Beste året for brukt Porsche Boxster

Porsche Boxter  er en 2-dørs roadster sportsbil som tar sikte på å gi en spennende sportsbilopplevelse uten den oppblåste Porsche 911-prisen.

Boxter  er  faktisk mye  annerledes sammenlignet med 911 fordi 911 har en bakmontert motorkonfigurasjon, og  Boxter/ Cayman-modellene tilbyr en mellommontert motorkonfigurasjon. Dette betyr at  Boxter bruker envelprøvd sportsbilformel, og 911 er en helt annen opplevelse. 

Den førstegenerasjonen  Boxter ble utgitt i 1996, den andre generasjonen fulgte i 2005, den tredje generasjonen ble lansert tilbake i 2012 etterfulgt av de nyeste 718 modellene i 2016. Å velge det beste modellåret  Boxter  avhenger av mange forskjellige faktorer, men 2012-2016-generasjonen virker som det beste alternativet totalt sett.

Tredje generasjon Boxter  (2012-2016)

Uten tvil den beste-ser tredje-gen  981  Boxter er også en stor forbedring på  2andre generasjons modeller som det introduserte mange tekniskeforbedringer.  Disse  Boxter-modellene  er de siste  Boxter-modellene   som tilbyr en naturlig aspirert motor, og det er delvis grunnen til at disse modellene er de å kjøpe.

Disse modellårene tilbyr også anstendige luksusfasiliteter, og Cayman og Boxter  delte mange deler mellom hverandre, noe som ikke var tilfelle med de tidligere modellene. 981  Boxter-modellene  koster i gjennomsnitt rundt $ 53k, noe som er en ganske rimelig pris med tanke på hva du får.

981 Boxter  kommer i noen forskjellige modeller. Standard Boxster-modell på startnivå tilbyr  en 2,7 L flat-6-motor, og den oppgraderte Boxster S tilbyr en 3,4 L-motor. Begge modellene tilbyr enten en manuell girkasse eller en Porsche PDK dobbeltkobling automatisk.

Både Cayman- og Boxster-modellene fra denne generasjonen ble høyt vurdert av mange forskjellige bilmagasiner som noen av de beste håndteringsbilene til enhver pris. Og å finne en brønn-bevart eksempel er også ganske enkelt, da det er mange av disse utog om.

  Lager Porsche en minivan?

Andre generasjon Boxter  (2005-2012)

Den andre generasjonen av Boxter  kalles 987-generasjonen, og  987  Boxter  wsom  revealed på 2004 Paris Motor Show sammen med 997gen Porsche 911-modellene. Tidligere modeller av denne generasjonen gikk ikke så bra, da de var  ganske utsatt for alle forskjellige typer problemer.

Men Boxster-modellene fra 2009-2012 var fairly pålitelig, ogansiktsløftningen har også gjort dem mye mer attraktive    enn pre-facelift-modellene. De tidligere modellene opplevde mange motorproblemer på grunn av IMS-teknologien (Intermediate Shaft) som senere ble løst for 2009-modellene.

En stor fordel med disse modellene er bruken av hydraulisk styring, noe som betydde at disse modellene tilbød overlegen styringsfølelse sammenlignet med 981 Boxter  som benyttet et mer moderne elektrisk servostyringsoppsett. Den 987 gen  Boxter  var også den første generasjonen til å dra nytte av en begrenset splittet differensial som forbedretbilensdynamiske  abilislipssubstantially.

Den gjennomsnittlige 987 Boxter-prisen  er $ 32k, og mange tror at 2009-2012 987 er den aller best brukte  Boxter-modellen  der ute, men 981 ga absolutt en haug med forbedringer.

Fjerde generasjon Boxster (2016-nå)

De nyeste Porsche Boxster-modellene kalles 718 Boxsters. Disse modellene er langt fra de tidligere modellene fordi de i denne generasjonen stoppet tilbyr naturlig aspirertemotorer, og bare denhøyeste trim  Boxter   GTS-modellen   bruker fortsatt en naturlig aspirert motor.

En helt ny oppføring-nivå Boxster-butikker for $ 62k, og den tilbyr  en 4-sylindret turboladet motor med 300hp, og den beste  Boxter-modellen  fra denne generasjonen er  Boxter  GTS 4.0, men 4.0 starter på $ 90k som er nesten tre ganger prisen på en brukt  987  Boxter.

  Er en brukt Porsche Boxster et godt kjøp?

Mange Porsche-purister mener at 718-generasjonens  HAhar  mistet appellen til tidligere Porsche-modeller, selv de naturlig aspirerte modellene er ikke like spennende på grunn av mange  ganske restriktive  utslippsregler. Uansett tilfelleer den nyeste-gen Boxster den beste allsidige bilen ut av hele Boxster-serien.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom Porsche Cayman og Porsche Boxster?

Ihovedsak  er disse to modellene de samme, men Boxster er bare tilgjengelig som kabriolet / roadster, og Cayman er en streng kupé. Cayman er mer en forestilling-orientert variant, og Boxster er for det meste rettet mot grand touring formål, men forskjellen er nesten ikke-eksisterendeent.

Cayman er lettere og bedre for sporbruk, men Boxster er en mer stilig, mer plysjversjon,  da den vanligvis tilbyr mer dristig interiør og utstyrsalternativer. I et nøtteskall er de de samme, så å velge noen av disse to, du går ikke på kompromiss med ytelse eller luksus.

Hva er det verste Porsche Boxter  å kjøpe?

Porsche har laget en haug med fantastiske biler gjennomhelemerkevarens historie, men selv Porsche har klart å rote til noen tvilsomme modeller. Den mest tvilsomme Porsche  Boxter-modellen  gjennom tidene er første generasjon 986 Boxster.

986 Boxter  var en smash hit fordi den solgte som gal, og det hjalp faktisk Porsche å gå gjennom en ganske intens finanskrise. Problemene var for det meste knyttet til drivverket da Tiptronic-modellene ikke klarte å nå 60 mph på mindre enn 7 sekunder, noe som er langttregt for en sportsbil.

  Er Volvo pålitelige bruktbiler?

Disse modellene hadde også en haug med problemer med sprukne eller sklide sylinderhoder som noen ganger ville rote opp motoren til punkt uten retur. Annet enn det tilbød denne Boxster en vektfordeling på nesten 50:50, og håndteringen av abilities var også imponerende.

Har nye Porsche 718 Boxsters  sin verdi?

De nevnte 718  Boxsters  koster nå mye penger, og de holder ikke verdien så godt, og heller ikke så mange online utsalgssteder rapporterer en 52% verdiavskrivning i de første 5 årene av eierskapet. Ting er litt annerledes med GTS-modellen i begrenset opplag,  denne modellen er mye bedre når det gjelder avskrivingaviation, men det koster nesten $ 90k.

Dette er også enda en grunn til å vurdere en brukt, eldre Porsche Boxter-modell  fordi de tilbyr naturlig aspirerte motorer, uten tvil bedre kjøreegenskaper, og en bedre langsiktig finansiell investering  generelt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter