Er Audi RS7 en god bil?

Er Audi RS7 en god bil?

Audi RS7 er toppen av linjen Audi 4-dørs kupé ytelse bil basert på Audi A6 / A7 plattform. RS7 deler mange av sine deler med andre høyytelses VAG-modeller som Porsche Panamera, Bentley Continental GT og mange SUVer som RS Q8, Porsche Cayenne og til og med Lamborghini Urus. Så, er Audi RS7 en god bil?

Ja, RS7 er en veldig god bil fordi den pakker ganske et slag inn i en mellomstor familiesedan. RS7 får en 4.0L twin-turbocharged V8-motor med 605hp, Audis ikoniske Quattro AWD-system, og en sømløs 8-trinns dreiemoment omformeroverføring. Denne motor- og transmisjonskombinasjonen finnes også i mange biler som er nevnt ovenfor.

RS7 ser fantastisk ut, da den inneholder mange ytelsesdeler både inne og ute.  Den får mer utstyr fra fabrikken, og den er fullpakket med praktisk talt alt du noen gang vil ha fra en toppmoderne luksusbil. RS7 kjører mye mer fokusert enn den vanlige A7 gjør, men den klarer også å være relativt behagelig.

Det koster oppover $ 115,000 for en basismodell, noe som betyr at RS7 også er en relativt sjelden bil. Eldre RS7-modeller er mye mer oppnåelige, men likevel nesten like dyktige. Praktisk er det samme som i normal A7, noe som betyr at RS7 sitter fire voksne med en betydelig hatchback-koffert også.

Audi RS7 – Drivverket

Den Audi RS7 får en 4.0L twin-turbocharged V8 med 603hp og 590lb-ft av dreiemoment som gjør ats RS6 å nå 60mph fra stillstand på under 3.5 sekunder som er helt rask. RS7 kan nå en begrenset topphastighet på 155 mph, men hvis du betaler Audi, vil de gjøre det mulig for deg å nå en ubegrenset topphastighet på mer enn 190 mph.

  Audi RS5 pålitelighet

4.0L V8 finnes i en haug med VAG-produkter som Lamborghini Urus, Panamera Turbo, Bentley Continental GT og mange andre Audi-produkter som RS6 og RSQ8.  Denne motoren er bevist å være ekstremt responsiv med et relativt lineært kraftbånd selv om det er en turboladet motor.

Denne motoren er paret til en 8-trinns dreiemomentkonverterer Tiptronic girkasse som skifter gir sømløst, men det kan noen ganger føles litt tregt for en 600hp bil, spesielt sammenlignet med Porsches PDK som finnes i Panamera og Continental GT. Alle RS7-modeller er Quattro AWD, men kraften sendes først og fremst til bakhjulene for en sporty opplevelse.

Audi RS7 – Design og chassis

Den Audi RS7 ser ganske mye annerledes ut enn den vanlige A7 fordi den sitter lavere til bakken, den får 22-tommers lavprofil hjul, større bremser, en aggressiv body kit, store ovale eksos, en mer fokusert grille, og noen få RS7 merker.  På innsiden får RS7 sportsseter med vattert skinn, et sportsratt og en hel rekke materialer av høy kvalitet som Alcantara, karbon eller aluminium.

Når det gjelder kjøring, er RS7 mye mer fokusert enn den vanlige A7 fordi den sitter lavere og den opplever mindre kroppsrull. Bilen er plantet til bakken og den hjørner som om den har klør. Suspensjonen er stivere, men er fortsatt dempet nok.

Audi RS7 – Pålitelighet og vanlige problemer

Den Audi RS7 er en kompleks bil med en hel rekke funksjoner for å gjøre hverdagen din mye morsommere og tryggr. However, mange av disse funksjonene er tilbøyelige til å bryte, og det er grunnen til at ikke-motoriske elektriske problemer spiller en rolle i den generelle RS7-eieropplevelsen.

  Beste året for Audi A4

Videre lider RS7 også  av overføringsrelaterte problemer, motorrelaterte problemer, suspensjonsrelaterte problemer og problemer med økte nivåer av bremse- og dekkslitasje.

Audi RS7 – Verdi og praktisk

Audi RS7 starter på rundt $ 115,000 XNUMX, noe som er mye penger. Imidlertid kan toppspesifikasjonseksempler med alle alternativene til og med gå for dobbelt så mye penger som er ganske sinnssykt. $230,000 gir deg en velutstyrt Audi R8, en velutstyrt Porsche Turbo S, eller en velutstyrt Mercedes AMG GT R.  Disse prisene er veldig vanskelige å svelge, spesielt fordi RS7 kommer til å avskrive mye raskere enn noen av disse.

Praktisk er like bra som med den vanlige Audi A7 som betyr RS7 seter opptil fire voksne med en betydelig hatchback trunk.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor fort går Audi RS7?

Den Audi RS7 er en veldig rask bil, så mye at det ødelegger mange ikoniske sportsbiler av linjen. RS7 kan gjøre den stående kvartmilen på rundt 11 sekunder, som er like rask som den nevnte AMG GT R. For en flekk av kontekst er Ferrari 488 Spyder bare litt raskere enn RS7 på dragstripen.

Videre er Audi R8 like rask mens 991 GT3 RS, en bil alle anser som en virkelig ikonisk sportsbil er enda tregere enn den nye RS7. Det er absolutt ingen som hevder at RS7 er en rask bil, og at den kan slå mange biler av linjen, selv de med 800hp-motorer.

Er Audi RS e-Tron GT bedre enn RS7?

Siden Mercedes sluttet å lage CLS 63 AMG, og siden BMW pensjonerte 6-serien, mangler RS7 på en måte konkurranse. Imidlertid kom Audi nylig ut med e-Tron RS GT som koster $ 10,000 XNUMX mer, og det er en av de største konkurrentene til RS7, både ser-klok og ytelsesmessig.

  Er Audi A7 en god bil?

Disse to er veldig like, men RS7 kommer alltid til å være valget for nesten alle bilentusiaster der ute fordi det er mye mer spennende. RS e-T ron er en kul bil, men den er rett og slett ikke så brukbar eller så spennende som RS7 er.

Er Audi RS7 effektiv?

Audis RS7 EPA-rangeringer er 15MPG i byen og 22MPG på motorveien, og det virker som om RS7 er i stand til å nå disse tallene. Imidlertid kjøper folk som kjøper biler som RS7 ikke dem for effektivitets skyld, de kjøper dem for å glede seg over dem, så det spiller ingen rolle hvor ineffektiv bilen kan være.

Hvis du er hardt rammet om at RS7 får færre miles per gallon enn en vanlig A7, er du egentlig ikke klar over hva som gjør RS7 så spesiell. En V8-motor i en 2022 bil er et sjeldent syn i disse dager, og de menneskene som gjenkjenner som ikke vil ha noen problemer med å betale for en 15MPG bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter