

Konklusjon

BMW 118d er en kompakt, pålitelig, komfortabel og luksuriøs hatchback. Denne bilen er også drivstoffeffektiv, trygg og fungerer usedvanlig bra. Likevel har den også flere problemer, for eksempel drivstoffpumpefeil, overføringsproblemer, dørhåndtaksproblemer, ineffektive bremser og mye mer.

Totalt sett er det en utmerket bil som lar kjøperen velge mellom en kupé og en hatchback. Hatchback er imidlertid det beste valget, da det gir mer hytte- og lasteplass.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter