Er Aiways en god bil for en høy person

De fleste store elbiler i disse dager koster mye penger og er dermed uoppnåelige for den gjennomsnittlige kunden. Biler som Mercedes Benz EQS og Lucid Air tilbyr overlegne mengder plass til både for- og bakpassasjerene, men Lucid Air starter på nesten $ 80,000 mens EQS starter på $ 102,310.

Som sådan koster biler som Chevy Bolt eller Honda e mellom $ 33,000 og $ 38,000, men de er ikke alt som imøtekommer høyere sjåfører. Det beste verdiforslaget fra helelektriske biler er Aiways U5 hvis du vil maksimere plassen og minimere kostnadene.

U5 er plassert som en mellomstor SUV / crossover, noe som betyr at den tilbyr en overflod av plass til både bak- og frontpassasjerene. Legroom er spesielt stor da U5 tilbyr en lengre wheelbase sammenlignet med biler som VW ID .4.

Alt i alt er U5 et flott alternativ for en høyere sjåfør fordi den tilbyr mye hode- og benplass.  Lasterom er også anstendig, men det er verdt å nevne at sikkerhetsvurderingene knyttet til U5 ikke er klasseledende på noen måte, eller form.

Aiways U5 – Et forslag til stor verdi

Det nåværende EV-markedet er full av fantastiske alternativer, men de fleste av disse alternativene er langt utover hva noen av oss for øyeblikket har råd til. Det er et par relativt rimelige biler som Kia EV6, Hyundai Ioniq eller VW ID .4, men de er faktisk kompromitterte alternativer for mange mennesker.

Stort sett alle vil like å bruke biler som Tesla Model S eller Audi e-Tron GT, men disse er ofte for dyre. Som sådan er det vanskelig å finne en god verdiorientert EV i disse dager hvis du vil ha en større bil som tilbyr økte nivåer av både plass og komfort.

  Krever en Aiways mye vedlikehold?

Å designe en EV er fortsatt en ganske dyr oppgave, noe som betyr at de fleste elbiler i disse dager koster altfor mye penger. Det er der Aiways U5 kommer inn, da det gir mye verdi for pengene, så mye at det knapt kan matches av noen annen eksisterende EV der ute.

Alle U5-modeller leveres med en enkelt motor 150 kW (210hp) utgangseffekt som skal tilby deg rundt 400 km mellom ladinger. Dette er muliggjort av et 63 kWh batteri som kan lades fra 20% til 80% på litt over 30 minutter hvis du kommer over en rask DC-lader.

Grunner til å vurdere å kjøpe Aiways U5

Se for deg deg selv som selger, du må selge et produkt ved å fremheve alle fordelene over konkurransen og gjøre kunden vurdere å kjøpe bilen. Dette er ganske vanskelig hvis du ikke er klar over hva den potensielle kunden ønsker fra en bil, men Aiways U5 er en flott allrounder, slik at du kan bruke det til din fordel.

For det første er U5 en SUV / Crossover, og dette er det mest populære  bilsegmentet av dem alle for øyeblikket. SUVer / crossovers er ønskelige over hele linjen, noe som betyr at de selger ofte, og det er noe du vil hvis du ikke vil beholde bilen for alltid.

Videre tilbyr U5 klasseledende mengder plass for både passasjerene og lasterommet. Den kommer også med alle klokkene og fløytene du forventer av en ev  fra 2000-tallet.  Interiørmaterialene som brukes i U5 føles både premium og solid, noe som åpenbart er en god ting.

  Hva er forskjellen mellom Polestar 1 og 2

U5 tilbyr også en hevet kjørestilling som sikrer god all-around synlighet. En spesifikk funksjon U5 tilbyr er et sett med kameraer som overvåker kjøringen din til enhver tid for å sikre at du tar hensyn til veien og for den kinesiske regjeringen å spionere på deg.

Grunner til ikke å vurdere å kjøpe Aiways U5

Nye bilkjøp i disse dager drives av både lyst og behov, og det er noe U5 ikke kan tilby, da Aiways-merket har liten eller ingen merkevareappell i tillegg til de åpenbare verdifordelene.  Dette kan gjøre det vanskelig å selge bilen nedover linjen, og det stiller også spørsmålet om hvor enkelt det vil være å betjene og vedlikeholde bilen.

Det største problemet med U5 er imidlertid den mangelfulle sikkerheten. Europas ledende testorganisasjon for bilulykker kalt Euro NCAP testet U5, men U5 klarte bare å få en 3-stjerners sikkerhetsvurdering som er ganske dårlig for en 2020-bil.

Mange ukjente er rundt brand for øyeblikket, og det er derfor så mange mennesker ikke er interessert i å kjøpe bilen. Uansett må vi vente og se hvordan nyere Aiways-modeller vil klare seg i fremtiden.

Delen Vanlige spørsmål

Hvem eier Aiways biler?

Aiways-selskapet ble  grunnlagt i 2016 av en tidligere høytstående finansdirektør i det kinesiske megaselskapet SAIC Group.  Selskapet vervet også hjelp fra en mann som heter Roland Gumpert som er en fairly kjent figur i bilindustrien.

Roland er grunnleggeren av Apollo Automobile-kompaniet som nylig solgte Apollo IE-hyperbilen for 2,6 millioner dollar.  Roland var også en gang leder av Audis ytelse Audi Sport divisjon så vi kan selv se noen ytelsesorienterte Aiways modeller i fremtiden.

  Aiways vs Porsche - som er bedre?

Hvorfor kjøper folk Aiways biler?

Det kan virke latterlig for noen at det er folk der ute som er villige til å bruke en anstendig sum penger på et ukjent kinesisk oppstarts-EV-merke som bare nylig har blitt med i markedet. Imidlertid, den første Aiways-modellen, har U5 vist seg som en verdig konkurrent til de fleste nåværende EV-alternativer på markedet.

U5 tilbyr ganske enkelt mye for pengene, slik at folk er villige til å risikere det fordi de får en anstendig bil til en anstendig pris.

Kommer Aiways til å bli mer populært?

Dømmer etter den første markedsmottakelsen er Aiways-selskapet på rett vei mot å bli et relevant EV-selskap. De er fokusert på å lage biler for massene som ikke er der for å begeistre deg, men heller å få deg fra punkt A til punkt B.

Hvis Aiways fortsetter å lage anstendige biler som koster mindre sammenlignet med resten av bilindustrien, vil vi sannsynligvis være vitne til at Aiways blir mye mer populære i fremtiden.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter