Hva slags biler er sovende biler?

En sovende bil er en upretensiøs bil som ser ganske vanlig ut, men den tilbyr ytelsesnivåer som er langt utenfor oppmerksomheten bilen får. Det er den sanne essensen av disse bilene,y  går under radaren, og bare de mest erfarne  bensinhodene  kan se forskjellen fra en vanlig modell.

En sleeper  bil  kan fås lager, rett fra fabrikken eller thgrov tuningog ettermarked divisjon. En lager sovende bil kan vanligvis være spotted iførtstørre eksos tips, beefier bremseskiver, diskrete merker, og en lavere ride høyde sammenlignet med en standard variant.

Sleeper biler kan variere fra eldre, helt upretensiøse modeller som 1995 Audi RS2 eller 2003 Volvo V70R, nyere, men fortsatt upretensiøse limousiner som Audi S8 eller dedikerte spesialbygde sovende biler vanligvis basert på lager sovende biler uansett.

Foruten de nevnte bilene, VW Golf R, BMW M550i, Ford Taurus SHO,  eldre  Mercedes S65 AMGs er også legendariske sovende biler.

1992 Audi RS2 – Et ikon av den sovende bilverdenen

Den 1992 Audi RS2 er uten tvil en av de viktigste ytelsen Audi modeller noensinne å bli utgitt. Det er fordi RS2 var den aller første Audi RS Sport-modellen gjennom tidene. RS2 ble utviklet gjennom et joint venture av Audi og Porsche.

På den tiden var Porsche i et litt økonomisk hinder, og Audi så muligheten til å komme inn i det tyske triomarkedet med BMW og Mercedes. Porsche designet og bygde et stort antall ytelse-relaterte elementer  for  RS2, men RS2 ser ikke annerledes ut enn en vanlig Audi-eiendom fra den tiden.

 2003 Volvo V70R – Den mest grunnleggende bilen med høy ytelse

Hvis du ikke vet hva en sovende bil er, bare ta en titt på Volvo V70R. Denne boxy eiendommen er selve symboletpå  kjedelig forstadsfotball og skole-drevetmamma mobil. Du forventer aldri at denne bilen skal være noe annet enn kjedelig og ekstremt treg og praktisk.

  Hva er ulempene med en hybridbil?

V70R er imidlertid faktisk en sovende fordi den tilbyr en 2,5 L 5-sylindret tverrgående motor med 300hp og en sunn 300 lb-ft  dreiemoment. I tillegg til strømøkningen, tilbyr V70R også en første-av-sitt-slag  Haldex  alt-hjulet-drivsystem, oppgradert fjæring og trekkraft kontrollsystemer.

Audi S8 – Under radaren rakettskip

Audi S8 er noe av et legendarisk navn i bilverdenen. Den første S8 ble introdusert helt tilbake i 1996, og det så ikke annerledes ut enn den vanlige S8, selv om ytelsesnivåene var på et helt annet nivå. Sannsynligvis er den mest berømte sovende S8 den andre generasjonen på grunn av en Lamborghini-avledet V10-motor.

Men den aller nyeste S8 er fortsatt en åpenbar sovende bil. Mercedes S63 AMG var også en gang en upretensiøs sovende, men den nyere AMG S-klasse generasjoner har blitt langt too  brashy og i ansiktet ser. Når det er sagt, faller S8 fortsatt under radaren fordi den fortsatt ser ganske upretensiøs ut.

WV Golf R – ikke annerledes enn en vanlig Golf

WV Golf R er en ekte sovende bil fordi den ser mye mer vanlig ut sammenlignet med en Golf GTI som også er en ytelsesbil, men GTI ser definitivt slemmere og mer truende ut. Golf R er en ekstremt dyktig hatchback  som kan se ut som en vanlig R-Line Golf hvis du vil.

Det er  hele poenget med en sovende bil. Ingen vet at bilen de står ved siden av er i stand til å løpe fra eldre Ferraris  i det  øyeblikket lysene blir grønne.

  Hva betyr det når en motor er superladet?

BMW M550i – en brute i en dress

BMW M550i er noe av en baby BMW M5. Når det er sagt, tilbyr M550i fortsatt mer enn 500hp og et sett med oppgraderte fjærings- og bremsesystemer. Selv om M550 er noe lik ytelsen til den ildsprutende M5, ser 550i ut som en vanlig BMW 520d.

Hvis du ikke velger noen kantede M-Performance-stylingpakker, blir M550i praktisk talt usynlig, selv om den kan ødelegge de fleste dedikerte sportsbiler der ute.

Eldre Mercedes S65 AMG-modeller – raske, overdådige og usynlige

Som nevnt tidligere er de nye AMG S-Klasse-modellene litt for prangende til å bli ansett som ekte sovende. Men W220 og spesielt W221 S65 AMG-modellene er en helt annen historie. Disse lange og upretensiøse limousinene drives av BiTurbo  V12-motorer med mer enn 600hp.

For en flekk av kontekst var de fleste Ferrari-modeller fra den tiden betydelig mindre kraftige enn W221 S65 AMG. På grunn av deter detikke rettferdig å snakke om ekte sovende biler uten å nevne eldre S65 AMG-modeller.

Delen Vanlige spørsmål

Hvorfor elsker folk sovende biler?

Ikke alle elsker oppmerksomhet en fargerik Ferrari eller Porsche kommandoer. Mange bilentusiaster er ikke så prangende som du forventer at de skal være hvis du tror at ytelsesbiler ikke er noe annet enn luksus og drama.

Det er bare kult å nyte en bil som er i stand til 200 mph uten at noen noen gang vet om det. Hvis du kommer over en Lamborghini Gallardo på rødt lys, vil M550i absolutt røyke  Lamborghini.

  Hva er det mest upålitelige bilmerket?

Hvorfor er det noen merker som viker unna sovende ytelsesbiler?

Selv om markedet for sovende ytelse ofte er anerkjent som et av de mest underholdende  bilmarkedet   der ute, er sovende biler ikke i nærheten så populære som dramatiske ytelsesbiler, og merker vet det.

For en flekk av kontekst, en eldre generasjon Audi RS6 var også noe av en sovende. Audi endret tilnærmingen for den nye C8-generasjonen fordi C8 RS6 ser fantastisk ut. Mye mer aggressiv og dramatisk, og folk ser ut til å elske det.

Er det noen sovende SUV-er der ute?

For å være tydelig, en Lamborghini Urus eller enn  Aston Martin DBX, eller mange andre  sport  SUVer er ikke sovende. Men, Jeep Cherokee  Trackhawk, Range Rover Supercharged, Audi SQ5, Mercedes R63 AMG er fordi de ser langtvanlig utfor performance nivåer de tilbyr.

Den største sovende SUV gjennom tidene var den førstegenerasjonenAudi Q7 med en turbocharged diesel V12-motor. Denne nesten  20 år gamle  7-seters SUV-en tilbyr 500 hestekrefter fra en diesel V12. En slik bil kommer definitivt aldri til å skje igjen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter