Er Porsche-skinn ekte 

De fleste luksusbiler er utstyrt med skinnseter. Men før du bruker dine hardt opptjente penger på en bil, er det viktig å finne ut om det er ekte lær eller syntetisk lær. Men kommer Porsche med ekte skinnseter? 

Ja, Porsche-skinn er 100% ekte. Porsche er blant de få luksusbilene med ekte skinnseter. Merket tilbyr biler med fullkornet skinn med mulighet for å velge mellom Nappa eller Natur lær. Likevel er Porsche Natur Leder deres eksklusive fabrikkoppgraderingsalternativ. 

I likhet med Audi og andre luksusbiler med ekte skinn, henter Porsche sitt skinn fra storfe i tempererte klima på grunn av kvaliteten gjemmer seg hentet fra slike steder. Skinnene i tempererte områder er tykkere og mer holdbare med færre problemer. 

Du kan imidlertid fortsatt finne syntetisk lær i noen Porsche-modeller. I motsetning til mange luksusbiler med ekte skinn, tilbyr Porsche sitt skinn i forskjellige farger. Så du kan enkelt velge et skinn som samsvarer med biltemaet ditt eller dine preferanser. 

Hvorfor bør du velge ekte lær fremfor syntetisk lær?

Det er ubestridelig at både ekte skinn og syntetisk skinn har sine fordeler og ulemper. Imidlertid oppveier proffene i ekte skinn de av syntetisk lær. Det er en av grunnene til at ekte skinn er mye dyrere enn syntetisk lær. 

Ekte skinn gir en mykere følelse enn ekte skinn. Dessuten er ekte skinn mer behagelig enn syntetisk lær. Dessuten gir det også en veldig behagelig aroma til bilen din som får den til å se naturlig ut. På toppen av det er det det beste under ekstreme forhold. 

Hva er de viktigste likhetene mellom Porsche og Audis ekte skinnseter?

Det er flere ting som biler med ekte skinnseter, som Audi og Porsche har til felles. Noen av disse inkluderer: 

  Er en Boxster en fattig manns Porsche?

Ekte skjul 

Porsche og Audi bruker ekte lær fra skinnene til ekte dyr. Dessuten foretrekker de vanligvis kuskinn, noe som er mer holdbart og tykkere enn de fleste huder. Etter å ha anskaffet seg skinnet, tester både Audi og Porsche disse skinnene for å se om de holder seg godt opp mot slitasje. 

Beskyttende lagdeling 

I motsetning til syntetisk lær eller lær, har ikke naturlig skinn fargestoffer eller belegg. Syntetisk lær krever denne kappen eller fargestoffet for å få det til å se naturlig ut. På den annen side bruker Audi og Porsche vanligvis klare belegg for å hjelpe skinnet med å beholde sitt naturlige utseende, tekstur og ekte skinnfølelse. 

Høye startkostnader

Begge disse bilene henter skinnet sitt fra visse klima for å sikre at de får den beste kvaliteten. Bortsett fra å skaffe ekte skinn fra bestemte klima, har disse merkene også spesielle laboratorier som kjører tester på hvor godt skinnet holder opp over tid. 

Siden det virkelige skinnet som brukes av både Audi og Porsche må outsources fra bestemte steder og gjennomgå alvorlige tester i et laboratorium, driver dette kostnadene for deres virkelige skinn trims opp. Derfor har Audi- og Porsche-biler med ekte skinn en tendens til å være dyrere enn de med syntetisk lær. 

Høye vedlikeholdskostnader 

En annen likhet som Audi og Porsche deler når det gjelder ekte skinnseter, er kostnaden for vedlikehold. En av de mest utfordrende delene med å eie en bil med skinnseter er kostnaden for vedlikehold. 

Skinnseter trenger seriøst vedlikehold for å holde sitt virkelige naturlige utseende, tekstur og følelse. Derfor tilbyr de fleste bilmerker med skinnseter en slags beskyttende lag. Det kan være en klar frakk som diskutert tidligere eller et kraftig syntetisk lag. 

  Hvilken er bedre, Porsche Boxster eller Cayman?

FAQ

Bortsett fra Porsche, hvilken bil tilbyr ekte skinnseter?

Mange luksusbiler hevder å tilby ekte skinn, men bare noen få gjør det. Bortsett fra Porsche, er Audi et annet luksusmerke som tilbyr 100% ekte skinnseter. Merk at alle Audi biler er fullt utstyrt med 100% ekte skinn. I likhet med Porsche henter Audi også lærkjøttet sitt i tempererte områder. 

Men i motsetning til skinnet i Porsche, er Audis ekte skinn betydelig slitesterkt, av høy kvalitet og luksuriøst. Audi-skinn er litt bedre enn Porsches skinn på grunn av de avanserte solingsmetodene som Audi bruker. Denne metoden kalles vegetabilsk soling. 

Hvilken Porsche leveres med syntetiske skinnseter? 

Selv om de fleste Porsche-modeller har ekte skinnseter, kommer noen modeller som Porsche 911 GT3 RS med et Alcantara-interiør. Dette materialet er bedre utseende enn ekte skinn, og det beholder ikke flekker. Dessuten kommer Alcantara-materiale i flere farger enn ekte skinn. 

Tvert imot er Alcantara ikke mer holdbar enn ekte skinn. I tillegg kan dette materialet være uutholdelig i varme klima. Sist, men ikke minst, tilbyr det ikke samme komfort som lær. 

Hvilke bilmerker har i nærheten av ekte skinn, men det er ikke ekte?

Audi og Porsche kan ha ekte lær, men noen biler kan også skryte av nesten ekte skinn. Vær oppmerksom på at selv om disse bilene ikke har ekte skinn, er skinnet nesten 100%. Disse bilene inkluderer Volvo med ca 98% ekte skinn, BMW med 80% ekte skinn, og Lexus med ca 79% ekte skinn. 

  Bruker Porsche VW-motorer?

Hva er noen av tilbakeslagene til ekte skinn?

Til tross for at ekte skinn har mange proffer, er det også viktig å vite noen av utfordringene du sannsynligvis vil møte. For eksempel absorberer ekte skinn søl og smuss. I tillegg er dette skinnet lettere å klø på, og det er derfor det er viktig å ha et slags belegg for å beskytte det. 

Med slike tilbakeslag foretrekker noen mennesker syntetisk lær, da det ikke er porøst som ekte skinn. Så ting som drinker og søl vil ikke være til bry. I tillegg er syntetisk lær billigere og også lettere å vedlikeholde. 

Hvilken type lær brukes i Porsche?

Porsche bruker vanligvis fullnarvet Nappa-skinn. Dette skinnet er normalt hentet fra Tyskland og Østerrike og valgt under et strengt kriterium. Legg merke til at skinnet er hentet fra kjøligere klima i dette området, slik at de kan oppnå et tykkere og bedre kvalitet skjul. 

Konklusjon

Generelt er Porsches skinn 100% ekte. Men selv om de fleste Porsche-modeller kommer med ekte skinn, har noen Porsche-modeller ikke ekte skinn, men syntetiske skinnseter. Vær oppmerksom på at modellene med ekte skinn har en tendens til å være dyrere enn de uten ekte skinn. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter