BMW VS Cadillac pålitelighet – hva er bedre?

BMW og Cadillac tilbyr en rekke luksuriøse, høy ytelse og elegante biler. Begge bilene rangerer høyt i flere kategorier når det gjelder luksusbiler. Men hvilket merke er mer pålitelig og bedre enn det andre? 

BMW er mer pålitelig enn Cadillac. Imidlertid har begge bilene nesten samme pålitelighetsnivå, noe som er gjennomsnittlig. Når det gjelder ytelse, er begge bilene på nivå, selv om BMW har en liten fordel. Bmw er også litt mer luksuriøs enn Cadillac. 

Men når det gjelder romsligheten, tilbyr Cadillac mer passasjer- og lasteplass enn BMW. I tillegg er Cadillac billigere å kjøpe og vedlikeholde enn BMW. Så før du kjøper noen av disse bilene, er det viktig å kjenne sine fordeler og ulemper, slik at du kan ta et informert valg. 

Hvilken bil er bedre mellom Cadillac og BMW?

Utseende 

Å være luksusbiler, både BMW og Cadillac ser elegant og kjekk ut. De gir begge et staselig utseende og vil tiltrekke seg samme oppmerksomhet som de cruiser nedover motorveien. Likevel ser Cadillac litt mer luksuriøs ut med en mer overbevisende design enn BMW-en. 

BMW og Cadillac har begge et luksuriøst interiør. Imidlertid har disse to merkene litt dårligere interiør sammenlignet med merker som Mercedes-Benz, Audi og Porsche. Likevel er BMWs interiør høyt vurdert sammenlignet med Cadillacs interiør. 

Setene i BMW er av bedre kvalitet enn de i Cadillac. Sistnevnte henger også når det gjelder kvaliteten på polstring. Dessuten kommer BMW med et mer sofistikert infotainmentsystem enn Cadillac. 

Prestasjon

Som de fleste luksusbiler er både Cadillac og BMW biler med høy ytelse. BMW har imidlertid en fordel over Cadillac når det gjelder ytelse. BMW skaper noen av de kraftigste motorene på markedet. Likevel er de fleste BMWs raskere enn Cadillacs, men flere Cadillacs er raskere enn BMWs. 

  BMW 6-serien Pålitelighet

For eksempel kan BMW M5 dekke 0 til 60 mph på bare 3.1 sekunder, mens Cadillac CTS-V kan dekke samme avstand på 3.7 sekunder. Så BMW-en er raskere enn Cadillac. Tvert imot kommer Cadillac CTS-V med en toppfart på 200 mph, mens BMW M5 har en toppfart på 189 mph.

Vanligvis presterer BMWs bedre enn Cadillac. Dessuten leverer BMWs flere hestekrefter og dreiemoment enn Cadillacs. Så hvis du vil ha en høy ytelse luksusbil, kan du vurdere å velge fra BMW M-serien. 

Komfort

Cadillac og BMW er begge romslige og har svært komfortable lugarer. På toppen av det har de stor lasteplass til sedans og SUVer. Avhengig av hvilken modell du velger, kan det hende du synes enten en Cadillac eller BMW har mer kabinplass. 

Men når det gjelder generell komfort, BMW har en fordel som interiøret er mer oppskalert enn cadillac. 

Pålitelighet 

Når det gjelder pålitelighet, er både Cadillac og BMW vurdert under Mercedes og Audi. Disse to merkene har gjennomsnittlige pålitelighetsvurderinger, men er nesten sist når det gjelder de minst pålitelige luksusbilene på markedet. 

BMW er imidlertid litt mer pålitelig enn Cadillac. Den mest pålitelige BMW-modellen er BMW X6, mens den mest pålitelige Cadillac er Cadillac ATS. På den annen side er den minst pålitelige BMW-modellen BMX X5, mens den minst pålitelige Cadillac-modellen er Cadillac CT5. 

  Cadillac XT4 Pålitelighet

Sikkerhet 

De fleste luksusbiler er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner. BMW og Cadillac er ikke et unntak. Likevel er BMW vurdert litt høyere enn Cadillac. En av de mest pålitelige BMW-modellene er BMW 2-serien, mens den mest pålitelige Cadillac er Cadillac ATS. 

Tvert imot, den minst pålitelige BMW er BMW X5, mens den minst pålitelige Cadillac modellen er Cadillac Escalade. Dessuten er Cadillac Escalade den minst pålitelige bilmodellen mellom disse to-luksuriøse bilprodusentene. 

Pris 

Som forventet er BMW dyrere enn Cadillac. Dette er fordi bilene deres er mer luksuriøse, avanserte, kraftige og pålitelige enn Cadillac. På toppen av det er BMW et mer prestisjefylt merke enn Cadillac. Så du bør forvente mer for fremskritt og merke.

For eksempel, den billigste Cadillac-modellen, som er CT4 subcompact sedan går for $ 30,000, mens den billigste BMW-modellen, som er BMW X1 går for omtrent $ 35,200. Så BMW koster mer enn $ 5,000 sammenlignet med en Cadillac. 

FAQ

Hvilken bil tilbyr et bredt spekter av modeller – Cadillac eller BMW?

BMW tilbyr flest bil merker og modeller. Dette merket har forskjellige trims for nesten alle bilmodeller. I tillegg gir BMW en rekke biler i forskjellige kroppstyper, som inkluderer sedan, kupé, konvertibel, vogn, SUV og mye mer. På den annen side har Cadillac bare en håndfull bilmodeller.

Er Cadillac CTS en god bil?

Ja, Cadillac CTS er en utmerket bil. Den har gjennomsnittlig pålitelighet, som er 3,0 av 5. Selv om det ikke er den mest pålitelige Cadillac-modellen, fungerer denne bilen utmerket bra. Den kan akselerere fra 0 til 60 på 3,7 sekunder og har en toppfart på 200 mph. 

  Er BMW Hybrider pålitelige?

Men hvis du ikke vil ha en luksusbil med høy ytelse, er denne bilen ikke bra for deg. Det er også litt kostbart, da det er en av de beste Cadillac-modellene på markedet. 

Hvor mange kilometer varer Cadillacs? 

I gjennomsnitt vil en Cadillac vare omtrent 250 000 miles. Dette avhenger imidlertid av hvor godt du vedlikeholder bilen. Hvis du vedlikeholder bilen ordentlig, kan den til og med vare over 250 000 miles. Men hvis du ikke gjør det, kan det hende at bilen din ikke kommer 160 000 miles. 

Hvilken bil er dyrere å vedlikeholde – BMW eller Cadillac? 

Begge disse bilene kan være luksusbiler, men BMW er mye dyrere å vedlikeholde enn Cadillac. Dessuten er disse bilene noen av de minst pålitelige på markedet, og dermed bør du forvente at de bryter ned ofte enn Mercedes eller Audi. 

BMW er mye dyrere å vedlikeholde fordi delene også er dyrere å kjøpe enn Cadillac. 

Bunnlinjen 

Når det gjelder BMW og Cadillac sammenligning, BMW er den klare vinneren. Dette er fordi BMW er mer luksuriøs, kraftig, yter bedre, og det er mer pålitelig. På den annen side tilbyr Cadillac mer plass til både passasjerer og last, og det er også billigere enn BMW. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter