Brabus vs Mansory – beste Mercedes tuning selskaper

Brabus og Mansory er de to mest gjenkjennelige tuningselskapene som spesialiserer seg på å justere Mercedes-biler, men de går sin vei på en helt annen måte.  Brabus er offisielt anerkjent av Daimler AG, noe som betyr at Mercedes anser Brabus verdt nok av å justere Mercedes-modeller.

På den annen side gjenkjente ikke Mercedes offisielt Mansory på samme måte som de gjorde Brabus. Dette betyr at Mansory ikke er så forbundet med Mercedes som Brabus er. Brabus er også en Mercedes lisensiert restaurerer av Mercedes klassiske biler, og de også tune Smart biler som eies av Mercedes også.

Brabus har stilt Mercedes-biler i mer enn 40 år nå mens Mansory begynte å stille inn biler for 30-ish år siden.  Mansory-selskapet  er mest kjent for sine ekstravagante, prangende og over-the-top design mens Brabus selskapet er mest kjent for sine stealthy og blacked-out Mercedes sedans og SUVer.

Alt i alt er det mye lettere å like Brabus enn det er å like Mansory fordi Brabus justerer biler med mer klasse og stil.  Mansory biler er marmite biler som betyr at du enten elsker dem eller hater dem mens Brabus biler er litt begrenset og dermed bedre ser til de fleste.

Brabus – Det beste Mercedes tuning selskapet og klassiske bil spesialister

Som tidligere nevnt er Brabus et selskap knyttet til Mercedes av flere grunner than bare tuning.  Brabus Classic er en Brabus klassisk bil avdeling offisielt anerkjent av Mercedes som en lisensiert Mercedes klassisk bil specialist selskap.

Som sådan gjenoppretter Brabus Classic regelmessig de mest imponerende og verdifulle Mercedes-klassikerne som 300SL. Brabus Service GmbH er en Mercedes-autorisert servicepartner til Daimler AG.  Smart-Brabus GmbH er et 50:50 joint venture selskap eid av Brabus og Mercedes grunnlagt tidlig på 2000-tallet.

  Vil Mercedes hjul passe Lexus

Det er ganske åpenbart at Brabus er mye mer forbundet med Mercedes gjennom service, gjenoppretting av biler og tuning. Mercedes gjenkjenner merkevarebildet Brabus bærer fordi de konsekvent tilbyr fantastiske biler som tilbyr mye kraft, luksus, eleganse og eksklusivitet.

Brabus Rocket fra 2006 er en sterkt modifisert Mercedes CLS-modell som faktisk registrerte en toppfart på 225 mph som var latterlig tilbake på dagen. Som sådan tilbyr Brabus konsekvent smakfullt designede pakker, og Mercedes anerkjenner det.

Mansory – Det mest kontroversielle Mercedes-tuningselskapet

Mansory ble grunnlagt i 1989, og siden den gang er de i bransjen med å stille Rolls Royces, Ferraris, Aston Martins, Bentleys, BMWs, Lamborghinis, Audis, Porches og selvfølgelig Mercedes.  Mansory startet med merker som Ferrari, Rolls, Aston og Bentley, og de begynte også å justere premium tyske merker noen år senere.

Mansory-selskapet  er kjent for sine overdådige kreasjoner som ofte inkluderer grundige designavganger, prangende materialer som smidd karbonfiber, mye kraft og oppsiktsvekkende utvendig maling.  Mange anser Mansory-biler som for prangende og unødvendige, uten klasse og substans.

Det er sant at Mansory liker å presse grensene lenger enn de fleste tuning selskaper, og det er det som gjorde dem berømte i den første place. Mansory strekker imidlertid grensene mye mer enn Brabus gjør, noe som betyr at Mansory-biler er mer kontroversielle.

Mercedes AMG – Pleide å være det beste Mercedes tuning selskapet

Hans Werner Aufrech og Erhard Melcher var to ingeniører som jobbet med utviklingen av Mercedes 300 SE racingmotoren for nesten 50 år siden, men bare til Mercedes helt avviklet alle motorsportaktiviteter.

  Mercedes AMG A35 Pålitelighet

However, dette stoppet ikke disse to ambisiøse ingeniørene i å fullføre motoren som senere vant det tyske Touring Car Championship 10 ganger på rad.  Etter hvert som tiårene har gått, vokste forbindelsen mellom AMG og Mercedes til Mercedes endelig kjøpte en kontrollerende interesse for AMG tilbake i 1999.

Helt siden da er AMG en del av Mercedes og har til oppgave å designe AMG-motorer som er de aller beste og mest spennende Mercedes-motorene. AMG er en spesifikk Mercedes tuning avdeling som betyr at AMG biler er hva M er til BMW og hva RS er til Audi.

AMG har nylig avslørt AMG Project 1 som er en fra grunnen av 100% AMG-modellen som sannsynligvis vil bli husket for alltid fordi det er den første bilen til å ha en ekte F1-motor i en bil.

Delen Vanlige spørsmål

Er det verdt det å kjøpe en Brabus?

Hvis du vil ha en eksklusiv og imponerende bil som tilbyr mye kraft, mye luksus og mye raffinement, er en Brabus Mercedes verdig deg. Brabus tilbyr deg mange forskjellige Mercedes-modeller, iterasjoner og pakker som enkelt kan tilfredsstille selv de mest krevende kundene der ute.

Noen Brabus-modeller som G-Class Widestar eller Brabus Rocket vil også for alltid bli husket som noen av de beste Brabus / Mercedes-modellene gjennom tidene.

Er det verdt det å kjøpe en Mansory Mercedes?

Sammenlignet med en Brabus Mercedes, er en Mansory Mercedes mye showier og mer oppmerksomhetssøkende, noe som betyr at Mansory-biler er laget for spesifikke typer mennesker som faktisk er et mindretall både fordi disse bilene koster mye penger og fordi de også er hatet av mange.

  Hvilken Mercedes har ekstern start?

Likevel, hvis du vil ha et eksklusivt stykke maskineri som sannsynligvis vil tiltrekke seg stor oppmerksomhet selv i selskap med hyperbiler, er det en Mansory Mercedes som får.

Hvem lager dyrere biler, Brabus eller Mansory?

Mansory lager dyrere biler først og fremst fordi de gjør merker som Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini og til og med Bugatti. Brabus gjør først og fremst moderne Mercedes sedans og SUVer, men de gjør  også Mercedes superbiler og sportsbiler.  Som sådan  tar Mansory kaken fordi de ofte gjør Bugatti hyperbiler som koster noen millioner dollar.

Mansory er mer et merke, en måte å tenke på, og en måte å vise verden at du ikke bryr deg om hva noen tenker. Brabus er mer dempet, de work veldig tett med Mercedes og de følger en classier holdning som er definitivt en av grunnene til at Mercedes er så glad i Brabus.  Uansett lager både Brabus og Mansory dyre biler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter