Er BMW gode biler?

BMWs er dyre å vedlikeholde. Det er et stigma bak å kjøpe brukte BMWs fordi de bryter lett og koster mye å betjene. Så hvorfor fortsetter folk å kjøpe dem? Hvis du stiller dette spørsmålet, har du sannsynligvis ikke kjørt en BMW før. BMWs føles fantastiske bak rattet. De lover deg kjøreglede, og det er det du får.

Hvem er BMW-en til?

BMWs er en god blanding av luksus og hastighet, av komfort og sikkerhet. De fleste BMW-sjåfører bytter ikke bil med mindre de oppgraderer BMW-en til neste modell, uansett hvor mye det koster dem å vedlikeholde den.

Selvfølgelig kan BMWs være en god passform for en person og ikke riktig for en annen. Liker du fart? Leter du etter en uforglemmelig opplevelse som er noe mer enn bare å kjøre? Hvis du er det, kan du ha funnet bilen din.

Til tross for at de er kostbare og ganske mer upålitelige enn andre merker, er BMWs raske og føles som om du driver et dyr. BMW har blitt et synonym for makt, og det er det merkevaren utnytter.

Å kjøre en BMW kan bare være vanedannende. Selv om det kommer med marginal pålitelighet, gir en BMW moro og ytelse som ingen andre merker gjør, og du kan egentlig ikke sette en prislapp på erfaring. I 2020 ble BMW 3-serien rangert som den mest elskede bilen i Storbritannia, av AutoTrader.

Mange undersøkelser viser at de fleste forbrukere kjøper BMW som statussymbol først, og for kraften det bringer som en sekundær grunn. En BMW er ikke bare et middel for transport, så hvis du bare leter etter en bil å pendle til jobb, er en BMW sannsynligvis ikke noe for deg.

  Hvilken er bedre, BMW sDrive eller xDrive?

Teknisk sett, er BMWs verdt pengene?

Helt nye BMWs

BMWs er definitivt en av de mest overprisede og kostbare å vedlikeholde kjøretøy der ute. For langt mindre penger kan du få modeller som gir deg dobbelt så mange funksjoner og komfort. Merket selger kjøretøyene sine på en ganske større fortjenestemargin sammenlignet med andre produsenter. Det eneste unntaket er Porsche.

På den annen side er BMW avhengig av en uhyggelig motor, fjæring, håndtering og en perfekt kjørestilling. Bak rattet føler du deg klar til å kjøre.

Erfarne sjåfører rapporterer ofte hvordan de får følelsen av en BMW mye raskere enn følelsen av andre biler. Videre oppgir de også at de føler full kontroll over kjøretøyet mye mer enn andre merker.

Deler og service er veldig dyre, så glede kommer til en pris. De fleste BMWs kjøres til de når 120,000 til 200,000 miles. Selvfølgelig krever det en god mengde service og riktig vedlikehold. 

Brukte BMWs

Brukte BMWs har et dårlig rykte for å stadig bryte og koste for mye å reparere. Dette er ikke tilfelle med alle biler. Hvis du forhåndsbetaler en mekaniker for å bli med deg for å inspisere kjøretøyet du kjøper, kan du faktisk få mye.

Pre-eide BMWs kommer til en meget nedsatt pris og kan fortsatt tilby deg samme nivå av tilfredshet og adrenalin en ny BMW kan. Ja, det er fare for å bli etterlatt på veien med behovet for å bli tauet, men det avhenger i stor grad tilstanden til den brukte bilen din og hvor du kjøpte den fra.

  Er BMW bakhjulsdrevne biler gode i snø?

Noen eiere har rapportert å måtte betale mer for reparasjoner enn for selve kjøpet av deres forhåndseide BMW. Det dårlige ryktet om å stadig bryte er selvfølgelig overdrevet, men det eksisterer av en grunn.

De best brukte BMW-modellene

Hvis du er ute etter kjøreglede til en nedsatt pris, se på gode pålitelige BMW-modeller, og kjøp fra en pålitelig selger ved hjelp av en mekaniker som kan evaluere tilstanden til kjøretøyet. De mest pålitelige BMW-modellene å kjøpe brukt er:

  • BMW 3-serien 2006-2011
  • DEN 2010-2016 BMW 5-serien
  • BMW 3-serien fra 1996-2006 – Denne modellen har hendene ned den mest skuddsikre motoren.

Bortsett fra å velge riktig modell, tar sikte på å kjøpe en bil som har rundt 130 000 miles eller færre. Også, på en generell merknad når du kjøper et gammelt kjøretøy, se etter en bil som har blitt kjørt mer på motorveien enn i byen, siden 10,000 miles i byen bærer et kjøretøy ned i samme tempo som 25,000 miles utenfor byen og på motorveien.

Spørsmål og svar om vedlikehold av din BMW

Bør jeg kjøpe en brukt BMW med mer enn 100,000 miles?

Prøv å unngå å kjøpe brukte BMWs med en kjørelengde på mer enn 80,000 miles. Brukte BMWs tilbyr ofte ganske god verdi til sine andre og tredje eiere, men hvis de har blitt drevet aggressivt i mer enn 80,000 MILES, har de en tendens til å trenge mye oppmerksomhet og service.

  Hva er BMW-serien forskjeller?

Hvor mange kilometer kan en BMW kjøres?

Hvis en BMW vedlikeholdes, vedlikeholdes og ikke kjøres altfor aggressivt, kan den vare helt opp til 300.000 miles. Det er noen modeller som til og med kan vare 400 000 miles, som E30 BMW med M20B27-motor, som mange har merket for å være skuddsikre. I dag kjører de fleste nye BMWs hvor som helst mellom 80,000 og 120,000 miles.

Er Audis billigere å vedlikeholde enn de fleste BMWs?

Helt nye Audis koster i gjennomsnitt rundt $ 12,000 XNUMX å bli opprettholdt for de første 10 årene av eierskapet. Mens BMWs gjennomsnitt rundt $ 18,000 for de første 10 årene som er 50% mer. Det er få biler som koster like mye som en BMW å vedlikeholde, inkludert Volvos, Cadillacs og Mercedes.

Hva er de vanligste problemene som BMW-sjåfører støter på?

I BMWs er det som bryter oftest motorkjølesystemet, noe som kan føre til at motoren varmes opp. Dette er vanligvis den dyreste reparasjonen du trenger, men andre mindre ulemper, for eksempel oljelekkasjer og rattvibrasjoner, er også ganske vanlige. Hvis du ser en oljelekkasje under DIN BMW, sørg for å besøke en mekaniker så snart som mulig, da skaden på motoren kan være alvorlig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter