De beste gavene til Porsche-elskere

Porsche er et av de største luksusmerkenavnene bilverdenen, så vel som i hele produktdesignverdenen. Ut fra nylige rapporter er Porsche-merket verdt opptil 30 milliarder dollar, noe som betyr at nesten alt med en Porsche-kam er et svært ønskelig element.

Din ektefelle, familiemedlem eller venn kan være en Porsche-eier, eller kanskje de bare verdsetter merkevaren og håper å en dag ha råd til en Porsche. Du kan alltid få dem til å smile ved å gi dem et ekte Porsche-tilbehør. Du kan finne en haug med ekte Porsche gaver og tilbehør gjennom mange nettbutikker og lisensierte Porsche og Porsche Design forhandlere. En av de fineste Porsche-gavene som er tilgjengelige er et ekte Porsche-armbåndsur, som kan sette deg tilbake $ 500 opp til $ 8500.
Det er mange andre kule Porsche-gaver som ekte Porsche-solbriller, Porsche-krus og kopper, spesifikke nøkkelfober, Porsche-arvklær, klassiske klokker, Porsche-merker, Porsche-mansjettkoblinger, Porsche-flaskeåpnere eller til og med Porsche Design Bluetooth-høyttalere.

Porsche Design

Porsche Design er et produktdesignselskap eid av Porsche Auto Group. Porsche Design har blitt grunnlagt for lisensieringsformål, så hvis du vil produsere Porsche-merket tilbehør og gaver, er dette gutta som kan tilby deg en lisens for en betydelig kostnad.

Produktalternativer for Porsche Design

Porsche Design tilbyr mange Porsche-gavealternativer av høy kvalitet. Produktene deres er ganske imponerende når det gjelder finish og produktkvalitet. Produktene inkluderer timepieces, bagasje og eyewear, samt mote og sportsklær. Prisene er ganske oppblåste, noe som forventes for et så avansert merke. Et par fine solbriller vil sette deg tilbake mellom $ 250 og $ 1000.

Porsche Design tilbyr også elektronikk som bærbare datamaskiner, TV-er og høyttalere. Disse er også betydelig dyrere enn modellene de er basert på. Du kan kjøpe mange andre Porsche Design-gjenstander, inkludert penner, lightere, dufter og til og med kjøkkenkniver.

  Hva er den minste Porsche SUV?

Selv om prisene på disse Porsche-tilbehørene er ganske iøynefallende, tilbyr Porsche Design også mange rabatterte alternativer, så du bør sjekke ut Porsche Design nettbutikk for salg hvis du er interessert.

Rimeligere Porsche-gaver

Hvis de nevnte gavene er litt for dyre for deg, noe som er forståelig, kan du alltid bla gjennom lisensierte Porsche-produkter gjennom forskjellige nettsteder for et rimeligere, men like gjennomtenkt alternativ.

Noen spesifikke gaver som Porsche Thermo krus er utrolig populære og nyttige, og de passer også til og med koppholderne i de fleste Porsche-modeller. Disse krusene er laget av materialer av rustfritt stål av høy kvalitet med en preget Porsche-kam.  De kjører omtrent $ 50 – $ 60 på Amazon.

Et annet morsomt alternativ er en Porsche-merket bordklokke til $ 270 som er designet for å se ut som dashbordklokken på en Sports Chrono-pakke utstyrt med 911. Sport Chrono-pakken er høyt anerkjent som et av de svært essensielle Porsche-alternativene, og en ekte 911-entusiast vil garantert sette pris på en slik gave.

Andre alternativer inkluderer Porsche Crest mansjettkoblinger for $ 100 eller preget høykvalitets Porsche nøkkelkjeder som vanligvis handler for rundt $ 40-60. Hvis du vil ha en gave til en Porsche-juniorentusiast, er det beste alternativet sikkert LEGO Porsche 911 RSR-settet, men det koster oppover $ 200.

Porsche Design gaver vs Porsche lisensiert gaver vs Porsche ulisensierte gaver

Det er ganske stor forskjell mellom disse tre typene Porsche-gaver. Porsche Design gaver er betydelig dyrere, men de tilbyr høyest mulig luksus kvalitet elementer som er sikker på å imponere selv den mest lux av Porsche entusiaster.

  Alt du trenger å vite om Porsche 911 motornummerkontroll

Porsche Lisensierte gaver derimot er en nedgradering sammenlignet med Porsche Design, men det betyr ikke at disse varene ikke er av høy kvalitet. I de fleste tilfeller vil ikke Porsche Design utstede en lisens hvis en kvalitetsstandard ikke er oppfylt. Dette betyr at lisensierte Porsche-gaver kan være den perfekte mellomgrunnen mellom kvalitet og pris.

De billigste og mest upålitelige Porsche-gavene tilbys av massevis av skyggefulle nettsteder. Selv om prisene på denne typen gaver virker som en stjele, er sannsynligheten for at disse gavene faktisk er presentable når de til slutt når deg, i beste fall tvilsom.

De beste Porsche-gavene er Porsche Design-produkter, den beste verdien Porsche-relaterte gaver er Porsche-lisensierte produkter, og de verste og mest unngåelige Porsche-relaterte gavene er alt det ulisensierte Porsche-tilbehøret.

Velge en gave til en Porsche-fan

Er Porsche Design-produkter verdt prisen?

Hvis du ser på det fra et ikke-merket synspunkt, er Porsche Design-produkter ikke verdt å be om pris. Men det er tilfelle med stort sett alle andre luksusmerker der ute. Mens Gucci og Hermes tilbyr utrolig plysjprodukter, er de vanligvis ikke verdt det, hvis det ikke var for merkenavnet.

Men saken er at folk verdsetter merkevarer. De vil være en del av noe eksklusivt, noe spesielt, og de er villige til å betale for det. En vanlig H&M-skjorte vil gjøre for de fleste, men en Porsche Design-skjorte vil sikkert komme med en uttalelse.

Hva er den beste gaven til en Porsche-eier eller en porscheeier som snart blir Porsche-eier?

En Porsche 911-eier bryr seg sannsynligvis ikke om kaffekrus, og det er ganske forståelig. Det er ikke det at denne typen gaver ikke kommer til å tilfredsstille en Porsche 911 GT3 RS-eier, men de har tross alt en førsteklasses appetitt.

  Porsche vs. Corvette Pålitelighet - Hvilken er bedre?

En flott gave til en slik eier er en banedag der de kan ta sin elskede 911 og faktisk dra nytte av sin utrolige hastighet og funksjoner. Hvis du vil gi en snart porsche-eier, er en Porsche Experience-kjøreøkt på $ 350- $ 1100 med en profesjonell sjåfør en av de beste gavene man kan håpe på.

Hva er den beste Porsche-gaven mulig?

Vel, ganske åpenbart ville det sannsynligvis være en Porsche kjøretøy. Men hvis du ikke er så forelsket i personen du gir en gave til, vil en Porsche Chronograph / Timepiece sannsynligvis være det beste alternativet.

Det er verdt å nevne at du kanskje kan kjøpe en brukt Boxster til samme pris som en Porsche Chronograph-klokke.

Et annet alternativ er en oppgradering til Porsche. Det er noen oppdaterte ekte Porsche infotainment systemer som tilbyr Apple Carplay og Android Auto som er laget for eldre Porsche 911 modeller. Dette er en flott gave fordi disse systemene bringer moderne funksjonalitet inn i ganske gamle biler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter