BMW 225xe – Alt du trenger å vite

BMW 225xe

Ikke alle mennesker elsker en stor bil. Noen foretrekker små, men effektive og høy ytelse biler, for eksempel BMW 225xe aktiv tourer plug-in hybrid kjøretøy.

I motsetning til de fleste MPVer, bmw 225xe leverer eksepsjonell ytelse, håndtering, og det er en av de raskeste. Den leveres også med god lugar og lasterom, til tross for at den gir litt plass til plug-in hybridmotoren. Som et resultat parer den standard 1,5-liters tresylindret turboladet bensinmotor med en liten elektrisk motor.

Ikke bare gjør kombinasjonen av elektrisk motor og bensinmotor denne bilen kraftigere, men den gir den også et bedre utvalg, mer effektivitet og gjør den økonomisk. Dessuten, siden mindre drivstoff brukes, slipper det ut færre gasser i atmosfæren, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ.

Historien om BMW 225xe

Bmw aktiv tourer er en plug-in hybrid bil med en 1,5-liters turbo tre-sylinder bensinmotor avledet fra seks-sylinder motorer og en synkron elektrisk motor. Den er også utstyrt med en litium-ion-batteripakke  , og den er mekanisk relatert til MINI Countryman.

BMW 225xe aktiv tourer PHEV har vært i produksjon siden 2015 til dags dato. Den er også laget i Leipzig Tyskland, og det er også relatert til BMW X1, BMW X2, OG Mini Clubman. Med kombinasjonen av elektrisk motor og motor, leverer denne bilen enestående kraft og den kan dekke en lengre avstand enn BMW 225i.

Funksjoner av BMW 225xe

Utseende

BMW 225xe PHEV er en vakker aktiv tourer med en kort og høy form. Det er en av de minste MPVene på markedet, men den er elegant designet. I tillegg kommer det med et vakkert og luksuriøst interiør som vil gi deg BMW-følelsen. Den har også fem dører og mange fantastiske funksjoner.

  BMW 4-serien pålitelighet

Prestasjon

Forbausende nok kommer BMW 225xe med samme elektriske motor og batteripakke som BMW i8. Motoren gir totalt 134 hk og 164 lb-ft dreiemoment. Derimot gir den elektriske motoren totalt 87 hk og 122 lb-ft dreiemoment.

En kombinasjon av de to gir imidlertid et eksepsjonelt dreiemoment på 221 hk og 284 lb-ft. Som et resultat kan den akselerere fra 0 til 60 på bare 6,7 sekunder med en topphastighet på 126 mph. Det er raskere enn de fleste av konkurrentene som Skoda Yeti eller Toyota Prius+.

Komfort og lasterom

Som nevnt tidligere, BMW 225xe kan være vert for opptil fem personer. Selv om plug-in hybridmotoren har tatt litt plass, er bilen fortsatt veldig behagelig. Takket være 56,7 tommer hofterom foran og bak i bilen.

Bortsett fra å ha en romslig hytte, kommer bilen også med god lasteplass som er enda større enn BMW i3. Den har totalt 400 liter bak baksetet og 1350 liter med baksetet brettet. Så du kan ha bagasjen i bagasjerommet.

Drivstoffeffektivitet

BMW 225xe er en veldig økonomisk og drivstoff-effektiv bil. Takket være kombinasjonen av 3-sylindret bensinmotor og elektrisk motor. Den har en drivstofføkonomi vurdering på 142. Mpg, som er utmerket. Dette betyr at du vil spare mye på drivstoff og forurense miljøet mindre.

Pris

Hvis du sammenligner BMW 225xe med konkurrentene som Skoda Yeti og Seat Alhambra, vil du oppdage at det er ganske kostbart. Imidlertid kommer den med mer avanserte funksjoner enn konkurrentene. Basen BMW 225xe går for rundt $ 45,000. Derfor, hvis du går for M Sport-versjonen, må du betale mer.

  BMW M8 Gran Coupe Pålitelighet

FAQ

Er BMW 225xe verdt å kjøpe?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du vil ha en plug-in hybrid MPV med stor effektivitet, færre utslipp, eksepsjonell ytelse og et utmerket utvalg, er BMW 225xe et godt valg. Men hvis du vil ha en større tourer som også er mer pålitelig og enklere å vedlikeholde, er 225xe ikke bilen for deg.

Hva er de vanlige problemene med BMW 225xe?

Før du investerer i en brukt BMW 225xe, er det viktig å merke seg noen av problemene du sannsynligvis vil møte underveis. Noen av problemene du kan forvente å støte på er problemer med drivstoffklaffdekselet, kortslutninger med høy batterispenning, elektriske problemer, svakt batteri og problemer med EVAP-systemet.

Er det billig å opprettholde BMW 225xe?

Nei, vedlikehold av BMW 225xe er ganske kostbart. Dette er fordi det utvikler flere problemer enn andre biler i sin klasse. I tillegg er BMW-deler noen av de dyreste, og driver kostnadene ved vedlikehold opp. Dessuten belaster BMW-servicesentre og teknikere mye, noe som også kan øke vedlikeholdskostnadene.

Hvordan fungerer BMW 225xe?

BMW 225xe fungerer enten ved hjelp av batteristrøm, bensin strøm, eller kombinert. Siden denne bilen er en plug-in hybrid kjøretøy, kommer den med BMW eDrive og en 1,5-liters tre-sylinder TwinPower Turbo-motor som tilbyr effektivitet og økt rekkevidde. Bare bytt til din foretrukne kraft avhengig av bilens behov.

  2022 Mercedes GLA vs BMW X1

Hvor lang tid tar det før BMW 225xe lades?

I gjennomsnitt tar det 2,5 timer å lade. Men hvis du har en raskere lader, vil batteriet på 7,7 kWh lades på mindre enn 2 timer. Hvis du har en type 2-kontakt, kan du lade bilen hjemmefra eller på jobb. Dette er enestående ettersom noen plug-in hybridbiler tar over 4 timer å lade helt.

Konklusjon

Alt i alt er BMW 225xe en fin plug-in hybrid aktiv tourer MPV som det er romslig, effektiv, kraftig og veldig økonomisk. Likevel har den også noen få problemer som man bør være klar til å håndtere, for eksempel et svakt batteri, elektriske problemer, drivlinjeproblemer og problemer med drivstoffklaffdekselet.

Hvis du ønsker å redusere forurensning og spare litt penger på drivstoff, BMW 225xe PHEV vil hjelpe deg å gjøre det. Dessuten er det også kompakt og lett å kjøre rundt i byen. Og hvis du er en familieperson, er denne bilen også praktisk og flott for piknik, da den har god lasteplass.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter