Er Renault Captur en god bil?

Renault Captur

Renault Captur er en kompakt crossover-SUV designet for å tiltrekke seg kjøpere med sitt utseende, utstyr, rimelig pris, rimelige driftskostnader og praktiske egenskaper. Det ligger i det mest konkurransedyktige segmentet i dagens marked, noe som betyr at det må være en virkelig god bil for å lykkes, så er Renault Captur en god bil?

Kort sagt, ja, Renault Captur er faktisk en veldig god bil, men hvis du vil ha det lange svaret, må du holde deg rundt og lese denne artikkelen. Vi vil fortelle deg mer om Captur som inkluderer alle motorer, design, praktisk, kjøreopplevelse, pålitelighet, priser og praktisk.

For å fullføre det hele, vi kommer også til å diskutere sin sikkerhet og hvordan det stabler opp mot noen av sine argeste rivaler. Vi kan si at Renault Captur er en utrolig populær bil i Europa som Renault er å skifte disse som gale.

Dette er sant fordi Renault tilbyr en godt avrundet pakke som ikke ofre det som er kjent for å tiltrekke seg økonomi kjøpere mest. Så, hvis du ønsker å vite mer om Captur, og potensielt til og med kjøpe en, sørg for å lese denne artikkelen for å finne ut hvorfor du bør kjøpe det!

Drivlinjen

Den første generasjonen Captur tilbyr enten bensin-eller dieselmotorer, mens den andre generasjonen Captur tilbyr bare bensinmotorer med et tillegg av en enkelt hybrid modell som godt. Bensin motorer spenner fra den minste 0.9 L 3-sylindrede som knapt presse mer enn 90hp og gå hele veien opp til den kraftigste 1.4 L inline 4-sylindrede motorer med 150hp som også er de beste bensinmotorer du kan kjøpe.

  Vanlige problemer med Renault Captur

Den 1. gen Captur tilbyr også et par diesel varianter som godt, og alle er basert på den samme 1.5 L dCi motor som tilbyr mellom 90hp og 110hp. Til slutt, vi trenger også å snakke om den nyeste hybrid 1.6 L Captur som tilbyr 160hp og er den kraftigste, og sannsynligvis mest fornuftig motor du kan kjøpe for en bil som Captur.

Entry-level modeller kommer med manuelle girkasser, mens høyere-end modeller kommer med en 6-trinns automatisk som passer bilens karakter veldig godt. Forhjulsdrift er det eneste alternativet for Fange mens drivstoffeffektivitet er vurdert til rundt 60MPG for dieselmotorer, 150MPG for hybrid, og 40MPG for mindre bensin-modeller.

Design og kjøreopplevelse

Utvendig design av Captur er skarp og virkelig moderne, spesielt hvis du går for en høyere-end modell som får kult utseende utvendig svart trim og skarpe LED-frontlykter. Interiøret er ganske føyelig, ikke av beste kvalitet, men er godt utstyrt, spesielt med høyere-trim modeller som er tilgjengelig med ganske mye alt du kan tenke deg.

Kjøreopplevelsen er relativt kjedelig som Captur var aldri ment å fange hjertene til bilentusiaster. Imidlertid, så langt som normal daglig kjøring og pendling er bekymret, Captur gjør susen godt som det fungerer som alle dagens gode biler gjør.

Pålitelighet og vanlige problemer

Renault ‘ s pålitelighet har blitt bedre i de siste årene, men den første generasjonen Captur modeller tilbake i 2013 er ikke de beste å gå for. I dag, Captur ser ut til å være en anstendig pålitelig bil som betyr at du ikke bør bekymre deg for det å bryte ned for mye hvis du gjør alt når det trenger å gjøre.

  Hyundai i20 vs Renault Clio - Hvilken er bedre?

De vanligste Renault Captur problemer inkluderer et bredt utvalg av problemer med bilens elektronikk som sat nav, A/C-kontroller, dynamo, og kanskje til og med frontlyktene. Bilen ble tilbakekalt for generatorproblemer, bremserelaterte problemer og problemer med katalysatoren. Til slutt, kroppen paneler ikke alltid linje opp riktig, bagasjerommet lokket kan holde seg, og start-stopp-systemet kan være et mareritt.

Praktiske egenskaper og priser

I STORBRITANNIA, Renault Captur går for ca £22,395 til £34,095 mens prisene i Frankrike og Tyskland er veldig like. For denne prisen får du en velutstyrt daglig sjåfør som er i stand til å beholde anstendig verdi etter noen år. Dette betyr ikke at Captur ikke svekkes, fordi det gjør det, men det betyr at det ikke svekkes som gal.

Praktisk er mer eller mindre fint som det er i tråd med de fleste andre biler i sin klasse. Jada, 2. generasjon av Captur tilbyr en 20mm lengre akselavstand som gjør hjelp i baksetet fot plass, men den totale bagasjerommet og headspace er omtrent gjennomsnittet for klassen.

Seksjon med vanlige spørsmål

Hvor sikker er Renault Captur?

Renault vet at de fleste som kjøper Captur kjøper den for familiekjøring, noe som betyr at Captur må være en veldig sikker bil. Heldigvis, det er akkurat det som er tilfelle som Captur har en fantastisk 5-stjerners rating fra Euro NCAP, som er den ledende europeiske organisasjonen som arbeider med bilsikkerhet og kollisjonsbeskyttelse.

  Peugeot e-208 vs Renault Zoe - Som er bedre

Captur får også alle de vanlige tingene de fleste andre moderne biler gjør, for eksempel filholderassistent, automatisk bremsing, cruisekontroll, kameraer, parkeringssensorer og trafikkvarsler. Alt i alt, Captur er faktisk en trygg bil, og du bør være mer enn greit med en.

Er Renault Captur Bedre enn sine Rivaler?

Hvis du bruker en anstendig mengde tid på å bla gjennom ulike head-on tester mellom Captur og sine argeste rivaler, vil du ofte se Captur komme ut på toppen som gir mening som det virkelig er bedre enn de fleste av sine konkurrenter, men ikke med mye.

C4 Aircross er ikke på nivå når det kommer til styling, Ford Puma er ikke så praktisk, Peugeot 2008 er ikke godt utstyrt og HR-V er ikke så moderne eller så godt å se på.

Kommer Renault til å avvikle Captur?

Tilbake i 2020, Renault annonsert at de kommer til å avvikle Captur i India som umiddelbart startet samtalen om Captur blir avviklet for Europa, men det ser ikke ut til å finne sted.

Den nye Captur er snart å komme ut som betyr at Renault er fortsatt ikke interessert i å kalle det en dag med Captur. Dette gjør en hel masse fornuftig som disse er fortsatt selger som gale i Europa.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter