Kan en låsesmed lage en nøkkel til enMercedes?

Hvis du tilfeldigvis mister Mercedes-nøkkelen din, vil det å kjøpe en ny fra forhandleren koste deg noen hundre dollar. Denne prosessen kan ta litt tid, og du kan ende opp med å ønske å kjøpe en ny bil selv før erstatningsnøkkelen kommer.

Hvis du kjøper en brukt Mercedes-nøkkel fra en annen modell og tar den med til en Mercedes-forhandler, vil de fortelle deg at du ikke kanprogrammere en brukt Mercedes-nøkkel på nyttfor å jobbe med en annen bil. Dette skyldes for det meste sikkerhetsgrunner fordi bare noen få nøkler kan være simultaneously knyttet til en bestemt bil.

Men dette er bare fordi Mercedes-forhandlere vil at du skal kjøpe en ny nøkkel fra Tyskland, sende den og programmere den gjennom en Mercedes-forhandler. Det er mulig foren låsesmed medde riktige verktøyene å til og med lage en Mercedes-nøkkel, spesielt for de eldre modellene som ikke har elektronikk i seg.

Nøkkelprosessen new w gjennom en Mercedes-forhandler

Hvis du mistet nøkkelen din, eller den ble stjålet, anbefales det at du skaffer deg en ny nøkkel rett fra de fleste Mercedes-Benz-forhandlere. Det anbefales også at du går og ber om en ny nøkkel selv, men noen som er autorisert av deg, kan også gjøre det for deg.

Mercedes har lagt ut noen brosjyrer på nettet som perfekt skisserer hva du trenger å gjøre for å få en ny nøkkel. Først av alttrenger  du proav kjøretøyregistrering, tittel eller et annet eierskapsdokument. You vil også trenge  en  gyldig  regjering-utstedt ID som pass ellerførerkort.

For firma-eide kjøretøyer  prosessen  litt  annerledes. Hvis du sender en av dine ansatte for å be om en ny nøkkel, må du også vise bevis på autorisasjon til å gjøre det på selskapenes vegne.  Slik autorisasjon må inneholde navnet på  den autoriserte personen, VIN, og navnet og signaturen til personen som autoriserte den.

  Hvilket merke har det beste interiøret - Audi, Mercedes eller BMW?

Når du er ferdig med alt papirarbeidet, sendes nøkkelen fra fabrikken, og forhandleren må koble nøkkelen til bilen din. Forhandleren må ha tilgang til bilen din i hele prosessen for å sikre at alt går greit. Tilslutt  ser du på en regning på noen hundre dollar.

New-nøkkelprosessen gjennom en tredjeparts låsesmed  eller forsikringsselskapet ditt

Selv om dette ikke anbefales av noen Mercedes-forhandlere eller servicebutikker, kan en person med de riktige verktøyene lage en  funksjonell Mercedes-nøkkel. Men dette vil ikke deaktivere nøkkelen du har mistet, og dette kan utgjøre en alvorlig trussel nedover linjen, spesielt hvis nøkkelen faktisk ble stjålet.

Noen kjøper brukte Mercedes-nøkler fra E-bay, og tar dem med til riktig like  pedindivider i et forsøk på å få tilgang til  bilen. Dette er kanskje ikke noe problem hvis du gjør dette selv, men det virker sikkert mistenkelig. Videre er det svært usannsynlig å selge en bil med en by-passed nøkkel.

I noen tilfeller kan du også be om en ny nøkkel gjennom forsikringsselskapet, men dette kan ende opp med å koste mest, og det kan også ha innvirkning på forsikringskostnadene dine. Hvis du trenger en ny nøkkel, er det å gå gjennom en autorisert forhandler den sikreste og mest pålitelige måten å gjøre det på.

Problemer med nøkkelfri gå og nøkkelfrie inngangssystemer

Det virker sikkert kult at du ikke engang trenger å ta nøkkelen ut av lommen for å få adgang til bilen din og starte den. Disse systemene ble introdusert for noen år siden, og i dag tilbyr alle Mercedes-modeller disse systemene.

  Hvorfor Mercedes er dårlige biler

Ekstern start og nøkkelfri oppføring functionaliteter er ikke det mest påliteligesystemets  sikkerhetsmessig. Mnoen biler blir stjålet gjennom bruk av spesielle  receivers som er i stand til å plukke opp signalet fra    nøkkelen, og by-pass it for å få tilgang til bilen din og til  og med kjøre off tilsolnedgangen.

Å programmere en ny nøkkel gjennom forhandleren kan virke utrolig kostbart, men man ville være surprised om hvor raskt en dyktig person kan få tilgang til bilen din. Du bør alltid gå gjennom forhandleren din fordi  noen  bilforsikringer vil dekke biltyveri  med en by-passed nøkkel.

Men hvis du gårgjennomen tredjeparts låsesmed, og du får bilen stjålet, vil ingen forsikringsselskap noen gang våge å  dekke utgiftene.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mange nøkler følger Mercedes-modeller  med?

Hvis du er i markedet for en helt ny Mercedes, bør du forvente minst to nøkler. Eldre Mercedes-modeller kom noen ganger til  og med med 3 nøkler, og noen bilprodusenter som Lexus sender så msom4  nøkler med hver ny bil.

Noen forhandlere selger biler med bare en nøkkel, men de er forpliktet til å informere kunden om at bilen selges med bare en nøkkel.  Ikke alle nøkler er vanligvis de samme, og noen modeller har dedikerte betjente nøkler.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg mistet Mercedes-nøkkelen min, eller hvis den ble stjålet?

Du bør kontakte forhandleren så snart som mulig. De fleste forhandlere er utstyrt med spesialutstyr som  kan utsletteen  stjålet nøkkel. Du trengerikke å bytte lås, men selv nøkkelen somerutslettet, kan fremdeles åpne dørene gjennom det vanlige nøkkelhullet.

  Hvilke Mercedes-modeller har omgivelsesbelysning

Hvis noen prøver å åpne døren med en tørket nøkkel, vil alarmen høres. De fleste moderne Mercedes-modeller kan imidlertid ikke kjøres med en tørket nøkkel, så det er ikke nødvendig å bytte låser hvis du er i stand til å holde bilen på et trygt sted.

Kan jeg starte Mercedesen på en ekstern tilkobling ved å trykke på en knapp på tasten?

I USA har biler vært utstyrt med ekstern start functionalitet en stund nå, og  noen nyere Mercedes-modeller kan startes  gjennom MercedesMe-appen. Det er verdt å nevne at europeiske biler ikke tilbyr fjernstart functionalitet, da dette fortsatt er illegal i Europa.

Denne appen lar deg låse / låse opp dørene, sende navigasjonsdestinasjoner til hovedskjermen for infotainment,  eller starte eksternt med bare å bruke telefonen. Disse systemene er nyttige når du vil ha ac på full eksplosjon selv før du går inn i bilen, eller bare for å varme oppkjøretøyet.

 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter