Beste bruktbil for førstegangssjåfører

Da jeg kjøpte min første bil, var jeg mest interessert i å kjøpe noe som en BMW 3-serie med en 6-sylindret motor eller til og med Ford Mustang GT,  men sto overfor to store problemer. Den første var at jeg ikke hadde nok penger til å kjøpe noen av dem, og den andre var det faktum at disse koster altfor mye å sikre for en ung sjåfør som meg.

Etter å ha tenkt en stund, slo jeg meg til ro med en liten kombi på økonominivå som hjalp meg å forstå hva som trengs for å eie en bil, og om jeg til og med er klar for en slik forpliktelse. La oss innse det, biler har en tendens til å bryte sammen, og vi er ikke så begeistret for å bruke mye penger på å reparere dem. Det er mye lettere å starte med noe lite og trygt og senere gå for noe bedre hvis det virkelig er det som interesserer deg.

Som sådan, hvis du er en første gangs  sjåfør, har du kommet til rett sted, da vi skal liste opp den beste bruktbilen for første gangs sjåfører og fortelle deg hvorfor du bør være fornuftig. Den første bilen vi skal nevne er Honda Civic fordi den er rimelig, trygg, pålitelig og billig å kjøre. Du kan også gå for en Accord hvis du har lyst på noe litt større og mer sammenhengende.

SUV-elskere med setter pris på Hyundai Tucson eller Mazda CX-5, da begge er pålitelige, trygge og rimelige. Til slutt, hvis du vil ha noe en bit mer adventurous, sørg for å sjekke ut Subaru Outback.

2012-2015 Honda Civic

2012-2015 Honda Civic kommer til å sette deg tilbake for rundt $ 10.000 eller enda mindre, noe som er det perfekte utgangspunktet for en ung sjåfør. Basen 140hp-modellen  er bra for rundt 40MPG kombinert, noe som er flott for de som ønsker å spare penger på viktigere ting i livet.  På dette prispunktet er det enkelt å finne et velholdt eksempel med lav kjørelengde.

  Beste sportsbil for en første bil

Du kan gå for en kraftigere 201hp Civic SI som kommer til å koste litt mer å kjøpe og å kjøre som ikke er perfekt som 140hp er mer enn nok for en ny driver. Du får også velge mellom manuell eller automatisk girkasse.

2013-2015 Honda Accord

Hvis Civic er litt for liten for deg, og du vil ha en bil som har mye plass til vennene dine, er 2013-2015 Honda Accord også et veldig godt valg. Accord har lenge vært en av de mest solgte bilene i USA, noe som betyr at det er mange av dem å choose fra, og mange er fortsatt godt under 60.000 miles eller så.

For en pris rett rundt $ 10.000, får du en romslig bil med fire seter som ogsåer effektiv, pålitelig og holder verdien veldig bra. Dessuten er den også trygg og velutstyrt, og den firesylindrede motoren på 185 hk med CVT-girkasse er så lett å kjøre som bilene får.

 

2012-2014 Hyundai Tucson

La oss innse det, de fleste i disse dager ønsker å kjøpe SUVer fordi SUVer er romslige, dyktige og trygge. Med sin høyere kjørestilling tilbyr Tucson deg god allsidig sikt, noe som gjør parkering og maneuverability til en lek.  Det koster også mindre enn $ 10.000 og er en av de mest pålitelige bilene i sin klasse.

  Hva er den beste SUV for en familie på 6?

Det er kanskje ikke en gjennomgående offroader, men Tucson er i stand til å gå gjennom terreng de fleste biler i disse dager rett og slett ikke kan forstå.  Med sin 176 hk, AWD og glatte automatgirkasse er Tucson en av de mest populære brukte SUV-ene som er til salgs.

2014 Mazda CX-5

Mazda CX-5 er en relativt ny crossover som umiddelbart ble populær takket være sitt stilige utseende og en mer engasjerende kjøreopplevelse sammenlignet med de fleste lignende biler der ute. Med en startpris på rundt $ 10 000 er CX-5 trygg, komfortabel, billig å kjøre og pålitelig.

Det tilbyr også mye plass til deg, vennene dine og alle tingene dine, noe som gjør den til en perfekt bil å kjøre langdistanse i. Du bør gå for en 2.5L 4-sylindret modell med automatgirkasse, da disse tilbyr rundt 184 hk, noe som er mer enn nok, spesielt hvis du går for en AWD-modell.

2013-2015 Subaru Outback

Den mest dyktige bilen på denne listen er utvilsomt Subaru Outback, og å få en Outback 2013-2015 kommer til å koste deg mindre enn $ 8,000. Men ikke tenk at denne prisen ikke kommer til å gi deg mye, fordi Outback tilbyr det beste AWD-systemet i klassen og en virkelig skuddsikker opplevelse.

Med 173 hk under høyre fot kan du gå hvor som helst med Outback, da det virkelig erenadventsbil for de som liker å tilbringe tid utendørs.

FAQ-seksjon

Hvorfor betaler unge sjåfører mer for forsikring?

På grunn  av en generell mangel på erfaring bak rattet, ender yngre sjåfører opp med å forårsake ulykker oftere.  Dette er grunnen til at unge sjåfører betaler høyere premier for forsikring, da  de er en høyere risikokategori sammenlignet med de fleste erfarne (eldre) sjåfører der ute.

  Hva er det beste pendlerkjøretøyet?

Hvis du parer det med en dyr og kraftig bil, får du en oppskrift på høye forsikringspremier, noe som ikke er noe de fleste unge sjåfører har råd til. Dette oppsummerer perfekt hvorfor unge sjåfører ikke bør gå for noe dyrt og kraftig, selv om de har råd til det.

 

Er elbiler bra for unge sjåfører?                                           

Det er de, men det vil alltid være bedre for en yngre sjåfør å lære om biler med forbrenningsmotor før han bytter til en elbil. Tanken bak dette  er å gjøre deg kjent med hvordan de fleste biler der ute  fungerer, noe som vil hjelpe deg å bedre forstå trafikkflyten og hvorfor noen ting er  som de er.

Elbiler er mye lettere å leve med og å kjøre, men så lenge de fleste biler der ute er utstyrt med forbrenningsmotor, er det bedre å starte med disse.

Hva er de mest populære bilene for unge sjåfører?

De tre mest populære bilene for unge sjåfører er Honda Civic, Honda Accord og Ford Mustang. Mustang kommer imidlertid til å koste deg mye mer penger å leve med, og det er grunnen  til at det å gå for en Mustang som din first-bil ikke kommer til å være det beste alternativet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter