Er Audi TT RS en god bil?

Er Audi TT RS en god bil?

Den Audi TT RS er en top-on-the-line Audi TT sport coupe / konvertible laget for de som ønsker mest de kan få fra TT-plattformen. RS-modellen får en 2,5 L turboladet 5-sylindret motor som sporer røttene helt fra begynnelsen av Audi Sport-divisjonen. Så, Er Audi TT RS en god bil?

Den Audi TT RS er definitivt en veldig god bil fordi den tilbyr en high-end ytelse bilopplevelse i en kompakt bil som føles som en baby Audi R8. TT RS ser veldig kul ut innvendig og ut, spesielt fordi TT RS får et mye mer stilig interiør med karbonfiber, aluminium og karbonfiber.

Det beste med TT RS er imidlertid kjøreopplevelsen fordi bilen er godt balansert på grunn av en mellommontert motor.  TT RS er merkbart stivere enn TT, men det straffer ikke, noe som betyr at den kan brukes som en daglig sjåfør.  Pålitelighet er veldig bra, men det er noen problemer som er verdt å snakke om.

Verdimessig er TT RS ikke billig, men den skal holde verdien veldig bra på grunn av sin ikoniske 5-sylindrede motor. Praktisk er så bra som det kan være for en bil av denne størrelsen, noe som betyr at du egentlig ikke kan pakke så mye inn i TT, men hvis du kan passe inn i den, bør du være fornøyd.

Audi TT RS – Drivverket

Den Audi TT RS får en 2.5L turbocharged 5-sylinder motor med 400hp og 354lb-ft av dreiemoment.  Denne motoren er i stand til å skyve TT RS til 60 mph fra en stillstand på ca 3,5 sekunder som er superbil territorium raskt. Topphastigheten er begrenset til 155 mph, men hvis du tar begrensningen av, kan du nå hastigheter oppover på 175 mph.

  Vanlige problemer med Audi SQ5

Denne motoren er paret til en 7-trinns dual-clutch S-Tronic girkasse som passer godt til TT RS-karakteren. Bilen kommer også med dedikert lanseringskontroll som lar deg gjøre en 3,5-sekunders 0-60 mph tid. Kraften sendes til alle fire hjulene gjennom Audis proprietære Quattro AWD-system.

Effektivitet er kanskje ikke TT RS’s sterke drakt, men det er å forvente for en bil som kan gjøre 0-60 på 3-5 sekunder. Som sådan bør du forvente at bilen tilbyr opptil 30MPG på motorveien, noe som faktisk er anstendig med tanke på bilens tempo.

Audi TT RS – Design og chassis

Den Audi TT RS skiller seg fra en vanlig TT-modell fordi den får masse dedikerte Audi RS-oppgraderinger både inne og ute.  Utsiden er mye skarpere på grunn av et sporty kroppssett, et sett med lavprofilhjul, større bremser og en fast bakre spoiler. Interiøret er fullpakket med Alcantara, karbonfiber og aluminium. Bilen får også klassiske to Audi RS ovale eksosrør.

Når det gjelder kjøreopplevelsen, er TT RS virkelig balansert på grunn av et spesialbygget chassis. Fjæringen er stiv, men ikke altfor så, noe som betyr at bilen ikke kommer til å bryte ryggen.

Audi TT RS – Pålitelighet og vanlige problemer

Pålitelighetsmessig er TT RS anstendig, men bare hvis du opprettholder det godt nok. Deese bilene er faktisk høyt vedlikehold som det er tilfelle med nesten alle europeiske premium ytelse biler. Hvis du tar godt vare på dem, vil de vare lenge. På den annen side, hvis du ikke klarer å opprettholde det, kommer det til å bryte til slutt.

  Vanlige problemer med Audi A6

De vanligste TT RS-problemene du bør følge med på er relatert til motoren, overføringen, elektronikken, utstyret og økte nivåer av oljeforbruk.

Audi TT RS – Verdi og praktisk

Den Audi TT RS starter på rundt $ 75,000 som er omtrent $ 25,000 mer enn den vanlige TT-modellen. Imidlertid vil de fleste være enige om at TT RS er en mye bedre bil enn den vanlige TT. TT RS beholder verdien mye bedre enn inngangsnivå TT-modeller gjør mest på grunn av den 5-sylindrede turboladede motoren.

Praktisk er ganske begrenset til bilens kompakte størrelse, noe som betyr at den bare kommer med 2-dørs, 2-seters og relativt liten bagasjerom.  Bilen er også veldig lav til bakken, noe som er noe å huske på for de med svakere knær.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor raskt er Audi TT RS?

Den Audi TT RS er en veldig rask bil som betyr at det lett kan konkurrere med slike som noen superbiler. TT RS kan gjøre kvartmila på rundt 13 sekunder, noe som definitivt er et raskt tempo. TT RS er imidlertid den raskeste fra 0-60 mph, da den er i stand til å gjøre det på omtrent 3,5 sekunder. 3,5 sekunders 0-60 mph biler regnes som noen av de raskeste bilene på planeten.

Topphastigheten er begrenset til rundt 180 mph, men det er også ganske raskt. Gitt, det er virkelig ikke for mange steder på jorden hvor du kan utforske TT RS topphastighetsgrenser, bortsett fra den tyske motorveien.

  Vanlige problemer med Audi S8

Hvilken bil konkurrerer med Audi TT RS?

BMW M2-konkurransen er sannsynligvis den hardeste konkurrenten til Audi TT RS som den tilbyr enn inline 6-sylinder motor med 405hp.  Dette er nok for M2 å nå en 0-60 mph tid på ca 4.2 sekunder som er tregere enn TT RS, men det skyldes hovedsakelig det faktum at M2 er en bakhjulsdrevet bil.

M2 Comp er imidlertid rundt et sekund raskere på en kvart kilometer lang løpetur takket være den lavere vekten.  Disse to kan handle slag i flere dager, men helhetsinntrykket er at M2 er den mer førerfokuserte bilen mens TT RS er mer luksuriøs.

Hvorfor avvikler Audi TT RS?

Audi avvikler hele TT-serien fordi den ikke er så populær som den en gang var. Vi lever i en SUV / Crossover-epoke, noe som betyr at de fleste bilprodusenter er fokusert på å lage disse fordi disse selger mest.

Hvis du også legger elbiler til ligningen, innser du plutselig at det er lite eller ingen mening i å lage en kompakt 2-dørs sportsbil som ikke for mange mennesker er interessert i.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter