Best brukt BMW X3 å kjøpe

BMW X3 opprinnelig startet som den mindre versjonen av BMW X5, tre generasjoner siden. Verdensomspennende trender har ført til at 2020-modellene har blitt mye mer populære enn deres opprinnelige basismodell for 20 år siden.

Hvis du er ute etter en god brukt BMW X3, hva du ønsker er pålitelighet, holdbarhet og komfort. Modellene fra 2014 – 2017 passer alle til kriteriene med solide drivlinjer og et rykte for kjøretøy av høy kvalitet. Få sjåfører har rapportert om alvorlige feil, selv etter å ha bestått bilens garanti.

DEN BMW 2014 X3

Andre generasjon BMW X3 2014 har vist seg å være en pålitelig bil gjennom årene. Denne familien SUV tilbyr en bred hytte, god benplass, god hodeplass og en veldig solid motor. Du kan forvente ytelsen du vanligvis ville gjort fra en BMW, og den leverer.

Motormuligheter

Begge motorvalgene til 2014 X3 er gode, selv når de kjøpes brukt. Den kommer i en fire-sylindret 2,0-liters turboladet motor, samt en xDrive35i, en 3-liters inline-6. Den 2-liters motoren sjelden lider noen feil og bringer en misunnelsesverdig drivstofføkonomi for en BMW. Den 3-liters er også et godt valg, men har en litt verre drivstofføkonomi.

Begge disse motorene er holdbare nok til å drive et brukt kjøretøy og fortsatt være pålitelig.

Den firesylindrede motoren går fra 0 – 62 mph (0-100km/t) i 6.8 sekunder, og får en gjennomsnittlig estimert drivstofføkonomi på 21 mpg i byen og 28 mph på motorveien.

  Lager BMW en firehjulsdrevet bil?

Den 3,0-liters turboladede motoren imponerer derimot med 300 hestekrefter under hetten, og med samme åtte-trinns automatgir kan den nå fra 0 – 62 mph på bare 5,6 sekunder.

Den gjennomsnittlige estimerte drivstofføkonomien til det større motoralternativet er 19 mpg i bytrafikken og 26 mpg på motorveien, som er rimelig lavere enn den mindre motoren og var forventet. Mer kraft kommer ofte til prisen på dårligere drivstofføkonomi.

Interiøret i BMW 2014 X3

Interiøret i BMW overgår alle forventninger. Med sine komfortable skinnseter er det et godt kjøretøy for både lengre turer og humpete turer litt utenfor veien.

Lær, metall og tre brukes i en luksuriøs kombinasjon, noe som gir hytta en forhøyet følelse. Ikke bare det, men baksetet er ganske rikelig og romslig, og bagasjerommet er stort nok til å passe bagasjen til en familie på fire.

IDrive-elektronikkgrensesnittet er utstyrt med en Bluetooth-telefontilkoblingsenhet og verdsetter lyden av et 12-høyttaler lydsystem. Ekstra lydinngang samt en iPod- og USB-lydkontakter kan hjelpe deg med å lytte til favorittmusikken din.

Funksjoner av BMW 2014 X3

Førerassistanse er tilgjengelig i X3 og opererer gjennom parkeringssensorer foran og bak, samt et ryggekamera for å hjelpe sjåføren når du parkerer eller går bakover.

Funksjoner som auto-dimming speil, cruise kontroll, auto frontlykter, vindusviskere og en automatisk klimakontroll er ting du normalt forventer av en luksus SUV. Alle disse og mange andre er dekket av X3.

Avhengig av ditt valg, hvis du kjøper en premiumpakke brukt X3, vil du mest sannsynlig støte på en av disse funksjonene som var tilgjengelige som et tillegg til det første kjøpet: forsetet fireveis lumbalestøtte, nøkkelfri inngang og tenning, oppvarmede forseter og ratt, en smarttelefonapp og satellittradio.

  Er en brukt Volvo en god bil?

Hvor trygt og pålitelig er en gammel BMW 2014 X3?

Standardversjonen av 2014 X3 leveres med kollisjonsputer i forsetet og kollisjonsputer i full lengde på alle sider. Det forbedrer passasjerenes sikkerhet ytterligere gjennom bruk av hodebeherskelser, bakke nedstigningskontroll og stabilitetskontrollfunksjoner. Det inkluderer også antilock skivebremser, og automatisk bremsetørking, noe som er veldig nyttig når det regner.

Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) testet X3 og ga den høyest mulig vurdering for sikkerhet for alle frontal-offset, takstyrke og sidekollisjonstester. Forbrukerrapporter ga også X3-modellene 2014 og 2017 4 ut 5 når det gjelder pålitelighet, som er langt over gjennomsnittet.

Konkurrenter i segmentet BMW X3

Sammenlignet med konkurrentene som Mercedes GLK350 og Audi Q5, bmw X3 har en mer rikelig og kvalitet interiør. På den annen side er det mindre drivstoffeffektivt siden motstykkene kommer i diesel og til og med hybridalternativer. Til tross for å være et litt dyrere valg, er BMW X3 på toppen av spillet i segmentet og anbefales ofte over konkurrentene av en grunn.

Mer om BMW X3

Hvor dyrt er BMW X3s å vedlikeholde og eie?

Den gjennomsnittlige kostnaden for en BMW X3 reparasjon er anslått til å være mellom $300 og $420. Avhengig av hvor alvorlig skaden eller feilen er, BMW X3 reparasjoner har en tendens til å variere fra så lite som $ 100, helt opp til $ 5000 for drivlinje problemer. Oljeskift vil mest sannsynlig være den vanligste servicen du trenger å gjøre, som de fleste biler.

  Hvorfor er brukte Porscher så billige

Hva er forskjellen mellom BMWs X3 og X5?

Hovedforskjellen mellom de to modellene er ren størrelse. X5 er litt dyrere, men er et større kjøretøy totalt. BMW X3 er mindre og koster mindre, men det mangler ikke kraften og luksusen som BMW-merket står for.

X3 er et mye mer komfortabelt pendlingskjøretøy for bybruk enn BMW X5, siden det er mer manøvrerbart og enklere å parkere.

Hvor mange miles varer de fleste BMW X3-er?

Kjørelengden kjøretøyet ditt kan nå før det ikke lenger er bra for bruk, avhenger hovedsakelig av hvordan det har blitt kjørt og hvor ofte det har blitt vedlikeholdt og vedlikeholdt. De fleste BMW X3-er kan nå helt opp mellom 200,000 og 250,000 miles, hvis de har blitt riktig vedlikeholdt og drevet ikke-aggressivt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter