Hva er den beste fargen for en Mercedes Benz?

Å velge en farge for den nye bilen din kan være en av de mest interessante og morsomme delene av den nye bileieropplevelsen. De fleste nye Mercedes-biler er malt i forskjellige nyanser av hvitt, svart og grått. Du tror kanskje at på grunn av den store populariteten til disse fargene, anses de å være de beste.

Faktisk kommer de beste fargene for en Benz ut av Maybach og Designo-avdelingen. Folk som kjøper modeller med Designo / Maybach-behandlingen har vanligvis en smak for kvalitet, og det viser når det gjelder farge.

Mercedes standard og Designo farger

Farger som tilbys av Mercedes som standard er allerede ganske høy kvalitet. De fleste modeller er malt i forskjellige varianter av svarte, grå eller hvite før de går inn i Designo-riket. Hele 30 prosent av nye biler solgt i 2019 ble malt i forskjellige gråtoner.

Farger som Polar White er populære blant Mercedes-kunder. Denne uberørte hvite kan forbedre den eksklusive følelsen av din nye Mercedes, og sikkert gjøre det skiller seg ut på parkeringsplassen, så lenge du holder den ren. Det samme kan sies om Jupiter Red. Men hvis du foretrekker et mer «under-radar» -utseende, bør du vurdere Iridium Silver eller Obsidian svart.

Designo farger derimot, er et skritt over de nevnte «standard» farger. De fleste Designo-farger er også forskjellige nyanser av hvitt, sølv og grått. Men Mercedes tilbyr mange fantastiske og livlige farger i Designo-lakkavdelingen.

Designo Pearl-glans og Designo Sateng finish Magno maling

Disse fargene tilbys også gjennom Designo-avdelingen, men de er et skritt over de «vanlige» metalliske Designo-fargene. Designo Pearl-glanseffektfarger er farger med flere lag som gir fantastisk dybde. Farger som Designo Mystic Blue Bright, Solar Beam Yellow eller Hyacinth Red er de mest levende og fantastiske fargene i Mercedes-malingsboken.

  Hvilke Mercedes-modeller har lave vedlikeholdskostnader?

Sateng Magno farger er helt forskjellige. Disse fargene tilbyr en matt «frossen» type finish som reflekterer lys på en helt annen måte, for det meste egnet for raske AMG-modeller. Disse fargene er mye annerledes enn en glans, perle, metallisk type farge, og de krever forskjellige måter å rengjøre og ta vare på.

Farger som Designo Selenite Grey Magno eller Designo Graphite Grey Magno er noen av de mest populære AMG-fargene, spesielt for raske sedans som den ildsprutende E63 AMG S, eller de enda mer imponerende GT 63 S 4-dørs coupe-modellene.

Maybach farger og spesielle farger

Disse fargene er toppen av treet når det gjelder Mercedes-farger, og når det gjelder farger generelt. Spesielle farger er spesifikke nyanser fra Designo-avdelingen som er spesielt laget med en modell i tankene.

Green Hell Magno er en av slike farger, en sateng-ferdig levende grønn laget spesielt for AMG GT-R-modellen, da den ble kalt «dyret i det grønne helvetet.» For den nylig utgitte AMG GT tilbyr Black Series-modellen Mercedes to spesielle farger, Magma Beam eller en litt finjustert versjon av Green Hell Magno kalt Green Light Magno.

Maybachs farger er laget helt annerledes. Disse fargene gir et lag med raffinement med best mulig finish. Virkelig populære farger for en Maybach-modell er Designo Cashmere White Metallic eller Designo Mocha Black Metallic. Noen farger som Peridot Brown eller Ruby Black Metallic er mye sjeldnere, men de tilbyr fortsatt rikelig med klasse og raffinement.

  Hvilken Mercedes-modell er relatert til Chrysler Crossfire?

Det høyeste du kan velge når det gjelder farger, er to-tone malingsjobben av Maybach med en skillelinje. Disse malingsjobbene brukes for hånd og avsluttes med høyest mulig kriterier. Noen ganger tar det mer enn et par uker å fullføre, da utførelsen må være på høyeste nivå.

Hva er de beste videresalgsfargene for en Mercedes?

De beste videresalgsfargene for en Mercedes er de mest populære nyansene generelt: Grå, Svart og Hvit. Disse fargene utgjør nesten 3/4 av Mercedes biler solgt. Årsaken er at disse fargene komplimenterer en eksklusiv følelse av en Mercedes.

Mens noen vil hevde at en spennende bil aldri bør males i intetsigende farger, eller at en bil som en AMG for eksempel alltid skal ha en spesiell farge, men det er sjelden tilfelle. Hvis du har videresalg i tankene, kan du gå med en nyanse av grå, svart eller hvit maling, kombinert med et svart interiør. Dette gjør den perfekte «videresalg Mercedes.»

Dette er ikke bare tilfellet med Mercedes. Biler som Ferrari har også videresalgsklare farger. Den klassiske Rosso Corsa-fargen av Ferrari har til og med kallenavnet «Resale Red Ferrari.»

Ting du bør vite om å ta vare på bilens maling

Hvordan beskytte en bilmalingsjobb

Det er mange forskjellige måter å beskytte en malingsjobb på. Det minste du kan gjøre er å vaske bilen regelmessig som skitt og smuss akkumuleres. Hvis du vil ta et skritt videre, bør du vurdere mange forskjellige bildetaljprodukter, eller leie et bildetaljfirma.

Det beste og sannsynligvis høyeste trinnet er å bruke malingsbeskyttelsesfilm. Denne teknologien bruker tynne lag med gjennomsiktig film som dekker over de mest sårbare delene av bilen din, eller hele bilen hvis du går for full behandling.

  Hvilken er bedre - Infiniti eller Mercedes?

Det er godt bevist at PPF beskytter bilen mot mindre riper og steinflis og holder malingen frisk i lang tid. PPF må installeres nøye av erfarne bildetaljselskaper på grunn av muligheten for å faktisk skade malingen i prosessen, eller gjøre en subpar jobb som ikke ville vare.

Hvilke områder av bilen min er mest sårbare for malingsskraper?

Først og fremst er frontenden av bilen din spesielt sårbar for riper, spesielt hvis du kjører i høyere hastigheter på motorveier og slikt. Bildekk har en tendens til å skyte opp små biter av steiner som lett kan skade malingen på forsiden av bilen. Du bør alltid holde trygg avstand til bilen foran deg, av dette og mange andre grunner.

I tillegg til fronten er dører og speil også litt mer sårbare enn de fleste deler av bilen din fordi de berøres mye oftere enn la oss si taket. Hvis du parkerer på trange parkeringsplasser, er det alltid fare for at andres bildører klør seg.

Så hvis du vil holde malingen frisk, er det beste du kan gjøre å bruke malingsbeskyttelsesfilm på de mest sårbare områdene i kjøretøyet ditt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter