Er BMW en superbil?

Selv om BMW produserer mange sportsbiler og raske biler, er det ikke i nærheten av et superbilselskap. Den nærmeste til en masseproduksjon superbil som BMW har produsert er BMW i8, som er utstyrt med en mid-engine hybrid. Dessverre har BMW i8 bare utseendet til en superbil, men mangler kapasitet, ytelse og evner til en.

Hvorfor produserer ikke BMW superbiler?

Audi har R8 Audi superbil, Lexus har Lexus LFA, og Mercedes… Mercedes-Benz har en haug med superbiler å skryte av. Så hvorfor har ikke BMW produsert en? Det nærmeste den kommer en superbil er BMW i8. I8 kommer absolutt dit og overgår når det gjelder utseende, men når det gjelder ytelse er det ikke i nærheten av de ovennevnte modellene.

Grunnen til at Audi produserte sin R8 var at VAG eier Lamborghini og de har tilgang til de samme motorene som er satt i Lamborghinis.

Når det gjelder ytelse, BMWs M5 Konkurranse coupe kommer nær en superbil, med forbløffende 3.1 sekunder tid fra 0 – 60 miles per time, som er raskere enn Audi R8 superbil med en hastighet på 3.4. Det alene snakker mye om BMW. Selv om andre merker produserer Supercars, bmw setter en super ytelse i de fleste av sine biler.

De raskeste BMW-bilene – M5 og M8 Competition

Noen superbiler kan slå 0 til 60 miles per time tid av BMW M5 konkurranse og BMW M8 konkurranse. De scorer begge en tid på 3,1 sekunder med BMW M8-konkurransen litt raskere, på grunn av sin lettere fortauskantvekt. De to uhyrlig kraftige bilene drives av samme drivlinje.

  Er Tesla bedre enn BMW?

BMW M5 Konkurransen ble introdusert i 2018 med en TwinPower Turbo V8 4.4 L 600, som genererer 600 hestekrefter og 553 lb ft av dreiemoment.

Med en aggressiv, men klassisk BMW utseende, BMW-konkurransen bringer inn ren kjøreglede og makt som ingen andre BMW. Likevel er det også en god allroundbil med 5 dører. Det er ikke din typiske 2-seters sportsbil som ikke kan brukes til noe annet. Den har også en 440-liters koffert som ingen annen sportsbil kan skryte av.

Begge disse kjøretøyene er godt utstyrt med innovative funksjoner, som om du kjører i en avansert 5 eller 7-serie. M-pakken BMWs, samt M5 og M8 generelt kommer inn med komfort som ingen superbil kan tilby. I motsetning til de fleste sportsbiler og superbiler, BMW Ms er 5 seter med 4 dører, med unntak av BMW M2 og M1.

Den nærmeste BMW-designen til en superbil – BMW i8

BMW i8 er en plug-in hybrid sportsbil som først ble utviklet av BMW i 2014. Den akselererer fra 0 til 62 miles per time (0 til 100 km / t) på 4,4 sekunder, noe som er mye tregere enn M5- og M8-konkurransen, og også mye tregere enn superbiler som Audi R8 eller en Lexus LFA.

Til tross for at det ikke var en superbil, ble BMW i8 i 2020 verdens mest solgte plug-in elektriske sportsbil, med over 20,000 XNUMX globale salg. Det oversteg alle konkurrentene kombinert i det aktuelle segmentet når det gjelder salg.

  Hva er BMW Premium-pakken?

BMW i8 har en elegant design som gjør at den ser kraftigere ut enn den faktisk er. Den har en avkortet toppfart på 250 km/t.

På den annen side tilbyr denne vakre bilen 2,1 L per 100 km, som ingen annen sportsbil kan tilby. Alt dette er selvfølgelig takket være hybridmotoren. Når du kjører på drivstoff alene, BMW i8 har en kjørelengde på 29 miles per gallon (6.7 L / 100 km), som fortsatt er misunnelsesverdig.

Rekkevidden til 2020-modellen er 507 kilometer, og den kan kjøre på strøm alene i 24 kilometer. Bensinmotoren den er utstyrt med er en 1,5 L l3 turbo B38A15T0 som gir bilen 228 hestekrefter. Mens hybrid synkronmotoren gir den 129 hestekrefter mer.

Kombinert lager begge motorene totalt 357 hestekrefter og et dreiemoment på 420 lb ft, noe som ikke er noe å skryte av blant sportsbiler og superbiler. Til tross for at BMW i8 ikke ble klassifisert som en superbil, vant den fortsatt flere priser, inkludert Best Production Preview-kjøretøyet i 2013 og AutoGuides 2015 Reader’s Choice Green Car of the year i 2014.

Overraskende nok vant den også årets britiske ytelsesbil i 2015, til tross for at den ikke var en veldig kraftig BMW, sammenlignet med konkurrentene. Hovedårsaken til det kan ha vært den høye kjørelengden per gallon kjøretøyet har.

FAQ

Hvilke er de beste BMW-modellene gjennom årene?

Den beste ytelsen BMWs på 1900-tallet starter med 1956 BMW M5 507, en vakker, men veldig dyr BMW. På 1970-tallet kom den berømte Batmobile 3.0 CSL 1972 ut og ble et verdensomspennende fenomen. På 1990-tallet var BMW 850CSI den raskeste. Likevel har bare en sportsbil BMW prototype noen gang vunnet Le Mans, og det var 1999 V12 LMR BMW.

  Hvilken firehjulsdrift er bedre - BMW eller Mercedes-Benz?

Hva er en rimeligere BMW sportsbil?

BMW 2-serien er en subcompact entry-level sportsbil som kan tilbys med en M-pakke. Du kan også kjøpe BMW M2 eller BMW Z-serien, som begge er litt rimeligere enn de større 5-serien eller M5-bilene. BMW Z-serien er en kompakt to-seters bil som ofte kommer i en konvertibel versjon.

Hvor mange mil kan BMW sportsbiler vare?

De fleste BMW sportsbiler kan vare mer enn 200,000 miles hvis de er riktig vedlikeholdt og ikke kjørt over aggressivt. Modellene som ble produsert før 2006 kan vare enda lenger, på grunn av plasten som brukes i produksjonen av motorene deres. Nyere modeller er lovpålagt å inneholde nedbrytbar gjenbrukbar plast som er lettere å smelte gjennom årene med bruk.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter