Hva får en bil til å sette pris på i verdi?

Vi som mennesker er emosjonelle vesener, vi elsker gode minner, følelser av suksess,takknemlighet  og status. Alt dette, og mer spiller inn på hvorfor noen biler setter pris på verdi. Den generelle tommelfingerregelen om hvorfor noen biler setter pris på over tid, er fordi samfunnet krever det på den måten.

Noen biler setter pris på det øyeblikket de forlater produksjonslinjen, eller til og med før det. Disse typer biler er vanligvis laget av high-end eksotiske bilprodusenter og produseres i begrensede mengder. Dette betyr at behovet er mye større enn tilbudet, noe som  igjen  øker verdien.

Imidlertid har de fleste biler en tendens til å sette pris på sakte og jevnt. Noen ganger definerte en viss car-modell   en epoke som Chevy Bel Air fra 1950-tallet, noe som betyr at i dag er en Bel Air fra 1950-tallet i anstendig stand verdt stadig mer. Videre setter folk som begjærte etter visse biler som ble produsert da de var barn, også verdsatt nå.

Hvis du vil vite om en bestemt bil kommer til å sette pris på eller ikke, bør du først og fremst fokusere på popularitet, sjeldenhet, generell tilstandog biler som har vært banebrytende for visse typer teknologier. Imidlertid kan ingen guarantee at en bestemt bil noen gang vil sette pris på fordi bare tiden kan fortelle.

Eksklusive nye superbiler og sportsbiler – Perfekte kortsiktige investeringsbiler

Når noen ser en avansert Ferrari-modell, tror de i utgangspunktet at personen som kjører den, er komfortabel med å bruke noen hundres  tusenvis  om ikke millionerav dollar på en   avskrivingsressurs. I de fleste tilfeller er det imidlertid ikke tilfelle fordi disse bilene ofte blir sett på som kortsiktigeinvesteringer.

  Hvilken bil har den beste parkhjelpen?

For eksempel er stort sett alle high-end  begrenset produksjon superbil  uoppnåelig for de fleste fordi de anser dem som overdreven og  unødvendig. De koster vanligvis uanstendige mengder penger mens de bare tilbys til et visst beløp av de mest lojalekundene.

Imidlertid setter disse bilene ofte pris på 20%, 30%, 50%,  eller til og med 100%  eller mer selv før de treffer veiene. Så  hvis du  kan  tildele et byggespor for en slik bil, kan du like godt kjøre den en stund og selge den ned linjen uten å miste en eneste cent, eller i    beste fall til og med tjene en anstendig fortjeneste.

Popularitet og sjeldenhet – Indikatorer på takknemlighet

Alle gjeldende priser på alle forbrukervarer som eksisterer er  for det meste definert av tilbud og etterspørsel. Dette betyr at samfunnet som helhet bestemmer hvor mye en bestemt vare  skal koste. Så når  specific-elementer  blir mer populære på grunn av mange forskjellige grunner, vil verdien av slike elementer sannsynligvis gå opp.

Videre, hvis slike elementer også er sjeldne, fungerer sjeldenheten som en katalysator for verdivurdering. Du kan finne mange forskjellige eksempler på disse bilene, og dette er en trend som aldri vil slutte å påvirke bilmarkedet. For eksempel er en Ford Mustang fra 1960-tallet en bil kjent for nesten alle, og som sådan er verdiene til 1960-tallet Mustangs i god stand alltid høye.

Hvis de aktuelle bilene er både ekstremt populære og sjeldne mens de fortsatt er gode på det de gjør, er de vanligvis de dyreste bilene som eksisterer. Et perfekt eksempel på en slik bil er Mercedes 300SL eller Ferrari 250 GTO. Deter verdt å nevne at disse to bilene også har definert en epoke med motoring.

  Hvordan får de biler i kjøpesentre

Banebrytende biler og »siste av sitt slag» biler – Perfekte langsiktige investeringer

Motorverdenen er på randen av en revolusjon. Med tillegg av elbiler skifter mange aspekter ved veitrafikkengenerelt  mot en mer bærekraftig og renere fremtid. Dette er  selvfølgelig en fordel, men ulempen er at visse typer biler er en døende rase.

Det perfekteeksempelet på  slike biler er BMW E46 M3  og  Ferrari  458 Italia. E46 M3 var den siste ekte lette manuelle    BMW M-bilen. Etter E46 kom en annen epoke av BMW M3 eller hele sports sedan segmentet generelt. Alt dette betyr at E46 er en tidskapsel og helt sikkert blir en klassisk dag.

Ferrari 458 derimot er den siste naturlig aspirerte serieproduksjonen Ferrari V8. Foruten å være den sistemidtmotoriserte  Ferrari V8, var det også den siste midtmotoriserte  Pininfarina-designet Ferrari. Alt dette gjentar videre at 458 er bestemt for storhet.

Delen Vanlige spørsmål

Er biler gode investeringer?

Å investere i biler er en ganske god idé fordi det er mange biler der ute som  enten kan snus eller holdes lenge til de setter pris på. Det krever litt seriøs kunnskap, flaks og vilje til å tjene enorme summer gjennom å investere i biler, men  jo mer du kjenner markedet, jo lettere blir det.

De beste investeringsbilene er allerede høye i verdi, og tilgangen til disse bilene tar alvorlig økonomisk umph. Du kan imidlertid investere i billigere populære biler for å snu dem for profitt.

Kan noen garantere at en bil vil sette pris på i verdi?

Biler som setter pris på verdi og værvarsel har noen få ting til felles. Selv om det er faktorer  som noen ganger nesten unektelig kan indikere at en bestemt hendelse er nødt til å skje, har ting en tendens til å endre seg i mellomtiden, og det gjør også prognosene.

  Er parkering i en garasje bedre for bilen din?

Dette betyr at hvis værmeldingene indikerer en solrik ettermiddag, er det fortsatt en  sjanse for at det kan regne, uansett hvor sikre de måtte være. Deterveldig mye det samme med biler som noen faktorer kan tyde på at en bil unektelig vil sette pris på,  men  absolutt ingen kan si at forsikker.

Hva gjør en bil avskrevet i verdi?

Masseproduksjon, lav kvalitet, billighet, tilgjengelighet,  mangel på popularitet, upålitelighet, teknologisk underlegenhet,  en generell dårlig tilstand, og så videre. Når en vare metter markedet, og det er mange alternativer til salgs, gjør det verdiene til slike varer utsatt for endring.

Hvis noen ikke klarer å selge en bil for $ 15k fordi det er mange lignende alternativer i en lavere prisklasse, nærmer prisene på slike biler seg også det nedre spekteret. Biler som ofte betraktes som verktøy, er også tilbøyelige til å avskrive alvorlig etter at de krysser et bestemt tidspunkt når de blir foreldet  for et bestemt formål.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter