Hvorfor ikke kjøpe en BMW

BMW har vært et ikon for ytelse og ren kjøreglede gjennom årene, men det har vært et stigma rundt BMW-sjåfører i evigheter, og store fordommer om at merkevaren bryter lettere enn andre. Er det sannhet i dette? Ja, til en viss grad.

En av de viktigste grunnene til ikke å kjøpe en BMW er eierkostnader, sammen med oljelekkasjer, og alle feilsensorene BMW har installert i nyere modeller. BMWs er dyre å kjøpe og dyre å vedlikeholde.

De viktigste grunnene til ikke å kjøpe en BMW

BMWs er ikke for folk som holder seg til bilene sine lenge

Hvis du er en person som liker å kjøre samme bil i årevis, og hvis ingenting er galt med den for å beholde den så lenge den kjører, er BMW absolutt ikke noe for deg. Det er en grunn til at BMW setter en garantidekning på bare 4 år eller 50,000 miles, som er knapt nok for de fleste sjåfører siden du kan dekke 50,000 miles på mindre enn to år hvis du er på veien hver dag.  BMW-biler er beryktet for å bryte når de er utenfor garantien.

Nye BMW-biler er ikke hva merkevaren en gang var

BMW har mistet mesteparten av de gamle skolebilentusiastene som fører til suksess i gamle dager. BMW pleide å handle om ren ytelse på veien og har litt skiftet mot luksus gjennom årene.

BMWs styring har blitt nummen, og det er flere hjelpefunksjoner enn faktisk kjøring som skjer på veien. Uavhengig av et bredt spekter av modeller, bare et par fortsatt bære den gamle ånden av BMW. Dessverre er de ikke så massivt produsert og er vanskeligere å få tak i.

  Hvilket skinn bruker BMW? Er det ekte?

Dyre pakker

Hvis du ønsker å kjøpe en bedre oppgradering for bilens radio, må du betale en stor sum for den. Og for at BMW skal tillate at det skjer, må du også forhåndskjøpe en hel komplett pakke. Pakken er ikke relatert til funksjonen du ønsker, men kreves av systemet deres for at du skal låse opp alternativet for å kjøpe det du ønsket i utgangspunktet.

Til slutt kan du ende opp med å betale over $ 2,000 i en ekstra kostnad for radioen du ønsket å få i bilen din.

BMW har en av de høyeste eierkostnadene

Den gjennomsnittlige 10-års kostnaden for å eie en BMW er anslått til å være litt over $ 18,000. Det er ikke uvanlig å betale mellom $ 1,000 og $ 2,000 per reparasjon hos din lokale mekaniker med noen få måneder, spesielt hvis du har kjøpt et forhåndseid BMW-kjøretøy.

Noen BMW-modeller gjennomsnittlig $ 1,000 årlige reparasjonskostnader, noe som gjør dem litt billigere å vedlikeholde, men det er fortsatt en stor sak for de fleste.

Mange bil pålitelighet rangering tjenester rangere BMW i 30th av 32 bil merker når det gjelder pålitelighet på veien. Det er mange vanlige problemer som oppstår i de fleste BMWs. BMW står kanskje ikke akkurat for å bryte lommeboken min, men dette er scenariet i noen tilfeller. De fleste biler i 3- og 5-serien som er utstyrt med sekssylindrede motorer, er noe beryktet for sine sviktende kjølesystemer som lekker og brister ganske ofte.

Avskrivninger og gasskostnader

BMW avskriver raskere enn noe annet kjøretøy på veien. Det kan være mer enn en grunn til det, men det er et faktum at etter å ha kjøpt en BMW, mister den en stor del av sin opprinnelige verdi med en gang. Du kan finne brukte BMWs som har blitt kjørt bare i noen få miles som koster 60 prosent av bilens opprinnelige pris.

  Er det billigere å kjøpe en BMW i Tyskland?

Det er et stigma rundt disse bilene, og ingen er villige til å betale hele beløpet for en brukt BMW. Kanskje potensielle kunder påvirkes av omdømmet rundt BMW-sjåfører – aggressiv kjøring og lite eller ingen vedlikehold.

Enten dette er sant eller ikke, har det definitivt gitt et treff på prisen på brukte BMWs siden det er mange nye sjåfører som er ivrige etter å hoppe på veien på et kraftig kjøretøy, og de velger BMW. Uerfarne sjåfører betyr dårlig vedlikehold.

Hva er en god gjennomsnittlig kilometer per gallon (mpg) å se etter når du kjøper et kjøretøy? Det er et diskutabelt spørsmål, men de fleste eksperter vil si at 50 – 60 mpg er flott. Vel, gjennomsnittet for BMW er 36 med de nyere kjøretøyene, ifølge deres offisielle dokumenter. Men i virkeligheten vil de fleste BMWs gi deg en gjennomsnittlig mpg på 28-29 i byen og opptil 32 på motorveien.

Elektriske problemer – sensorer og vinduer

Nyere modell BMWs er beryktet for sine elektriske sensorfeil, så vel som vinduer og lysdioder som svikter. Feilene er ikke begrenset til fancy sensorer, gadgets og elektronikk. Noen ganger nekter enkle ting som dører, vinduer og håndtak å fungere på noen modeller.

Kjøpe en brukt BMW

Hvor lang tid tar en BMW å nå punktet uten reparasjon?

De fleste eldre BMW-modeller kan vare minst 20 år til de når poenget med å være utenfor reparasjon. 1990- og 2000 – 2006 BMW 3-serien er utstyrt med svært pålitelige motorer, og utvilsomt med riktig vedlikehold kan disse kjøretøyene vare mer enn 20 år, enda mer enn 30 ved noen anledninger.

  Beste BMW for en første bil

På den annen side, hvis du kjører en BMW X5 med en 330D 3.0 dieselmotor, vil du mest sannsynlig oppleve turbofeil både i garanti og utenfor.

Etter hvor mange miles begynner BMW-biler å ha problemer?

Det største problemet med BMW-biler de siste årene har vært kjølevæskesystemene deres. Selv om det består av flere deler, kan alle bryte, og ende opp med et behov for utskifting.

Generelt kan de fleste BMW-modeller vare mellom 80,000 og 120,000 miles før du trenger en større reparasjon, men selvfølgelig, som i stor grad avhenger av servicenivået og regelmessig vedlikehold.

Hvilken kjørelengde bør jeg se etter når jeg kjøper en brukt BMW?

Når du kjøper en brukt BMW, må du sørge for å ha en god ide om hvor godt vedlikeholdt kjøretøyet er. Hvis den har nådd mer enn 100 000 miles uten store problemer, kan du forvente en snart, men det kan også være et tegn på godt vedlikehold. På en generell merknad, prøv å kjøpe et kjøretøy med under 80,000 miles på den.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter