Er Audi S7 en god bil?

Er Audi S7 en god bil?

Hvis du vil ha en stilig 4-dørs kupé som kan gjøre både canyon kjøring og være ekstremt avslappende på en lengre reise, Audi S7 kan være den perfekte bilen for deg. Den sitter mellom den raske Audi RS7 og den mer vanlige Audi A7 utvalg som betyr at den er rask og komfortabel. Er Audi S7 en god bil?

Den Audi S7 er mange ting, men en dårlig bil det absolutt ikke er.  Dette betyr at Audi S7 kan like godt være det søte stedet for hele Audi A7-serien.  Hele drivlinjen til S7 er designet for å være kraftig og betydelig, men likevel komfortabel, sømløs og til og med anstendig effektiv, noe du ikke kan si om V8 som finnes i RS7.

S7 ser mer spennende ut enn den vanlige A7 inne og ute, men den roper ikke så mye som RS7 gjør. Kjøreopplevelsen er merkbart mer fokusert fordi bilen sitter lavere til bakken og fjæringen er litt stivere, men likevel behagelig. Pålitelighet kan også være bra, men bare hvis du opprettholderm tilstrekkelig.

Den Audi S7 undergraver RS7 in pris med ganske noen margin som gjør det til et mer logisk valg for alle bortsett fra de som ønsker top-of-the-line modellen.  Praktisk er like bra som med alle andre A7 takket være en stor hatchback trunk plass og nok sitteplass for opptil fire voksne.

Audi S7 – Drivverket

Den Audi S7 motorpaletten består av både en diesel og en bensinmotor, og tilgjengeligheten av disse avhenger av hvor du bor fordi noen markeder bare får bensinmodellen mens andre får begge deler.  Bensin 3.0L V8 turbocharged motoren gjør 444hp og 443lb-ft av dreiemoment som gjør at s7 å nå 0-60mph på bare 4 sekunder.

  Er Audi SQ7 en god bil?

Diesel S7 får en 3.0L TDI V6 turbo-motor med 350hp, men dreiemoment er oppført på 516lb-ft av dreiemoment som gjør ats diesel S7 å nå 60mph fra en stillstand i ca 5 sekunder. Begge disse får Audis Quattro AWD-system som gjør dem i stand til å sette strømmen ned uansett forhold eller årstid.

Begge disse får også en 8-trinns automatisk dreiemoment omformer girkasse som passer bilens komfortable og sømløse karakter, men er ikke så rask som en moderne dual-clutch girkasse. Effektivitet er mye bedre med diesel S7 som det kan returnere opp til 35MPG mens bensin S7 kan kanskje gjøre 25MPG på en god dag.

Audi S7 – Design og chassis

Den Audi S7 skiller seg fra den vanlige A7 med ganske mange utvendige og interiørdesign oppgraderinger. S7 får et litt revidert karosserisett, lavprofilhjul, større bremser, quad eksos, noen S7-merker og et Audi S7-spesifikt frontgitter. Interiøret får et sporty ratt, farget søm og et par fokuserte forseter.

Kjøreopplevelsen er midt i den vanlige A7 og den raske Audi RS7. Dette betyr at fjæring og chassisjustering av S7 er fokusert, men ikke straffende i det hele tatt.  Bilen kjører fortsatt over undulations veldig fint, men den holder seg flat i hjørnene.

Audi S7 – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, er det trygt å si at S7 er mer eller mindre det samme som både A7 og Audi S6 / A6. Dette betyr at bilen er i stand til å vare lenge, men bare hvis du opprettholder den godt nok. Biler som disse er komplekse og brimingmed alle slags funksjoner som dessverre kommer til å bryte på et tidspunkt.

  Audi A3 - Vanlige problemer & feil

De vanligste Audi S7 problemer er knyttet til motoren, overføring, olje lekkasjer / forbruk, ikke-motor elektriske, eller problemer med bakre differensial. De fleste av disse kan håndteres gjennom forebyggende vedlikehold.

Audi S7 – Verdi og praktisk

Den Audi RS7 starter på nesten $ 30,000 mer enn S7 som betyr at for en pris på en RS7 kan du kjøpe en S7 og nesten en Audi A3 også. Noen mener at RS7 ikke fortjener en så stor prisøkning, men det er vanskelig å sette en prislapp på en V8-motor, spesielt i 2022.

Praktiskmessig er S7 det samme som en vanlig A7, noe som betyr mye plass på innsiden, et stort bagasjerom, anstendig synlighet og mange innvendige oppbevaringsplasser.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi S7 verdt det?

Hvis du er noen som er vant til å kjøre vanlige biler og ikke ytelsesbiler, vil du sannsynligvis være mer enn fornøyd med S7. Tross alt tilbyr S7 444hp som er et veldig betydelig antall, selv i en bil så tung som S7. Men hvis du er vant til å kjøre ytelsesbiler, spesielt Audi RS-biler, BMW M-biler og Mercedes AMG-biler, er S7 kanskje ikke så spennende.

Vi er alle klar over at Audi Sport-produkter ofte kan være litt mer dempet sammenlignet med BMW M og Mercedes AMG, spesielt hvis den aktuelle bilen er en S-modell og ikke enn RS-modell. Som sådan, hvis dutror at S7 er spennende nok, er det verdt pengene.

  Er Audi A3 en god bil?

Er Audi S7 bedre enn Mercedes CLS 53AMG?

Helt siden Mercedes kom ut med AMG GT 4-Door, tok CLS et sidesteg som betyr at Mercedes ikke tilbyr en CLS 63 AMG lenger. Derfor er den beste CLS 53 AMG-modellen som konkurrerer direkte med S7. CLS kan være litt mer luksuriøst for de fleste, og det tilbyr et litt renere innvendig og utvendig utseende.

S7 er imidlertid den raskeste bilen, og hvis du elsker vinkelformer og futuristisk utseende, vil S7 se bedre ut for deg. Disse bilene er utrolig tett matchet, og vinneren av denne konkurransen er den som tilhører merkevaren du verdsetter mer.

Er Audi S7 rask?

Den Audi S7 klarer å nå 60mph fra en stillstand i ca 4 sekunder som er faktisk veldig rask, selv i dagens dag og alder av sub-2-sec elbiler.  S7 kan nå en begrenset toppfart på 155 mph og kvart-mile tiden er rundt 12.5 sekunder som er så rask som mange ekte sportsbiler er.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter