Er Audi S8 en god bil?

Er Audi S8 en god bil?

Den Audi S8 er full størrelse flaggskip ytelse sedan av Audi. Denne 4-dørs behemoth er designet for de som ønsker den ytterste komfort og teknologi, men fortsatt ønsker at bilen skal være dynamisk og morsom å kjøre. Disse bilene er designet for å knuse motorvei miles i stil, komfort og sikkerhet. Så, er Audi S8 en god bil?

Vi kan helhjertet si at Audi S8 er faktisk en veldig god bil fordi den kombinerer alt du ønsker fra en premium sedan. Den leveres med en kraftig motor, den er fullpakket med teknologi, og den er romslig, trygg og veldig behagelig. Disse bilene er flotte å kjøre og flotte å bli kjørt i.

S8 har en turboladet V8-motor som tilbyr ganske mye slag, så mye at den til og med konkurrerer med slike som noen sportsbiler. Designet er undervurdert, noe som betyr at du vil fly under radaren, og bare de som vet hva du skal se etter, vil vite at du ikke kjører bare en vanlig Audi A8.

S8 tilbyr et utrolig sofistikert luftfjæringssystem med anti-roll barer som gjør det behagelig, men stivt når du vil. Pålitelighet er anstendig, men bare hvis du tar riktig vare på det. Verdiene av disse er høye og de avskrives ganske mye, men S8 undergraver S63 AMG og BMW 7-serien ganske mye.

Audi S8 – Drivverket

Den Audi S8 har en 4.0L turbocharged V8 med 571hp og 590lb-ft av dreiemoment. Dette er nok til å drive S8 fra 0-60 mph på bare 3,7 sekunder. Bilen kan også nå en begrenset topphastighet på 155mph, men hvis du betaler Audi mer, vil de la deg gjøre 191mph. Dessuten kan den nye S8 gjøre kvartmila på bare 11,5 sekunder, noe som faktisk er imponerende for en så stor bil.

  Vanlige problemer med Audi S7

Denne drivlinjen er paret til en Tiptronic 8-trinns automatgirkasse som passer godt til karakteren til S8. Kraften sendes til alle fire hjulene hele tiden takket være Audis ikoniske Quattro AWD-system. Effektivitet er ikke perfekt, noe som betyr at S8 bare kan gjøre rundt 20-23MPG kombinert.

Alt i alt er S8-drivverket perfekt for hva bilen er fordi den er jevn, sterk og ganske stille når du vil at den skal være. Det samsvarer med slike som Mercedes S63 AMG, men S63 koster ganske mye mer penger enn S8.

Audi S8 – Design og chassis

Den Audi S8 skiller seg fra en vanlig A8 ved å bruke spesielle Audi Sport berører som en mer aggressiv foran grille, en subtil kroppen kit, et sett med store hjul, større bremser, og en quad eksos setup. Bilen får også noen diskrete S8-merker, et sporty interiør og karbonfiber hvis du er villig til å betale for det. Interiøret i S8 er fantastisk hvilke materialer av høy kvalitet overalt du ser på.

Chassis- og fjæringsteknologien til S8 er virkelig imponerende ettersom bilen kommer med et justerbart luftfjæringssystem og aktive anti-roll-stenger. Dette gjør at du kan skreddersy S8s kjøreopplevelse i øyeblikkenes tid som understreker hvor fleksibel S8 kan være.

Audi S8 – Pålitelighet og vanlige problemer

Med en så kompleks bil kommer komplekst vedlikehold som enten kan gjøre eller ødelegge S8s pålitelighetsresultater. Disse bilene trenger konsistent og rettidig vedlikehold, ellers vil de mislykkes. De vanligste Problemene med Audi S8 er relatert til motoren, fjæringen og utstyret.

  Hva er tryggere, Volvo eller Audi?

Elektronikken som finnes i S8 er rikelig, og mange av disse kan også mislykkes etter en stund. Til slutt kan overføringen ikke være opp til alles smak fordi det ikke er en dobbel-clutch boks og fordi det noen ganger kan føles litt for tregt og nølende.

Audi S8 – Verdi og praktisk

Den 2022 Audi S8 koster $ 117,000 som er en enorm sum penger, men det er tross alt et flaggskip Audi sedan. For en flekk av kontekst, inngangsnivå Mercedes S-klasse starter på $ 112,000, og S63 AMG som konkurrerer med S8 er sannsynlig å starte på over $ 180,000. Uansett avskriver begge disse ganske dårlig, noe som gjør dem tvilsomme når det gjelder verdi.

Praktisk er flott med S8 som det er en full størrelse sedan. Dette betyr at interiøret i S8 er ekstremt romslig. Bilen er lett å komme inn og ut av og er sannsynligvis den beste Audi familien sedan du kan kjøpe. Alt i alt kan det være litt for stort for trange bygater, men hvis du får det valgfrie bakhjulsstyringssystemet, er bilen en lek å kjøre i byen.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi S8 et godt kjøp?

Fra et økonomisk synspunkt er det ikke fordi det avskriver sannsynlig gal. Men fra et komfort- og ytelsesperspektiv er S8 et flott kjøp. Disse sedanene med stor ytelse er absolutt en markedsnisje, noe som betyr at etterspørselen etter disse ikke er så stor.

  Vanlige problemer med Audi RS5

Dette betyr at de avskriver veldig dårlig, og at det ikke er mange andrebilsegmenter som depreciate så mye som luksus sedans gjør.  Det kan være en god ide å vente et år eller to før du bestemmer deg for å kjøpe S8 fordi det kommer til å bli mye billigere, spesielt på 2-håndsmarkedet.

Kommer Audi til å avvikle S8?

Audi S8 selger ikke så godt som Mercedes S-klasse eller BMW 760Li. Audi var egentlig aldri opp til oppgaven når det gjelder S8 fordi de aldri tilbød en Audi RS8 som potensielt kunne konkurrere BMW og Mercedes beste tilbud.

Det er stor sjanse for at Audi vil avvikle S8 snart fordi det egentlig ikke selger så bra, men det koster mye penger å utvikle.

Er Audi S8 den mest komfortable Audi?

Den Audi S8 er en av de mest komfortable Audi modeller, men den vanlige A8L med luftfjæring er den mest komfortable Audi fordi det ikke er satt opp for ytelse kjøring. S8 er absolutt behagelig, men ikke i nærheten som den vanlige A8 er.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter