Toyota vs. Mercedes: Pålitelighet

Toyota er det mest populære standard bilmerket, mens Mercedes-Benz er det mest populære luksusbilmerket. Men hvilket bilmerke er mer pålitelig mellom Toyota og Mercedes-Benz?

Toyota er mer pålitelig enn Mercedes-Benz. Toyota er et av de mest pålitelige bilmerkene på markedet. Den er rangert som topp tre i pålitelighetsvurderinger av de fleste bransjevurderingsbyråer. Mercedes, derimot, rangerer lavere på de fleste bransjevurderinger. Imidlertid er fortsatt litt høyere enn andre tyske luksusmerker, bortsett fra Porsche.

Mest pålitelige Toyota- og Mercedes-Benz-modeller

Toyota Prius

Siden debuten i 1997 har Toyota Prius skilt seg ut som en av de mest pålitelige bilene noensinne. Toyota Prius har endret hybrid teknologi, som sin en av de første bilene utstyrt med denne høyteknologiske engineering. Bilen er veldig billig å vedlikeholde og reparere. Dessuten er reservedelene lett tilgjengelige.

Toyota Prius har en basispris på $ 31,200 og det er den mest pålitelige Toyota på markedet. Det følges tett av Toyota Corolla og Toyota Camry. Alle disse bilene har en pålitelighetsrangering på 5 av 5 på de fleste bransjevurderinger.

Denne japanske turen er en mellomstor sedan utstyrt med et forhjulsdriftssystem. I tillegg har bilen plass til opptil 5 passasjerer og sparer drivstoff med hybridsystemet. Til tross for å være rimelig, Toyota Prius er fortsatt komfortabel og trygg.

Mercedes-Benz E-klasse

Den første Mercedes-Benz E-klasse debuterte i 1984. Denne modellen har fortsatt å bli en av de bestselgende Mercedes-modellene gjennom tidene. En ting som gjør det spesielt er påliteligheten. E-klasse er den mest pålitelige Mercedes-modellen, etterfulgt av GLC-klasse og S-klasse.

Med en basispris på $ 57 800 er E-klassen verdt hver mynt som brukes på den. Utstyrt med en all-hjulet-stasjonen system, kan denne mellomstore sedan lett cruise på de fleste terreng uten mange utfordringer. Den har sedan, cabriolet, vogn og coupe alternativer.

  Porsche mot BMW: Pålitelighet

I tillegg til å være pålitelig, oser Mercedes-Benz E-klasse klasse og luksus. Takket være sin enestående design og førsteklasses interiør. I tillegg til det vakre utseendet og det komfortable interiøret, er E-klasse også trygt og effektivt. Kort sagt, det er en nedbefolket ekvivalent til den fremtredende Mercedes-Benz S-klasse.

Minst pålitelige Toyota- og Mercedes-Benz-modeller

Toyota RAV4

Toyota RAV4 er en av de første kompakte crossover SUVer som skal lages. Toyota begynte å produsere RAV4 i 1994 og har aldri sett seg tilbake. Toyota RAV4 har imidlertid aldri vært et pålitelig kjøretøy. Det er en av de minst pålitelige Toyota-modellene på markedet.

I følge J.D. Power pålitelighetsvurderinger har den nåværende Toyota RAV4-modellen en pålitelighetspoengsum på 74 av 100, noe som er litt bedre enn de tidligere modellene. Consumer Reports rangerer den samme bilen til å ha en pålitelighetsscore på 3 av 5, noe som er noe over gjennomsnittet, men ikke bra sammenlignet med andre Toyota-modeller.

Generelt er Toyota RAV4 en vakker og høy ytelse liten SUV som har mye å tilby, selv om det ikke er den mest pålitelige Toyota på markedet. Det er drivstoffeffektivt, enkelt å vedlikeholde og gir flere standard teknologi- og sikkerhetsfunksjoner.

I tillegg kommer det med et AWD-system, som gjør det mulig for eieren å enkelt cruise i forskjellige terreng. Med en sittekapasitet på fem, er denne lille japanske SUV-en romslig nok til å gi komfort.

Mercedes-Benz C-klasse

Selv om Mercedes-Benz C-klasse er den minst pålitelige Mercedes-modellen, er ikke alle Mercedes C-klasse varianter upålitelige. Faktisk inkluderer Mercedes-Benz C-klasse også noen av de mest pålitelige Mercedes-modellene. Men totalt sett er det fortsatt den minst pålitelige Mercedes-modellen.

  Er brukte BMWs pålitelige?

Mercedes-Benz C-klasse rangerer under gjennomsnittet på de fleste bransjen pålitelighet rating byråer. Dette er en indikasjon på at det er veldig kostbart å eie en C-klasse, da du kanskje må besøke garasjen oftere enn du ville gjort med andre biler. Blant alle Mercedes-modeller er E-klasse den eneste modellen som rangerer litt over gjennomsnittet.

Ikke desto mindre er Mercedes C-klasse en topp luksus sedan med eksepsjonelle funksjoner. Den yter også enestående, spesielt hvis du velger AMG-versjonen. Kjøperen har valget mellom å velge enten et AWD-system eller et RWD-system. Med en 2,0-liters turbo inline-4 gassmotor og 9-trinns automatgirkasse, er dette en veldig kraftig kompakt sedan. 

FAQ

Hva er hovedforskjellen mellom Toyota og Mercedes?

Hovedforskjellen mellom Toyota og Mercedes er deres målmarkedssegment. Mercedes-Benz bygger biler er beregnet på overklassen, mens Toyota bygger rimelige biler for alle. Mercedes-modellene leveres med høyteknologisk ingeniørkunst, luksuriøse funksjoner og banebrytende teknologi.

Hvilken bil er billigere å vedlikeholde, Toyota eller Mercedes?

Dette er ikke engang en debatt. Toyota er ekstremt billig å vedlikeholde og reparere, mens Mercedes er veldig dyrt å reparere og vedlikeholde og har dyre reservedeler. Toyotas er veldig enkle og flertallet av mekanikk kan jobbe med dem. Dette er ikke det samme tilfellet med Mercedes, som krever spesialiserte reparasjonsteknikere.

Hvilken bil er mer holdbar, Mercedes eller Toyota?

Toyota kan være en mer pålitelig bil enn Mercedes-Benz, men når det gjelder holdbarhet, Mercedes er mer holdbar. Det er enklere å få øye på en Mercedes-modell fra 1980 eller 1990 enn en Toyota-modell. Dette er fordi Mercedes-Benz legger vekt på kvalitet mer enn Toyota gjør. Det er derfor bilene deres varer lenger.

  Vanligste Mercedes-Benz

Hvorfor bruker de fleste taxiselskaper Toyotas i stedet for Mercedes eller BMWs?

Det er enkelt. Toyota biler er billigere enn luksus tyske merker. På toppen av det er Toyota mer pålitelig og enklere å vedlikeholde og reparere. I tillegg er det mange Toyota-servicesentre. Så hvis bilen din bryter sammen, kan du betjene den innen kort tid.

Hva gjør Mercedes så upålitelig?

Mercedes er så upålitelig på grunn av de mange problemene den utvikler etter å ha fått et stort antall miles. Bortsett fra å ha mange problemer, er kostnaden for reparasjon og vedlikehold svært høy. Videre krever Mercedes trente teknikere for å håndtere bilene sine, som også belaster mye.

Toyota er en pålitelighetsleder

Når det gjelder pålitelighet, noen få merker topp Toyota. Selv om Mercedes rangerer høyere i pålitelighet sammenlignet med andre luksusbiler, er det ikke mer pålitelig enn en velbygd Toyota. Det som gjør Toyota pålitelig er hurtigrettingene, billigere reservedeler og lett tilgjengelige servicesentre for å reparere og vedlikeholde bilen din.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter