Hva er den beste SUV for en familie på 6?

Å kjøpe en bil til en stor familie er ikke så enkelt som å kjøpe en standardbil, da det er færre alternativer. I tillegg til å lete etter en komfortabel, trygg og jevn tur, må du finne noe som passer til hele familien.

Den beste SUV for en familie på 6 er Kia Telluride. Den har nær konkurranse fra SUVer som Hyundai Palisade og Mazda CX-9, men den har en fordel over disse to eksepsjonelle SUVene.

Det som gjør at Kia Telluride skiller seg ut som den beste SUV-en for en familie på seks, er den komfortable turen, rimelig pris og en kapasitet på å montere syv til åtte passasjerer.

I motsetning til de fleste SUV-er med sitteplasser på tredje rad, er Kia Telluride ganske komfortabel og har god lagringsplass for å holde lasten. Consumer Reports har rangert denne bilen som en av de mest pålitelige SUV-ene på markedet, noe som gjør den perfekt for en familiebil. Det rangerer også høyt i sikkerhetsvurderinger.

Funksjoner av Kia Telluride

Utseende

Den generelle utformingen av Kia Telluride er fantastisk. Til tross for at det er nytt på markedet, gir Kia Telluride Toyota Highlander og Honda Pilot et løp for pengene sine. Det vil snart overselge dem. Telluride har en av de mest kjekke eksteriørene med utmerket finish.

Kia Telluride tiltrekker seg øyet på avstand med sitt grå frontgitter. Og med den nyeste Nightfall Edition-pakken er denne bilen lett å legge merke til på avstand. Den har også 18-tommers legering hjul med en malt finish, noe som gjør at den ser veldig luksuriøs ut sammenlignet med prisen.

  Hva er den største BMW SUV?

Bortsett fra det dristige ytre utseendet, har Kia Telluride et overdådig og komfortabelt interiør. Det inkluderer funksjoner som:

  • Teppebelagte gulvmatter
  • 6-høyttalere
  • 8,0-tommers berøringsskjerm
  • Smart cruise-kontroll
  • Sofino Syntetisk skinn sete trim
  • 8-veis strømjusterbart passasjersete,
  • Et skinnpakket ratt. 

Interiøret er gjennomtenkt og har en familie i tankene. Både 2. og 3.-rads seter er enkle å justere. Faktisk kan setene på tredje rad lene seg tilbake, mens setene på andre rad kommer med justerbare nakkestøtter. Disse og mange andre interiørfunksjoner gjør turen komfortabel.

Prestasjon

Bortsett fra å levere en komfortabel tur, presterer Kia Telluride også utmerket. Den er utstyrt med en naturlig aspirert V6-motor som leverer opptil 291hp og 262 lb-ft dreiemoment. Den har også et firehjulstrekksystem som kombineres med 8-trinns automatgirkasse for en fantastisk ytelse.

Kia Telluride kan akselerere fra 0 til 60 på 7,1 sekunder, noe som er ganske bra. Det eneste tilbakeslaget med denne SUV-en er at den ikke er drivstoffeffektiv. Den har en EPA drivstofføkonomi vurdering av 20 mpg i byen og 26 mpg på motorveien. Dette er ganske dårlig, og det kan kategoriseres som en drivstoff guzzler. 

Sikkerhet

En annen grunn til at Kia Telluride er en perfekt SUV for en familie på seks, er på grunn av sikkerhets- og pålitelighetsvurderingene. Egentlig er dette en av hovedårsakene til at familier elsker denne SUV-en. Den har bestått kollisjonstester og kan skryte av flere sikkerhetsfunksjoner, for eksempel kjørefeltsassistanse, advarsel om føreroppmerksomhet og kjørefeltsavgangsassistanse.

Lasterom

I tillegg til å tilby god plass til passasjerer i andre og tredje rad, kommer Kia Telluride også med god lasteplass. SUV-en kan skryte av 21 kubikkfot plass bak tredje rad, 46 kubikkfot plass bak andre rad og 87 kubikkfot plass når begge radene er brettet ned.

  Kan du bruke en hundekasse i bilen?

Pris

Med alle disse enestående funksjonene, vil du forvente at denne SUV-en vil koste mye. Det er imidlertid ikke tilfelle. Kia Telluride har en basispris på $ 33,415, noe som er ganske lavere med tanke på funksjonene den tilbyr. Så du får mer enn det du betaler for med denne imponerende sørkoreanske turen.

Vanlige spørsmål

Hva er den beste minivanen for en familie på 6?

Den beste minivanen for en familie på 6 eller flere er Mercedes-Benz V-klasse. Denne minivanen tilbyr en sittekapasitet på syv til åtte personer. Dessuten er bilen vakker designet med luksuriøse Mercedes-funksjoner som gjør interiøret komfortabelt og morsomt å sykle i. 

Hva betyr sitteplasser på tredje rad?

Den tredje raden i biler refererer til en ekstra tredje rad med seter i kjøretøy, for eksempel SUVer, stasjonsvogner, minibusser eller MPVer for å utvide sitteplasser utover de vanlige for- og baksetene som finnes i de fleste kjøretøy. Tredje rad sitteplasser tillater kjøretøy å bære mellom 6 og 9 personer. Det er vanligvis i stand til å bli brettet ned i bagasjerommet for ekstra bagasjerom.

Hva er den beste SUV med en tredje rad for verdien?

Til tross for at mange SUV-er tilbyr sitteplasser på tredje rad, gir ikke alle valuta for pengene. Noen har høye startkostnader og er dyre å vedlikeholde. Et av de rimeligste alternativene er Mitsubishi Outlander. Ikke bare har den en utmerket startpris, men den er også pålitelig og romslig.

Hva er den sikreste og mest pålitelige SUV-en med en tredje rad for en familie?

Uten tvil er Kia Telluride den sikreste og mest pålitelige SUV-en med en tredje rad for en familie. Denne bilen ble tildelt fem av fem anslåtte pålitelighetsvurderinger av Consumer Reports. Den rangerer også høyt i kollisjonstester utført av IIHS. 

  Er parkering i en garasje bedre for bilen din?

Men hvis du vil ha en annen bilmodell enn Kia Telluride, er to andre gode alternativer Hyundai Palisade eller Mazda CX-9. Disse to SUV-ene er også pålitelige og godt bygget for å betjene en stor familie.

Hva er den minste SUV-en med sitteplasser på tredje rad?

Den minste SUV med tredje rad sitteplasser er Volkswagen Tiguan. Denne kompakte SUV-en er også rimelig, men har plass til opptil syv passasjerer. Som forventet er denne bilen ikke veldig behagelig, da den er ganske trangt. Så hvis du leter etter en komfortabel SUV som kan sette voksne i tredje rad, fortsett å lete.

Komfortabel, trygg og pålitelig

Alt i alt er den beste SUV-en for en familie på 6 Kia Telluride. I tillegg til å ha kapasitet til å sitte opptil åtte personer, tilbyr denne turen også rikelig med lasterom. Det er også behagelig og akselererer raskt. Fremfor alt er det veldig trygt og pålitelig, noe som betyr at familien din vil være trygg.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter