Er Audi RS Q8 en god bil?

Er Audi RS Q8 en god bil?

Den Audi RS Q8 er toppen av linjen Audi Q8 modell som trives i overlegenhet. Det ser fantastisk ut både inne og ute, det tilbyr oppover 600hp, det kommer med den nyeste Audi-teknologien, og den er ekstremt behagelig og luksuriøs. Med så mange superlativer er det lett å konkludere med at RS Q8 er det sanne flaggskipet til Audi SUV-serien. Så, er Audi RS Q8 en god bil?

Ja, det er det. Det kan koste så mye som en to entry-level Audi Q8, men det får det aller beste av alt Audi har å tilby. V8-motoren under panseret er kraftig nok til at RS Q8 til og med ødelegger noen superbiler på linjen. Utformingen av RS Q8 ligner på en Lamborghini Urus fordi disse to deler mange deler mellom hverandre.

Pålitelighetsmessig ser RS Q8 ut til å holde seg pent oppe, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. Verdimessig er det vanskelig å rettferdiggjøre en bil som starter på $ 120,000 XNUMX uten mange alternativer, men du kan ikke kjøpe mange biler til den prisen som virkelig kan konkurrere med RS Q8.

Praktisk er flott fordi Q8-plattformen tilbyr mye sitteplass og stor bagasjerom. Baksetene ofres ikke for designformål, som det er tilfelle med noen av RS Q8s konkurrenter. Bilen er også lett å komme inn og ut av, og sikten er så god som den kan være for en coupe SUV.

Audi RS Q8 – Drivverket

Med en 4.0L twin-turbo V8, RS Q8 gjør oppover på 600hp og 590lb-ft av dreiemoment som er nok til å drive denne 5,000-pund behemoth fra 0mph til 60mph i ca 3.7 sekunder som er gal. For en flekk av kontekst gjør 715hp 5.2L twin-turbo V12 Aston Martin DBS Superleggera også 0-60 mph på 3,7 sekunder, men det koster $ 315,300.

  Vil Mercedes hjul passe Audi?

RS Q8 er en permanent AWD Quattro-bil, og derfor klarer den de 0-60 mph ganger.  Motoren er paret til enn 8-trinns automatisk girkasse, og RS Q8s beste MPG-resultater er et sted rundt 20MPG kombinert.

Alt i alt er RS Q8-drivverket nesten identisk med det som finnes i Lamborghini Urus som koster dobbelt så mye som RS Q8.  Når du ser på det fra dette perspektivet, er det lett å se hvorfor så mange anser RS Q8 for å være en av de beste SUV-ene på markedet generelt.

Audi RS Q8 – Design og chassis

Audi RS Q8 ser fantastisk ut både inne og ute fordi den tilbyr alt Audi design avdelingen kan tilby. Bilen skiller seg fra den vanlige Q8 takket være store inntak, karbonfiber, store ovale eksosrør, lavere kjørehøyde og et sett med 22-tommers og opphjul. Interiøret er også spruced opp mye takket være karbonfiber, Alcantara og aluminium.

RS Q8s kjøreopplevelse er mye mer fokusert enn i den vanlige Q8, men RS Q8 er godt dempet, noe som betyr at den ikke er for stiv. Den kommer også med aktive anti-roll barer som holder bilen flat gjennom hjørner og dermed gjør bilen mye mer dynamisk og bedre håndtering i process.

Audi RS Q8 – Pålitelighet og vanlige problemer

Pålitelighetsmessig er RS Q8 anstendig, men det kan være bedre ettersom noen problemer fortsetter å dukke opp om og om igjen. En bil så dyr som RS Q8 burde og bør ikke ha feil fordi den er utrolig kompleks, men også utrolig dyr, og folk bør ikke bekymre seg for at ting bryter hele tiden hvis de betaler enorme summer.

  Hva er forskjellen mellom e-tron og Q4 e-tron?

De vanligste problemene som plager RS Q8 er knyttet til bilens elektronikk, motoren, fjæringen, for tidlig dekkslitasje og ytelsesproblemer.  De fleste av disse er bare niggles, men kan være irriterende, mens ytelsesproblemer kan være mye mer alvorlige.

Audi RS Q8 – Verdi og praktisk

RS Q8 er dyrt, og det er ingen måte å komme seg rundt det på, men på den annen side tilbyr RS Q8 noe få SUV-er kan. Det er en av de mest ønskelige tyske SUV-ene der ute , og den beholder også verdien veldig bra. Forhandlere i USA selger disse for markeringer som forhåpentligvis vil avta fordi disse markeringene kan være latterlige.

Når det gjelder praktisk, er RS Q8 den samme som den vanlige Q8, noe som betyr at den tilbyr sitteplasser for fem og en relativt stor hatchback trunk plass.  Det er lett å komme inn og ut av RS Q8, synligheten er anstendig, og det er også en veldig god familiebil.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi RS Q8 bedre enn Mercedes GLE 63 Coupe og BMW X6M?

Disse tre er head-on konkurrenter i dette segmentet og kan handle slag i nesten alle kategorier. Mercedes GLE 63 Coupe tilbyr 603hp og det koster $ 117,050 mens BMW X6M-konkurransen  koster mer eller mindre det samme som de to andre, men den tilbyr 625hp og er den raskeste av de tre.

Å bestemme hvilken av disse tre som er best er ned til merkevarelojalitet for det meste, men etter min mening RS Q8 og X6 M og bedre enn GLE 63 S Coupe. De ser bedre ut, de er ikke så kompromittert på innsiden, og de er kjøligere generelt.

  Vanlige problemer med Audi Q8

Er Audi RS Q8 et godt kjøp?

Den Audi RS Q8 koster mye penger, og deter vanskelig å rettferdiggjøre det.  I denne priskategorien er det imidlertid ikke så mange biler som kan tilby det RS Q8 tilbyr.  Som sådan er det fornuftig å kjøpe RS Q8 hvis du har råd til en komfortabelt.

Hvis du strekker din budget, ingen bil er verdt det som å ha den beste bilen er ikke det viktigste i verden. Uansett hva situasjonen din er, ser RS Q8 ut til å selge veldig bra, noe som betyr at det virkelig er verdt pengene.

Hvor raskt er Audi RS Q8?

Vi har allerede nevnt at RS Q8 gjør 0-60 mph på omtrent 3.7 sekunder, men den maksimale hastigheten er rundt 190 mph hvis fullstendig ubegrenset.  En 11,6-sekunders kvartmil tid er et veldig godt resultat for en 5,000 lbs ytelse SUV fordi McLer SLR Roadster gjør en kvart kilometer på 11.6 sekunder også.

Mercedes GTR AMG Coupe når også en kvart kilometer på 11,6 sekunder, og det samme gjør Nissan GT-R R35 fra 2013. Dette er alle imponerende ytelsesbiler, noe som betyr at RS Q8 også er en veldig rask bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter