Best brukt BMW SUV

BMW X1 er den beste BMW SUV å kjøpe brukt.  X1 er en subcompact luksus SUV som er godt elsket på grunn av sin kraftige motor og ekstremt god BMW kjøreopplevelse. Bilen svekkes med rundt 50% etter 5 år, noe som gjør at mange mennesker kan ha råd til den brukt og fortsatt oppleve den høykvalitets BMW-kjøreopplevelsen.

BMW X1: En kraftig subcompact SUV

Den subcompact BMW SUV ble introdusert i 2008 på Paris Motor Show og utgitt på markedet i 2009. Det er en 5-dørs SUV med standard forhjulsdrift for bedre drivstofføkonomi og et firehjulsdriftsalternativ for bedre veigrep. Bilen er en av de bestselgende SUV-ene i USA, med gjennomsnittlig salg på rundt 20.000 enheter per år.

X1 er for tiden i sin femte generasjon siden lanseringen. Den er kjent for sine kraftige turboladede 3-sylindrede og 4-sylindrede bensin- og dieselmotorer, som produserer en hestekrefter på rundt 228. Bilen har et fantastisk dreiemoment, og den kan kjøre 0 til 60 mph på bare 6,3 sekunder.

BMW X1 er ikke engang for dyrt, sammenlignet med rivalen. Det koster rundt 37 400 dollar.

Rask avskrivningsrate

Dette er en luksuriøs SUV, og som alle andre luksusbiler opplever den også rask avskrivning. Dette er imidlertid gode nyheter for folk som ønsker å kjøpe en brukt X1. X1 mister 20 % av den opprinnelige verdien på bare ett år. I det andre året mister den rundt 29% av sin opprinnelige verdi, og i det femte året mister den rundt 50% av verdien.

  Er Volvo pålitelige bruktbiler?

Derfor kan du oppleve den luksuriøse og prestisjetunge kjøreopplevelsen til BMW for bare halvparten av prisen ved å kjøpe et 5 år gammelt kjøretøy. Du kan enkelt få en 2015 X1 for rundt $ 16,000 XNUMX. Det ville fortsatt være en veldig god tur, og sannsynligvis ha mange miles igjen på den.

Ting du bør vurdere før du kjøper

Det er ingen bil uten feil eller problemer. Hvis du ønsker å kjøpe en brukt BMW, bør du gjøre leksene dine. Det er mange områder av bilen å sjekke før du kjøper en brukt X1, for eksempel:

 • Kjørelengde
 • Oljepumpe
 • Tidskjede
 • Vakuumtetningssett
 • Bankende lyder
 • Bremsekloss
 • Utskifting av rotor

Tvilsom pålitelighet

Hvis du kjøper en bruktbil, bør du vite påliteligheten til merkevaren og bilmodellen. BMW har ikke veldig eksepsjonell pålitelighet score, kommer i 31st av 40 bil merker i form av pålitelighet. Dette betyr pålitelighet er BMWs kraftigste karakteristikk.

BMW er imidlertid fortsatt ikke det verste merket å kjøpe, og det er langt bedre enn mange andre merker som Jaguar eller Chrysler. BMW X1 har en JD Power pålitelighet score på 75 av 100. Dette er absolutt ikke så ille. Påliteligheten til en bil avhenger også av vedlikeholdskostnader, sikkerhetsfunksjoner og folks erfaring med bilen.

Billigere vedlikehold enn andre BMW SUVer

Vedlikeholdskostnaden for en bil er et viktig salgsargument. BMW X1 har den laveste vedlikeholdskostnaden hvis vi sammenligner den med andre BMW SUVer. Den årlige vedlikeholdskostnaden for X1 er rundt $ 915, som er over gjennomsnittet sammenlignet med andre biler, men er billigere enn andre BMW SUVer.

  Er en brukt Porsche Cayenne pålitelig?

Vedlikeholdet av en bil måles også ved å se på hvor mange ganger bilen trenger store reparasjoner. Disse store reparasjonene kan være veldig dyre, så det er enda viktigere å vurdere om du kjøper en bruktbil. X1 har en frekvensscore på 2,01, som igjen er lavere enn andre BMW-modeller.

5-stjerners sikkerhet

Sikkerhetsvurderingen til en bil er svært viktig i dag. Det er så mange raske biler, så du må vurdere å se på sikkerhetsfunksjonene før du kjøper en bestemt bil. X1 er fullpakket med standard BMW-sikkerhetsfunksjoner. X1 har en 5-stjerners vurdering når det gjelder sikkerhet. Standard sikkerhetsfunksjoner inkluderer:

 • Kollisjonsputer
 • Bremsehjelp
 • 4-hjuls ABS
 • Elektronisk stabilitetskontroll

En bestselger av en grunn

SUV har vært en bestselger BMW i det amerikanske markedet. Bilen fungerer godt i varme og kalde temperaturer. Stasjonen er veldig jevn og sporty, akkurat som alle andre BMW. Du kan enkelt få en 2017 X1 for halvparten av prisen i 2022. Lasterommet er også romslig og har en kapasitet på 58,7 kubikkfot.

Funksjonene er også akkurat som alle andre SUV-er, og interiøret er også det samme. På grunn av sin bedre form gir den enda bedre håndtering enn andre SUV-er. Derfor, hvis du ønsker å kjøpe en brukt BMW SUV, bør BMW X1 være i din vurdering.

FAQ

Hva er best brukte SUV-er?

SUVer er veldig populære for sine sporty og solide design. Den høye bakkeklaringen gjør at de kan gå hvor som helst med maksimal glatthet. De kan enkelt kjøpes brukt til en god pris. Dette er de mest pålitelige brukte SUV-ene:

 • Ford-ekspedisjonen 2015
 • Kia Sorento 2017
 • Buick Encore 2014
 • Toyota Highlander 2010
 • 2010 GMC Yukon
  Hvilket skinn bruker BMW? Er det ekte?

Hvorfor er SUV-er så populære?

SUVer ble opprinnelig introdusert for tøff bruk, og derfor hadde de et stort sporty design. Folk begynte å like disse designene på grunn av deres sporty utseende og høy bakkeklaring. Folk elsker dem også på grunn av deres høye praktiske. De kan brukes hvor som helst for å bære folk og mange av sine eiendeler.

Mange SUV-er har alternativer for firehjulsdrift. Dette alternativet med firehjulsdrift gjør at bilen kan gjøre off-roading eller klatre bratte overflater. Selv om du ikke skal off-roading, førersynlighet er mye bedre i SUVer og sjåfører føler seg tryggere på veien.

Har SUV-er mange problemer?

Hver bil har problemer, inkludert SUV-er. Noen vanlige klager folk har om SUV-er er:

 • Dårlig drivstoffeffektivitet
 • Dyrere enn andre biler
 • Krever mer vedlikehold enn andre mindre biler
 • Mer tilbøyelig til å ha rollovers på grunn av høy bakkeklaring
 • Dårlig for miljøet

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter