Hva er Ford Tremor-pakken

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

Fords SUV-er og lastebiler har alltid hatt en forkjærlighet for terrengkjøring, overlanding og ørkenkjøring. Dette er fordi de fleste kunder elsker følelsen av en robust SUV / lastebil, noen ganger enda mer enn evnen til å takle terrengløyper og utfordrende terreng. Det har også å gjøre med det faktum at mange som kjøper disse lastebilene / SUV-ene bruker dem til arbeidsformål som ofte inkluderer kryssing av vanskelig terreng.

Ford vet dette, og det er derfor du kan få de fleste Ford SUV / lastebiler i en eller annen form for en terrengpakke. Ford eksempel, Ford Bronco Raptor er den dyreste og mest dyktige versjonen av den stadig mer populære Bronco, men det er nesten helt fokusert på off-road dyktighet og ørkenkjøring. Tremor-pakken er lik, men er ikke på langt nær så sammenhengende som Raptor-pakken, så hva er Ford Tremor-pakken?

Ford Tremor-pakken er noe du kan finne i lastebiler som den nye Ford Maverick, F-150, Ranger og de fleste lastebiler som finnes i Ford Super Duty-serien. Tremor-pakken inkluderer en mengde oppgraderinger, som alle har til oppgave å gjøre lastebilen din mer kapabel off-road samtidig som den tidobler robustheten.

Det er en pakke som de fleste Ford-kunder elsker på grunn av utseendet, selv om mange ikke bruker disse til terrengkjøring, men heller til daglig kjøring. Alt i alt er Tremor-pakken mer enn det som møter øyet, så vi vil gå i dybden om hva pakken faktisk innebærer.

Hva er Ford Tremor-pakken?

Ford Tremor-pakken representerer en av Fords mer fornuftige off-road valgfrie pakker for noen av kjøretøyene. Ford Tremor-pakken inkluderer ting som en tommers økning i bredden, større og langt mer robuste 18-tommers hjul, knottete 33-tommers terrengdekk og noen ekstra programvarepakker som sikkert vil øke terrengkjøringen din mye.

  Vanlige Ford 2.3 EcoBoost problemer

Denne pakken kommer også med økt fjæring reise for en bedre rock-crawling og høyhastighets off-road opplevelse. En kraftigere drivlinje maskinvare er også inkludert, mens en valgbar låsing bakre differensial er også inkludert. Hvis du velger Tremor-pakken, kan du også oppgradere den ytterligere ved å gå for en Torsen sperredifferensial foran som gjør lastebilen/SUV-en enda mer kapabel.

Alt dette inkluderer også visse visuelle oppgraderinger, noe som betyr nye farger, visse dekaler og nye trimmaterialer.

Hvilke programvarefunksjoner kommer Ford Tremor-pakken med?

Ford gjorde leksene sine mens de utviklet Tremor-pakken ved også å inkludere noen ekstra programvarefunksjoner for å gjøre hele pakken mye mer brukbar. Disse inkluderer en spesiell Trail Control-funksjon som fungerer som en off-road adaptiv cruisekontroll og hjelper deg med å kjøre over røffere overflater ved å la bilen gjøre all akselerasjon og bremsing.

Ford 1 Pedal Drive-funksjonen finner også veien inn i Tremor-utstyrte biler, og den lar deg kjøre bilen som om den var et elektrisk kjøretøy. Dette betyr at du bare kan bruke gasspedalen til å kjøre bilen, ettersom bilen begynner å bremse i det øyeblikket du tar foten av gasspedalen.

Til slutt hjelper Trail Turn Assist-funksjonen deg med å redusere svingradiusen ved å bruke bremser på de indre hjulene, noe som hjelper deg med å rotere rundt aksen mye lettere. Dette gjør en stor forskjell når det kommer til større Ford lastebiler som har blitt så store at det er nesten umulig å ta dem til de fleste off-roading stier.

  Ford Maverick pålitelighet

Er Ford Tremor-pakken verdt det?

Ford Tremor-pakken er ikke billig, men det er verdt det hvis du vil ta lastebilen din off-roading, da den virkelig gjør den mer kapabel. Hvis du bare liker utseendet til Tremor-pakken, er det bedre å gå gjennom ettermarkedsruten og sette en serie dekaler, et løftesett og et par flotte hjul selv.

På den annen side vil Tremor-pakken gjøre lastebilen din mer konkurransedyktig i bruktmarkedet og vil dermed beholde verdien bedre. Så selv om forhåndskostnadene for Tremor-pakken ikke er billige, kan du få tilbake noen av pengene dine når det er på tide å selge lastebilen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster Ford Tremor-pakken?

For Ford Maverick skyver Tremor-pakken den endelige prisen opp med $ 3,000, mens «utseende» -pakken som er tilgjengelig hvis du velger førstnevnte, vil gi deg ytterligere $ 1,500. Imidlertid, Skjelving pakke på Ford F150 koster så mye som $13,455 ekstra på toppen av den normale prisen som gjør det relativt nær topp-spec Raptor.

Som sådan er det bare fornuftig å gå for denne pakken hvis du liker utseendet, og du virkelig ønsker å bruke den til det den var ment å bli brukt. Dette betyr at lastebiler som kjører daglig ikke trenger store løftesett, store høye dekk og en hel masse dekaler, da alle disse bare ødelegger lastebilens daglige kjøreegenskaper.

  Alt om 2023 Ford Escape

Er Ford Raptor bedre enn Ford Tremor?

Ford Raptor er den beste pappaen til alle Ford terrengpakker som Raptor lastebiler har en tendens til å ha kraftigere, helt forskjellige motorer, og er bemerkelsesverdig forskjellige fra vanlige lastebiler under huden. Derfor er en Raptor-utstyrt lastebil et par nivåer over en Tremor-utstyrt lastebil.

Dette kommer også med en enorm prisøkning, en Ford F150 Raptor koster $ 14,000 XNUMX mer enn Ford F150 Raptor, men de fleste som kjøper Raptor er mer enn fornøyde med det den tilbyr.

Hva er forskjellen mellom Ford Tremor og Ford XLT?

Ford XLT-pakken er det Ford kaller sin luksuspakke, noe som betyr at XLT-pakken ganske enkelt betyr en vanlig Ford-lastebil, men med ekstra luksusfunksjoner som mye krom, elektrisk bakluke, personvernglass, kjørefeltassistent, tepper, sølvhjul, oppvarmede og elektriske sidespeil, tåkelys og en haug med mer.

XLT-pakken har en tendens til å koste rundt $7,000 til $8,000 mer for F150 som betyr at entry-level XL-modellen koster rundt $34,000, men XLT koster $7,000 til $8,000 mer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter