Er Ford Focus Ecoboost en god bil?

Ford Focus Ecoboost

Ford Focus Ecoboost er en kompakt bil med eksepsjonelle funksjoner. Dessuten er det litt forskjellig fra Ford Focus, da det kommer med en turboladet bensinmotor laget av Ford. I tillegg er det forskjellige Ford Focus Ecoboost-motorer , inkludert 2,3-liters, 1,6-liters, 1,5-liters og 1,0-liters motorer. Men er Ford Focus Ecoboost en god bil?

Ford Focus Ecoboost er en fantastisk bil for folk som søker etter en morsom hatchback eller sedan å kjøre. Det er også komfortabelt, pålitelig, drivstoffeffektivt og enkelt å vedlikeholde. Tvert imot er den ikke egnet for personer som leter etter en høy ytelse, luksuriøs eller raskere kompakt bil.

Historien om Ford Focus Ecoboost

Ford Focus er en kompakt bil laget av Ford. Mens Ford Focus har vært i produksjon siden 1998 til dags dato, startet Ford Focus Ecoboost produksjonen i 2009 til dags dato. Merk at det tradisjonelle Ford Focus ikke er utstyrt med Ford EcoBoost-motoren som startet produksjonen i 2009.

I motsetning til den tradisjonelle naturlig aspirerte Ford Focus-motoren, tilbyr Ford Focus EcoBoost-motoren bedre drivstoffeffektivitet og færre klimagassutslipp. Tvert imot produserer den samme kraft og dreiemoment som den naturlig aspirerte Ford Focus-motoren.

Det er også viktig å merke seg at Ford Focus EcoBoost kommer i enten en sedan eller hatchback-alternativ. På toppen av det er Ford Focus i sin fjerde generasjon, noe som betyr at det er flere brukte Ford Focus-modeller å velge mellom.

Funksjoner av Ford Focus Ecoboost

Utseende

Selv om Ford Focus EcoBoost har en oppgradert motor, er den fortsatt en Ford Focus. Dette betyr at den kommer med en stilig og moderne design. Den kommer også med høyteknologiske funksjoner som gjør det morsomt å kjøre. Interiøret er romslig og det samme er hytta. Men som forventet er materialene ikke high-end sammenlignet med de fleste av konkurrentene.

  Ford Fusion hybrid pålitelighet

Prestasjon

Til tross for at den ikke er veldig kraftig, tilbyr Ford Focus EcoBoost anstendig ytelse. Den har flere motoralternativer å velge mellom, inkludert 1,0-liters, 1,5-liters, 1,6-liters, 2,0-liters og 2,3-liters motorer. Som forventet er den kraftigste motoren 2,3-liters motoren. Den leverer maksimalt 280 hk og 310 lb-ft dreiemoment.

Imidlertid er den mest populære Ford Focus EcoBoost-motoren eller -modellen den 1,0-liters motoren som leverer maksimalt 125 hk og 125 lb-ft dreiemoment. Den best presterende bilen i linjen er Ford Focus ST 2.3 EcoBoost-modellen som har en topphastighet på 155 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 på 5,7 sekunder.

Komfort og lasterom

Enten du velger Ford Focus EcoBoost sedan eller hatchback, vil du fortsatt få utmerket hytte- og lasteplass. Likevel er hatchbacken mer praktisk, da den tilbyr mer lasteområde. På samme notat er sedan en firedørs bil, mens hatchback er en fem-dørs bil. Begge bilene har fem seter, noe som gjør dem til en fin familiebil.

Drivstoffeffektivitet

Alle Ford Focus EcoBoost-modeller er mer drivstoffeffektive enn det tradisjonelle Ford Focus. Den 1.0-liters modellen har en EPA-vurdering på 30 mpg i byen og 40 mpg på motorveien, mens 2.0-liters har en vurdering på 22 mpg i byen og 30 mpg på motorveien, og til slutt har 2.3-liters motoren en vurdering på 19 mpg i byen og 26 mpg på motorveien.

  Ford Edge pålitelighet

Pris

Ford Focus EcoBoost er en fin, komfortabel og pålitelig bil, men den er også rimelig. Den kommer med en basispris på rundt $ 22,500 XNUMX, men prisen skyter opp hvis du velger high-end trim, for eksempel Titan-trim, som kan koste over $ 23,500, avhengig av hvor du befinner deg og tilleggene dine.

FAQ

Er det verdt å kjøpe en Ford Focus Ecoboost?

Ja, Ford Focus Ecoboost er en god investering å ha. Dette er fordi det presterer enestående, det er morsomt å kjøre, og også veldig behagelig. På toppen av det er Ford Focus Ecoboost veldig praktisk, da den kommer med fem seter og god lasteplass. Det er også veldig økonomisk og avgir færre gasser i miljøet.

Hva er de vanlige problemene med Ford Focus Ecoboost?

Hvis du planlegger å skaffe deg en brukt Ford Focus Ecoboost-modell , er det viktig å identifisere noen av de vanlige problemene du vil støte på. Noen av disse inkluderer kjølesystemproblemer, karbonoppbygging, oljelekkasjer, overoppheting av motoren, clutchglidning, drivstoffinjektorproblemer, lavtrykks drivstoffpumpe og mye mer.

Hvor lenge varer Ford Focus Ecoboost ?

Ford Focus Ecoboost er en av de mest holdbare kompakte bilene på markedet. Med riktig pleie og vedlikehold bør denne bilen vare over 250 000 miles. Noen brukere har rapportert at de klokker over 250 000 miles. Vær oppmerksom på at Ford Focus Ecoboost-modellen med 1,0-litersmotoren varer lenger enn 1,6-litersmodellen.

Hvor fort går Ford Focus Ecoboost?

Som de fleste kompakte Ford-modeller er Ford Focus Ecoboost også ganske treg. Dette er fordi den kommer med en toppfart på 121 mph, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på 11,1 sekunder, noe som er ganske mye tid. Så hvis det er hastigheten du leter etter, kan du vurdere å få en raskere kompakt bil.

  Vanlige problemer med Ford Puma

Hvis du er klar til å bruke, kan du gå for høy ytelse Ford Focus ST 2.3 EcoBoost modell som gir en maksimal hastighet på 155 mph og kan akselerere fra 0 til 60 mph i 5.7 sekunder.

Etter hvor mange miles begynner Ford Focus Ecoboost å få problemer?

Ford Focus Ecoboost har en av de mest pålitelige motorene på markedet. Derfor, med riktig omsorg og vedlikehold, bør denne bilen dekke minst 80,000 MILES før den begynner å oppleve problemer. Likevel, hvis du eier en Ford Focus Ecoboost-modell med en 1.6-motor, kan du forvente at denne bilen utvikler problemer litt raskere enn andre enheter.

Avsluttende tanker

Generelt er Ford Focus Ecoboost en godt designet, komfortabel og morsom bil. Det er også drivstoffeffektivt og enkelt å vedlikeholde. Men som de fleste Ford-modeller kommer denne kompakte bilen også med flere problemer som interesserte kjøpere må vite om. Men hvis brukerne tar godt vare på bilen og fulgte planlagte vedlikeholdstjenester, vil bilen ikke ha mange problemer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter