Hvilke eldre biler har firehjulsdrift?

Moderne biler virker så romalderlignende at mange tror de har mistet evnen til å få kontakt med en sjåfør. Selv om biler fra i dag kan få deg til å føle deg ekstremt komfortabel og helt isolert fra det grunnleggende om kjøring, tror mange at det er akkurat det motsatte av det som gjør en god førerbil.

Som sådan har de en tendens til å trekke mot noe eldre biler som fortsatt tilbyr alle nødvendige utstyr, men uten nummenhet i moderne biler.  Disse bilene avskriver heller ikke så mye lenger, noe som gjør dem til gode daglige sjåfører.

Den 2010-2014 Subaru Outback er en kompakt all-hjulet stasjonen SUV med en brukt klistremerke pris på mindre enn $10k som gjør det mye, samme historie går for 2012-2016 Subaru Impreza kompakt sedan. Hvis du vil ha en $ 10k all-hjulet stasjonen i full størrelse SUV med overlegen pålitelighet og plass, sørg for å sjekke ut 2011-2013 Toyota Highlander.

Hvis du er villig til å bruke litt mer, kan du få 2016 BMW X1 kompakt all-hjulet stasjonen SUV for rundt $20-25k som er mer eller mindre samme mengde penger du må betale for en all-hjulet stasjonen 2015 Lexus GS.  Hvis du vil ha en sportier sedan, sjekk ut 2015 BMW 3-series xDrive som også koster rundt $ 23k.

2010-2014 Subaru Outback

Når vi snakker om rimelige firehjulsdrevne biler, starter vi vanligvis listen med en god gammel Subaru. Fordi dette merket har markert seg med et «kommer som standard» Subaru Symmetrical firehjulsdriftssystem som uten tvil er et av de aller beste firehjulsdriftsystemene på markedet, er det bare riktig å gjøre det med Subaru Outback.

  Hvordan vet jeg om hybridbatteriet mitt dør?

Modellårene 2010-2014 av Outback er like gode som alle andre moderne Subaru-modeller er. Outback kombinerer tilnærmingen til en sedan med praktisk og nytte av an SUV / stasjonsvogn som gjør Outback til en flott daglig sjåfør. Videre er Outback pålitelig og ganske rimelig.

Subaru Impreza 2012-2016

Billige firehjulsdrevne biler er Subarus spesialitet, men på en god måte som de fleste av dem er gode på det de gjør. Jada, en 10 år gammel Subaru er kanskje ikke den mest spennende bilen på markedet, men for rundt $ 10k er det absolutt penger som er godt brukt.

Impreza-plattformen har alltid vært pålitelig, hvis du legger til at med økt brukervennlighet som vanligvis er forbundet med firehjulsdrift, kan this Subaru gå hvor som helst når som helst.  Selv om en tilsvarende priset Honda Civic eller Toyota Corolla kan ha noen fordeler over Impreza, ingen av dem kan berøre Subaru når det gjelder all-hjulet stasjonen.

2011-2013 Toyota Highlander

Hvis du vil ha en flott allround full størrelse SUV som komfortabelt kan sitte opp til 7 og gå over snødekt og grov terreng i relativ komfort og ro, sjekk ut 2011-2013 Toyota Highlander. Denne store SUV-en i full størrelse tilbyr en overflod av familievennlige funksjoner som lagringsplasser, koppholdere og  et anstendig sikkerhetssett.

Når det gjelder pålitelighet, er Toyota Highlander-generasjonene fra 2011-2013 den aller siste av andre generasjon Highlander, noe som betyr at de skal kunne tåle tidens test. Hvis du er villig til å bruke noen få store statister, kan du til og med få den oppdaterte 2013+ Highlander.

2016 BMW X1 xDrive

Kompakt SUV / Crossovers er uten tvil de mest populære bilene for øyeblikket, noe som betyr at det er mange av disse ut og om, og X1 xDrive er en av de aller beste. Den 2016 BMW X1 fortsatt ser ganske moderne som ikke kan sies om de mange av sine rivaler som VW Tiguan fra den tiden.

  Kan du lade en elbil hjemme?

X1-plattformen er ganske pålitelig med 4.5 av 5 stjerner i henhold til J.D. Power som er over gjennomsnittet for de fleste brukte BMWs. Interiøret er godt bygget med mange høykvalitets materials som gjør at X1 føles mye nyere enn hva det er.

Lexus GS 2015

Selv om en 4,5 av 5-stjerners vurdering anses som imponerende, er en 5 av 5-stjerners vurdering det aller beste en bil kan få, og det er historien med Lexus GS i 2015. Hvis du også vurderer at denne Lexus-generasjonen ofte blir rost som den mest pålitelige Lexus-generasjonen noensinne, betyr det absolutt at ’15 GS er et flott brukt bilalternativ.

GS kommer med en feisty 3.5L V6-motor som tilbyr anstendig drivstoffeffektivitet mens ytelsen er mer lik en sports sedan. Sikkerhet er også klasseledende for GS 2015, og det samme er den eksklusive og romslige følelseshytta. Det eneste som svikter GS er det noe ubrukelige infotainmentsystemet.

Delen Vanlige spørsmål

Er det bedre å kjøpe brukte biler enn å kjøpe nye biler?

Det er mange fordeler med å kjøpe en bruktbil fremfor en ny, og den mest åpenbare er prisen. Brukte biler har allerede lidd mesteparten av avskrivningene, noe som betyr at verdiforslaget favoriserer brukte biler. Men ettersom biler har en tendens til å forbedre seg over tid, betyr det at nye biler nesten alltid er bedre.

Vær det som mulig, nyere biler kommer også med forskjellige typer garantier og oppdateringspakker som gjør hele eieropplevelsen litt morsommere og stressfri.  Videre, hvis du vurderer finansiering eller leasing, kan du få mye selv for ganske dyre biler.

  Hvorfor er biler fra 80-tallet så stygge

Er eldre biler mer pålitelige?

Det kan i utgangspunktet virke som om eldre biler var mer pålitelige enn nyere, men det er rett og slett ikke tilfelle. Noen merker som Mercedes tilbød biler som var mer pålitelige enn noen nyere Mercedes-modeller, men alt dette endret seg på 2000-tallet.

I de fleste tilfeller er moderne biler bedre og mer pålitelige enn eldre biler, og statistikken er der for å støtte det hele. Hvis du anser Kia som et eksempel, er nyere Kia-modeller sprang og grenser mer pålitelige enn eldre Kia-modeller.

Er eldre firehjulsdriftssystemer dårlige?

Automatgir, luftfjæring, firehjulsdrift… Hvis du skulle velge noen av disse for noen tiår siden, ville det bli ansett som å velge risikabelt tilleggsutstyr som er bundet til å bryte sammen til slutt, og det var tilfelle for lenge siden, men ikke de siste 10-15 årene.

firehjulsdrevne biler er faktisk eksponentielt mer komplekse enn FWD / RWD-biler, noe som gjør dem mer utsatt for årsaksproblemer. Selv om de fleste eldre firehjulsdriftsystemer ikke er så avanserte som nyere, er de fortsatt gode nok  til ikke å bli ansett som dårlige.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter