Hvilke Mercedes-modeller har lave vedlikeholdskostnader?

Den gjennomsnittlige Mercedes-eieren betaler rundt $ 1000 per år for vedlikehold og reparasjoner. Noen modeller som S-klassen kan koste oppover $ 1,500 eller til og med $ 2,500 per år å vedlikeholde, og supersportsbilene som GT kan gå enda høyere enn det.

Ifølge forbrukerrapporter er den rimeligste Mercedes-modellen den nye A-klasse hatchback som bare koster rundt $ 400 per år i vedlikeholdskostnader. Basemodellen C200 er den billigste sedan modellen å vedlikeholde og GLC SUV er den mest pålitelige Mercedes SUV.

Det er vanskelig å si hvilken Mercedes-modell som er minst kostbar å vedlikeholde, da mange forskjellige variabler kan endre kostnadene.

Laveste vedlikehold Mercedes sedans

2020 Mercedes C200 regnes som en anstendig pålitelig Mercedes-modell, og også en ganske rimelig bil å vedlikeholde sammenlignet med andre Mercedes-modeller. Selvfølgelig er tallene her høyere enn ditt typiske japanske bilmerke, men C200 er fortsatt billigere å vedlikeholde enn det meste av sin tyske luksuskonkurranse.

For eksempel vil en enkel oljeskift for en C200 koste rundt $ 150 (deler og arbeid inkludert), mens en oljeendring for en S-klasse lett går over $ 300. Videre koster full service for en C-klasse rundt $ 500, men en full service i S-klassen vil sette deg tilbake for rundt $ 1,400.

Den populære Mercedes E-klassen er den mellomstore luksussedanen, og kostnadene ved å opprettholde E-klassen kan også være ganske dyre. For eksempel koster en 2017 Mercedes E300 i gjennomsnitt rundt $ 1,600 per år i de første 5 årene av eierskapet, og oljekostnadene er et sted rundt $ 200, avhengig av forhandler og olje.

Laveste vedlikehold Mercedes hatchbacks

Den billigste Mercedes hatchback å vedlikeholde er A-klassen, da det koster rundt $ 400 per år i vedlikeholdskostnader. Mercedes har som mål å utvide kundebasen til A-klassen fordi de eldre modellene ikke var like attraktive eller billige å kjøre. Den nye A-klassen er mye rimeligere å vedlikeholde.

  Hva betyr AMG på Mercedes?

Å endre oljen i A-klassen koster rundt $ 140 – $ 150 (deler og arbeidskraft inkludert). En full service på A-klassen kan sette deg tilbake rundt $ 210 til oppover $ 315, noe som er et respektabelt kostnadsresultat med tanke på merket på forhånd.

Laveste vedlikehold Mercedes SUVer

Når det gjelder SUV-er, er en brukt Mercedes GLK250 det beste smellet for pengene dine i stort sett alle aspekter. GLK250 koster rundt $ 850 per år i vedlikehold, mens en G500 kan koste deg oppover på $ 2000.

Videre er GLK også ansett som en pålitelighetsmester, så sjansene for å betale for noen uforutsette sammenbrudd er heller ikke like sannsynlige sammenlignet med en G-klasse. Den nye GLC er i utgangspunktet den nye versjonen av GLK. GLC tilbyr ikke samme overkommelige pris som GLK, men kostnadene ved årlig vedlikehold er rundt $ 1000.

Variablene som påvirker årlige vedlikeholdskostnader

Tallene som presenteres her er et resultat av mange forbrukerrapporter over hele verden, så de er anstendig pålitelige. Vedlikeholdskostnadene for en bestemt bil kan imidlertid variere sterkt sammenlignet med disse tallene.

For eksempel kan en 2017 E300 koste deg så mye som $ 3000 i det første året av eierskapet hvis du ikke drar nytte av noen service- og vedlikeholdsprogrammer. Men i det fjerde året kan kostnadene være mindre enn $ 800, og de gjennomsnittlige 5-årskostnadene er rundt $ 1600.

  Hvilken Mercedes er V8?

Variabler som alder, kjørelengde, måten bilen er kjørt eller betjent på, kan også ha stor innvirkning på kostnadene. Videre vil en bil med mye tilleggsutstyr sannsynligvis koste mye mer å vedlikeholde enn samme modell uten utstyret, da det er færre ting å gå galt.

Beskatning for nye bilkjøp, tjenester eller deler varierer også mellom mange steder. Variabler som disse kan i stor grad endre kostnadene på den ene eller den andre måten. Værforholdene, drivstoff, høyde, alle disse kan øke eller redusere regningene.

Opprettholde en Mercedes sammenlignet med andre merker

Hvor mye koster det å fikse en Mercedes sammenlignet med en BMW eller en Audi?

Vedlikeholdskostnader er en viktig del av å bestemme hvilken ny bil du skal få, men en enda viktigere vurdering er kostnadene forbundet med en modell, eller et merke hvis bilen bryter sammen, og la oss innse det, alle biler bryter til slutt.

Disse tre tyske merkene regnes som premiummerker i luksussegmentet, men de tilbyr ikke påliteligheten til å sikkerhetskopiere det sammenlignet med billigere japanske merker.

Blant disse tre er Audi den dyreste å reparere med et gjennomsnittlig tilbud på rundt $ 254. BMW er litt bedre med et gjennomsnittlig tilbud på rundt $ 178, og Mercedes er den billigste å fikse på rundt $ 140.

Er Toyota eller andre japanske merker billigere å vedlikeholde enn en Mercedes?

Ja, det er de. Toyota koster rundt $ 600 per år i gjennomsnitt, men tallene kan gå enda lavere enn det. Selvfølgelig er denne sammenligningen ikke så viktig fordi en Toyota aldri kunne matche Mercedes i noe annet segment i tillegg til overkommelig pris og pålitelighet.

  Hva er den beste Mercedes Benz for en kvinne?

Lexus er imidlertid et luksusmerke eid av Toyota, og mange tror at de fleste Lexuses kan gå head-to-head med moderne Mercedes-modeller i mange forskjellige aspekter, samtidig som de tilbyr svært overlegne vedlikeholdskostnader.

En oljeendring på en Lexus koster regelmessig mindre enn $ 120 og de årlige vedlikeholdskostnadene til en Lexus er rundt $ 600, noe som gjør Lexus langt rimeligere å vedlikeholde enn Mercedes.

Er det noen måter jeg kan redusere vedlikeholdskostnadene på min nye Mercedes?

Ja, det er det. Du kan alltid velge en forhandler-foreslått vedlikeholds- og servicepakke eller prøve å finne en uavhengig butikk som kan tilby deg en bedre avtale. Det er alltid tilrådelig å gå gjennom en forhandler fordi det er mye lettere å selge bilen etterpå.

Det er mange måter å redusere slitasje på mange deler i bilen din. Noen måter å gjøre dette på er en mer avslappet kjøremåte, mildere retardasjoner og akselerasjoner, holde inntaket rent og ta bilen ut med jevne mellomrom.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter