Hva er den billigste måten å erstatte en Porsche-nøkkel på?

Det er noen forskjellige måter hvordan man kan erstatte en lost / skadet nøkkel avhengig av hvor fort du vil ha den, hvor billig du vil ha den og hvor original du vil ha den. Den første og sikreste metoden er ved å gå direkte til en Porsche-forhandler og be om en ny nøkkel, men dette er også det dyreste alternativet.

Ikke bare er dette det dyreste alternativet, men det er også det som tar lengst tid. På den annen side kan du kanskje kontakte en erfaren låsesmed som har anstendig erfaring med å jobbe med high-end bilnøkler. De er i stand til å erstatte nøkkelen mye raskere og mye billigere.

Det avhenger også av hvilken type Porsche du eier. Hvis du eier en eldre Porsche-modell som bruker en standard stålbladnøkkel, er det enkleste og billigste du kan gjøre å bare kontakte en erfaren låsesmed. På den annen side, hvis Porsche bruker nøkkelfri inngang gjennom en nøkkelfob, er dette litt vanskeligere.

Noen låsesmeder er fortsatt i stand til å hjelpe deg, men bare hvis de bruker originale deler. På den annen side, hvis du vil beholde verdien av bilen din riktig, bør du gå for en forhandlerutskifting, da dette er det sikreste alternativet for dem alle.

Viktige fob erstatninger vs stål blad nøkkel erstatninger

Som nevnt i begynnelsen, er det ikke på langt nær det samme å erstatte en nøkkelfob og en stålbladnøkkel. En stålbladnøkkel kan enkelt smidd uten å trenge programmering, noe som betyr at dette er den enkleste og billigste måten å få en helt ny nøkkel på.

Å erstatte en nøkkelfob er imidlertid en helt annen historie, spesielt hvis Porsche kommer med nøkkelfri start og nøkkelfri go-funksjonalitet. Siden disse systemene fungerer trådløst, må du skaffe deg alle de originale delene som må programmeres til bilen din spesielt.

  Beste Porsche Boxster vinddeflektor

Dette er noe som må gjøres i henhold til Porsches produksjonsstandarder, ellers gir det ingen mening.  Indeed, noen låsesmeder vil også gjøre dette for deg, men de må bruke originale Porsche-deler.

Det er måter man kan produsere en nøkkel selv uten originale Porsche-deler, men dette er usikkert og vil sannsynligvis hemme bilens videresalgsverdi. Ikke selg uoriginale Porsche-nøkler som originale, da de aldri er så trygge som originale Porsche-nøkler er.

Bytte ut en Porsche-nøkkel ved en låsesmed

Du må huske på at Porsche aldri vil godta at du erstatter nøkkelen din hos en låsesmed.  De vil kunne fortelle når du tar bilen din for en tjeneste at du ikke bruker en original nøkkel. Selv om du bruker originale deler, er det fortsatt stor sjanse for at de kan innse.

Som sådan er det aldri en god ide å anbefale til noen at de skal erstatte nøklene sine andre steder enn en forhandler. Bilnøkler tjener en viktig funksjon fordi de får adgang til bilen, og de lar deg kjøre bilen av når som helst.

Hvis du eier en eldre Porsche-modell og bare vil at den skal fortsette å kjøre, kan en låsesmed være mer fornuftig. Dette betyr også at et stålblad Porsche nøkkel ikke krever originale deler, og realiteten av det er at dette ikke er på langt nær så utrygt som en uoriginal nøkkelfob.

Bytte ut en Porsche-nøkkel hos en forhandler

Å bytte ut en Porsche-nøkkel hos en forhandler koster mer penger, og det tar lengre tid å fullføre. De kommer sannsynligvis til å bestille en helt ny nøkkel direkte fra fabrikken, sende den til forhandleren og noen kommer deretter til å programmere bilen til å jobbe med bilen din.

  Aiways vs Porsche - som er bedre?

På denne måten vil du kunne selge bilen med alle de originale nøklene, og alt er bra med verden. På den annen side, hvis du prøver å produsere en nøkkel fra uoriginale deler på din lokale låsesmed, er du aldri så sikker på at nøkkelen vil fungere eller om nøkkelen er trygg.

Gitt det faktum at Porsches blir stjålet til venstre og høyre, er det bedre å bare gå gjennom forhandleren fordi du ikke kommer til å erstatte nøkkelen din mer enn en gang. Realiteten er at du bør gjøre det en gang og være ferdig med det.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye koster en ny Porsche-nøkkel gjennom en forhandler?

Det avhenger av modellen og hvilken type nøkkel den bruker. Hvis du eier en eldre Porsche-modell som bruker en vanlig stålbladnøkkel, ser du på noen hundre dollar helt maksimalt. Imidlertid, hvis du trenger en ny nøkkelfob som også må omprogrammeres, vil det koste deg hvor som helst mellom $ 200-1100 avhengig av delpriser, deltilgjengelighet og lønnskostnader.

Hvis nøkkelen din er ødelagt og den bare trenger å fikses, kan du bare ta den med til en Porsche-forhandler, og de kan fikse den for deg på kort tid. Kostnadene ved å fikse en Porsche-nøkkel avhenger av hva som er galt med den, men det er trygt å si at det ikke kommer til å koste mer enn å erstatte den helt.

  Porsche vs. Audi pålitelighet - Hvilken er bedre?

Hvor mye koster en ny Porsche-nøkkel gjennom en låsesmed?

Det avhenger av nøkkeltypen, tilgjengeligheten av deler og om delene er originale eller ikke. Noen ganger kan en låsesmed erstatte hele låsen din, noe som åpenbart kommer til å koste mye mer. På other-hånden, hvis du bare trenger en vanlig bladstålnøkkel, ser du på rundt $ 30 – $ 80.

Hvis du vil erstatte Porsche-nøkkelfoben din gjennom en låsesmed, bør du kunne få en bedre pris enn i forhandleren. Det er imidlertid alltid bedre å gå gjennom forhandlerruten hvis du vil opprettholde bilens verdi og holde den så trygg som mulig.

Blir Porsches stjålet ofte?

Porsches er faktisk et ganske populært valg for tyver, noe som betyr at en Porsche med an uoriginal nøkkelfob som lett kan skannes, ikke er det beste du kan gjøre.  Hvis du sikrer porsche against tyveri mens du også bruker en ikke-original Porsche nøkkel fob, er sjansen stor for at du ikke vil være i stand til å innkassere forsikringen din hvis bilen din faktisk blir stjålet.

Dette er rett og slett ikke verdt det, så bare gå gjennom forhandlerruten, da de fleste vil trenge en ny bilnøkkel en gang i livet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter