Cadillac DTS pålitelighet

Denne luksusbilen var i produksjon fra 2005 til 2011. Denne bilen ble til og med brukt av den amerikanske presidenten. Bilen er kjent for sitt ultimate luksuriøse interiør og en kraftig motor også. Dette er en flott gammel bil å kjøpe, og det er også pålitelig å vare mange flere år.

Oversikt

Dette er en klassisk Cadillac bil med sin elegante kroppsdesign og imponerende ytelse. Bilen har en 4.6 L V8-motor, og den har 4 typer luksuriøse trim nivåer. Den største motoren i disse trimnivåene produserer 292 hestekrefter ved 6300 rpm. Den ble erstattet av Cadillac XTS.

Pålitelighet

Påliteligheten til en bil betyr mye fordi folk ikke vil kaste bort tid og penger på en enkelt bil. Når det gjelder pålitelighet, er Cadillac ikke det beste merket, men det er fortsatt rundt gjennomsnittet. DTS har alle slags beste kvalitetsdeler, som varer lenger enn noen annen. Når det gjelder pålitelighetsvurdering, har DTS en pålitelighetspoengsum på 93 av 100.

Videresalg

Når det gjelder avskrivninger av luksusbiler, er det veldig høyt. Disse bilene mister ofte verdien raskere enn budsjettbiler. DTS mister sin 41% verdi etter 5 år. Men hvis du planlegger å kjøpe denne bilen, er dette en god ting for deg.

Sikkerhet

Sikkerheten til biler er et viktig aspekt av pålitelighet. DTS ble rangert som 5 stjerner av 5 når det gjelder frontkollisjonen av NHTSA. Bilen har alle sikkerhetsfunksjoner som blokkeringsfrie bremser, stabilitetskontroll, kjørelamper på dagtid og kollisjonsputer. Derfor er det en ganske trygg bil.

  Jeep Grand Cherokee Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjon av luksusbiler er dyre ting å gjøre. DTS er en gammel bil, og du vil ikke få en garanti med den brukte DTS, så du må betale alle vedlikeholdsregningene. Den gjennomsnittlige årlige vedlikeholdskostnaden for DTS er rundt $ 1,000. Det er imidlertid avhengig av tilstanden til bilen.

FAQ

Er Cadillac DTS en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac DTS er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac DTS?

Cadillac DTS er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Full størrelse

Hva er hestekreftene i en Cadillac DTS  og har den en turbo?  

Cadillac DTS har 275 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V8 med en forskyvning på 4.6L / Drivstoffsystemet er: SFI.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac DTS?

18,8 kubikkfot ( 0,532 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac DTS har 17 x 7 tommers aluminium forhjul og 17 x 7 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil en Cadillac DTS vare?

En Cadillac DTS kan vare opptil 10 år eller mer enn 200 000 miles. Gjennomsnittlig levetid for en Cadillac DTS er 9 år.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter