Beste to-seters kabrioleter

En to-seters kabriolet, ofte referrød til som en roadster, er en perfekt helgebil, og for noen deler av verden, en perfekt daglig sjåfør. Slike biler har en tendens til å være spennende å kjøre også, de ser fantastiske ut og de er ekstremt ønskelige.

Hvis du vil ha en kompakt relativt rimelig to-seters roadster, er en Fiat 124 Spider og Mazda MX-5 Miata begge fantastiske alternativer. Begge disse er kompakte og ganske smidige, de er ikke store gass guzzlers og bryter heller ikke banken.

Hvis du vil ha en større, kraftigere to-seters konvertibel sportsbil kabriolet, er Jaguar F-Type, Porsche 911 Targa eller Mercedes Benz AMG GT alle gode alternativer. Selv om 911 teknisk sett er en 4-seters, er det bare de to forsetene som kan brukes til å transportere folk.

Hvis du vil ha en full-on superbil 2-seters roadster, er Audi R8 Spyder, McLaren 570SSpyder  og Lamborghini Huracan Spyder de beste alternativene da de kombinerer fantastisk stil, kvalitet  og ytelse som ingen andre gjør.

Fiat 124 Edderkopp

Fiat 124 Spider koster rundt $ 25k, noe som gjør den til en av de rimeligste to-setersroadsters  på markedet. 124 er egentlig en Mazda Miata under, men stylingen er en hyllest til den klassiske Fiat 124 Spider.

Som sådan er Fiat litt mer begrenset sammenlignet med Miata, men like enkel og dynamisk. Teknologien er enkel å bruke og hele bilen oser enkelhet, noe som lar deg konsentrere deg om vinden i håret ditt, som alle  gjør  Fiat 124 Spider til en flott kystkrysser.

Mazda MX-5 Miata

Så langt som to-seters roadsters gå, Mazda Miata er absolutt en av de mer populære takket være sin $ 26k prislapp, kompakt lett kropp,  og ganske underholdende kjøreopplevelse. MX-5 er en av de minst kraftige roadsterpengene  kan kjøpe, men  chassiset er så balansert at det gjør det til en av de mest dynamiske roadstere der ute.

  Hvilken bil har den beste parkhjelpen?

MX-5 ligner Fiat 124 ganske mye, men forskjellen her er at MX-5 er plassert som en sportsbil først og fremst, og folk elsker MX-5. Mange bilentusiaster ville gå så langt som å si at MX-5 er den beste sportsbilen for pengene i historien, og det  er lett åse hvorfor.

Jaguar F-Type

Jaguar F-Type er uten tvil den beste modellen ut av hele Jaguar-serien akkurat nå, da den kombinerer brutish styling, en brennende V8-motorog  imponerende luksus og teknologi. Nylig ga Jaguar F-Type litt av en oppdatering, og nå ser F-Type enda mer aggressiv ut.

F-Type koster rundt $ 65k for basismodellen 300hp 4-sylinder. Men hvis du kjøper brukt, kan du få den  siste generasjonen F-Type med en 5.0L V8 for nesten samme sum penger. Interiørmessig er disse to generasjonene nesten de samme, og dette gjør siste generasjons brukte F-Type til et flott kjøp.

Porsche 911 Targa

Porsche 911 Targa er faktisk ikke den eneste konvertible 911, men absolutt den beste konvertible 911 ut av tomten. Det er litt utenkelig å snakke om sportsbil kabrioleter uten å snakke om 911, da 911 sannsynligvis er den største sportsbilen gjennom tidene.

Selv om Targa teknisk sett er en 4-seters, kommer du aldri til å sette noen på baksetene uansett. 911 Targa er uten tvil en av de beste-ser 911s også, spesielt så i den nye 992 generasjonen, hvis du parrer det med solid pålitelighet og ytelse, er 911 Targa  absolutt verdt å vurdere.

  Er selvladende hybrider noe bra?

Mercedes Benz AMG GT Roadster

F-Type, 911,  og AMG GT Roadster er faktisk de beste to-seters sportsbil kabrioletene penger kan kjøpe akkurat nå. Men forskjellen mellom disse tre er at 911 er kirurgisk, F-Type er spennende, men AMG GT tilbyr en perfekt blanding av begge deler.

Når det er sagt, er AMG GT drevet av en BiTurbo  V8-motor som ikke er så brutish som den som finnes i F-Type, men mer enn flat-6 funnet i 911. AMG GT ser fantastisk ut, og den tilbyr også all nødvendig MB-teknologi som gjørs GT luksuriøs og rask.

Audi R8, McLaren 570S, Lamborghini Huracan

Hvis du vil ha den aller øverste enden av to-seters kabrioleter uten å gå inn i uanstendig pengeområde, er disse tre de beste alternativene. Den Audi R8 er den mest siviliserte av gjengen, og det tilbyr også mest plass, beste kjørekvalitet, men kan noen ganger føles litt for sivilisert, spesielt på grunn av den begrensede  V10-motoren.

Hvis du elsker R8, men tror det er litt to obegrenset, er Lamborghini Huracan alternativet for deg, da det tilbyr alt en R8 tilbyr ganger to. McLaren 570S er racervalget til gjengen, da den tilbyr det mest dynamiske chassiset og sannsynligvis er den raskeste bilen av de tre.

Delen Vanlige spørsmål

Er det verdt å kjøpe en kabriolet?

Hvis du kan  bruke bilen med taket ned en anstendig  mengde ganger per år, så er det selvfølgelig. Når det er sagt, hvis du for eksempel bor i California, er det fornuftig å kjøpe en kabriolet mer enn la oss si i Storbritannia.

  Beste sportsbil for en første bil

Tenk på det, hvis du ikke skal bruke bilen med toppen ned, kan du gå for en kupévariant av hvabilinteressen er  deg. Sjansen er stor for at kupéen også er litt lettere og mer strukturellly stiv som også bør øke bilensdynamiske evner.

Hva er den beste 4-seters luksus kabrioleten?

Den 4-seters luksuriøse kabrioleten får sakte trekkraft de siste årene takket være biler som Rolls Royce Wraith og Bentley Continental GTC. Begge disse er den aller øverste enden av 4-seters konvertibel luksus, men Wraith er på et helt annet nivå.

Foruten disse to, en BMW 8-serien kabriolet og en S-klasse kabriolet er også verdt å vurdere.

Er en hard-top kabriolet bedre enn en myktopp kabriolet?

En hard-topp kabriolet er vanligvis roligere og litt mer sofistikert og betryggende. Men en hard-topp er nesten alltidmye tyngre og dyrere å utvikle, og de siste årene beveger bilprodusentene seg mot myke-topp kabrioleter og  Targa-topper.

En myk topp er lettere å betjene, lettere og det hindrer ikke det praktiske så mye. I nesten alle henseender er en myk topp bedre, bortsett fra strukturell stivhet. Det er grunnen til at noen manufacturers som Ferrari og McLaren fortsatt bare bruker hardtops.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter